Arama sonuçları: *

• Users: Azurairu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Azurairu

Yardım Opera GX her sekmeye yeni bir pencere açılıyor

resimde de görüldüğü gibi her alt tab attığımda yeni bir pencere çıkıyor bunu engellemenin bir yolu varmı yabancı sitelerde de araştırdım ama bulamadım çözemezsem firefox geçmeyi düşünüyorum
  2. Azurairu

Yardım Coax kablolu router bağlantımı nasıl DSL bağlantısına çevirebilirim

Arkadaşlar konu hakkında cahilliğime verin, şuan eski bir modem(router sanırım) kullanmaktayım coax kablolu ve yeni bir modem alma kararı vermiştim. Tenda V12 modelini seçtim ki fazla araştırmamışım şuanda coax kablosunu bu modeme bağlayamıyorum. İnternet sağlayıcımı arasam bağlantının olduğu...
  3. Azurairu

Çözüldü✓ 3000TL bütçe ile hafif kablosuz mouse önerisi

Beyaz siyah hiç farketmez, şuan kullandığım mouse çok ağır kalıyor ve hafif bir şey istiyorum. (şuanki 84g). Corsair kullandığım için gerçekten kaliteli ve kronik sıkıntıları olmayan bir marka. Corsair olabilirse güzel olur onun dışında asus harpe aimlab modelini düşündüm. Logitech olmasın mümkünse
  4. Azurairu

Yardım 4000-5000TL Kasa Önerisi

2000TL ye 750w NZXT bronz sertfikalı psu alıp üstüne kasa eklemeyi düşünüyorum ama başka öneriniz de varsa değerlendiririm 1729251086 psu ve kasa olarak toplam bütçe 4000-5000
  5. Azurairu

Yardım Güncel kurda alınabilecek 2500TL civarı kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba, Şöyle ki benim şuanda rampage kulaklığım sayesinde rampage ürünlerinden soğudum asla almam öncelikle belirtiyim onun dışında hyper x çok ağır deniliyor. Şu iki kulaklıktan birini almak ne kadar mantıklı olur? Veya önerileriniz varsa öneriye de açığım böyle 2800TL falan...
  6. Azurairu

Arıza süreci hakkında bilgi alabilir miyim

Daha önceden deepcool ile ilgili arıza kaydı olup, bu arıza iade/değişime kadar uzayan varmı acaba? Şuan sistem satış firması ile iletişime geçtim deepcool ile iletişime geçeceklerini söylediler. Arızalı cihazım kasa, ve ellerinde aynı cihaz yok. Şuan aklımda model var ancak fiyatı eşdeğer...
  7. Azurairu

Çözüldü✓ Anakartta kırmızı ışık yanıp sönüyor pc açılmıyor

Arkadaşlar başlıktaki gibi anakartta kırmızı ışık yanıp sönüyor, parçaları defalarca çıkarıp taktım, üstüne anakart bozuk mu diye teknik servise verdim bios update yapıp görüntü almışlar, bugün işlemci için teknik servise gittim işlemci bozuk diyip değiştirdiler ancak hala devam ediyor kafayı...
  8. Azurairu

ÇÖZÜLDÜ! Epic Games sepete oyun ekleme nasıl yapabilirim? Crysis trilogy

Arkadaşlar house flipper ve crysis trilogy sepete ekleyip üstüne de ayrı bi oyun ekleyip kupon kullanmak istiyorum ama trilogy sadece tek şekilde alınıyor sepete eklenmiyor? ekleyebiliceğim bir yöntem var mıdır? 1704146751 tek tek ekledim daha makul oldu
  9. Azurairu

Crew Motorfest olan yokmu

Arkadaşlar türk olup da bu oyunu oynayan çok kişi görmedim oynayan varsa ulaşsın post altından bana, beraber oynayalım
  10. Azurairu

Online oyun için nick önerisi yamete kudasai tarzı

yamete kudasai alınmış benzeri veya nasıl kişiselleştirebilirim nicki türkçe karakterlere izin verilmiyor
  11. Azurairu

Days Gone voidu bitmişş başka siteden alabileceğim yer varmı?

Arkadaşlar adamlar hemen ayılmış herhalde o kadar kişinin aldığını görünce. Başka alabiliceğim site varmıdır başlıkta görüldüğü üzere
  12. Azurairu

Cs Seçkin almalı mıyım 400tl? Teşekkürler arkadaşlar

Malum zam gelicek 400tl ye değer mi süreç nasıl işliyor nasıl kasa düşürürüm? Yeni oyuncuyum cs2 ye
  13. Azurairu

30k ya laptop önerisi??

Sizce attığım linklerden hangisi alınmalı? ve neden olduğunu söylerseniz sevinirim https://www.teknosa.com/hp-victus-15fa1035nt-7n9v4ea-intel-core-i5-13500h-156-16-gb-ram-512-gb-ssd-6-gb-rtx-4050-freedos-gaming-laptop-p-785357993?shopId=2103&gowitAdId=fb9b1b1b-698c-4719-90ba-53426d6bc210...
  14. Azurairu

Yardım Arkadaşlar yardım edermisiniz Minecraftım çok kasıyor chunk yüklerken

burayı da böyle yaptım 10gb ram kullanımı yaptım ama olmuyor hala kasıyor
  15. Azurairu

Payday2 legacy edition ücretsiz yazıyor ama hata veriyor

görseldeki gibi ama hesaba ekle dediğimde hata veriyor ekleyemiyorum, sizde de böyle mi?
  16. Azurairu

Öneri Cod bo2, R6 Siege tavsiye

Cod bo2 almayı düşünüyorum (multiplayer için) alırsam hangi pakedi almalıyım veya rainbow six siege mi alsam daha iyi olur bu şekilde oyun arıyorum ama kararsız kaldım. hazır indirimdeyken alıyım diyorum ufak tavsiyelerle aydınlatırsanız sevinirim
  17. Azurairu

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 ısınma sorunu w/stok fan

arkadaşlar bu değerleri alıyorum ama normal mi acaba cpu tarafında? stok fan kullanıyorum ona ayar yapılır mı? voltaj ayarlamasına baktım ancak anakartım uyumlu değil ayrıca msı afterburner uzerinden fanın değerlerini yükseltebilir miyim? Oyun renderinden kaynaklı olabilir mi? Oyun: Atomic Heart
  18. Azurairu

Çözüldü✓ Arkadaşlar sizce kasa fanım ters mi?

Arkadaşlar ekzoz fanımın ters olduğunu düşünüyorum anlayan varmıdır? kasa böyle geldi diye ellemedim ama sanırım işlemcim de bu yüzden aşırı ısınıyor
  19. Azurairu

Yardım Tirinti com güvenilir mi?

Arkadaşlar başlıkta okuduğunuz üzere tirinti com dan alışveriş yapmak istiyorum unbound için 100tl bir fiyat biçmişler ayrıca sınırsız xbox gamepass da almayı düşünüyorum. online oynanmıyor farkındayım ama tam olarak nasıl yapıyorlar sistemi? hesabı aldıktan sonra müşteri desteği varmı? o...
Geri