Arama sonuçları: *

• Users: Jpester
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Jpester

Öneri 1K kablosuz mouse önerisi

Merhaba arkadaşlar 1k kablosuz mouse önerisi olan var mı? olabildiğince f/p olsun eğer bu fiyata kablosuz kaliteli olmaz derseniz kablolu örneklerinizi de değerlendire bilirim önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  2. Jpester

❌İndirim Bitti! hyperx pulsefire haste mouse 🔥🔥!!!(indirim)!!!🔥🔥 697 TL

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hyperx-pulsefire-haste-kablolu-mouse-siyah-1221751.html?utm_source=akakce psm&utm_medium=psm-other psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.37.4 güzel fiyat
  3. Jpester

steam kart düşürmek için oyun önerileri

arkadaşlar steamde pahalı kartlar düşüre bileceğim oyun önerileriniz var mı?
  4. Jpester

800-1000tl arası oyuncu kulaklığı

bu bütçede önerebileceğiniz en f/p oyuncu kulaklığı nedir?
  5. Jpester

80-85k arası scooter motorsiklet önerisi

arkadaşler başlıktada dediğim gibi bu fiyat aralığında motorsiklet önerebilecek var mı?
  6. Jpester

20-25k arası motorsiklet

Hocam kurye tarzı motor olsun zaten mahallede gezmek için alıyorum bu bütçeye kaç cc oluyorsa önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  7. Jpester

Rgx vandal mı? Oni vandal mı?

Arkadaşlar uzun zamandır rgx vandal bekliyordum bugün marketime gelmiş ama paketlerde de oni vandal var sizce hangisini almalıyım sürekli oyuna para atacak durumum yok o yüzden 2 sinden birini seçip alacağım sizde kendi görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. :)
  8. Jpester

Rgx vandal mı Oni vandal mı

Arkadaşlar uzun zamandır rgx vandal bekliyordum gelmiyordu bugün marketime rgx gelmiş paketlerde de oni var sizce hangisini alayım rgx mi oni mi
Geri