Arama sonuçları: *

1. oyunbilgisi1

Sym jet x ve pcx arasında kaldım

Selamlar, 2. el sym jet x, sym adx ve pcx arasında kaldık. Pcx almaya bütçe yetmediği için mayıs sonuna kadar ertelemek zorunda kalıyoruz, sizce ne yapalım, arkadaşım sürekli al satla uğraşmak istemiyor. Şahsen pcx için beklemesi daha mantıklı geldi. Alternatif çin hariç önerileriniz var mı ...
  2. oyunbilgisi1

S24 Aralık İndirimi Gelir mi ?

kasım indirimlerinde 128gb olan modeli 28.500₺ kadar düşmüştü, 256 modelinde o kadar büyük bir indirim olmadı sizce beklemelimiyim yoksa asgari zammı gelmeden alıp geçeyim mi (Kasım indirimlerinde hiç nakitim kalmadı...)
  3. oyunbilgisi1

Asus Tuf Termal Macun Garanti Sorunu

Merhaba asus laptobumun termal macun yenilemesi için girişimde bulundum, pil kablosunu söktükten sonra bu etiket dikkatimi çekti, bunu sökersek garanti bozulur mu? Büyük ihtimalle bozuluyor yaklasık 6 7 aylık garantisi mevcut, sizce ne yapmalıyım. Çok şükür bu zamana kadar garantilik olmadım 🙂...
  4. oyunbilgisi1

100w - 65w Şarj Cihaz Önerisi

Merhaba asus laptop için şarj cihazına ihtiyacım var spigenin ürünleri indirimde fakat kullandığınız ve ya tavsiye edebileceğiniz altarnatif cihazlar var mı ? McDodo nun cihazlarını almaya değer mi?
  5. oyunbilgisi1

Rog Falchion Almak İçin Beklemelimiyim

Selamlar bu klavyeyi almak istiyorum fakat eylüldeki fiyatını görünce ve okula dönüş kampanyasıyla birlikte düştüğü fiyatı görünce kafam karıştı, Kasım indirimlerini sizce beklemelimiyim. Alternatif klavye önerilerinize açığım 🙏 İnce hesap fiyatı:5999₺ Eylül kampanyası fiyatı: 4300₺
  6. oyunbilgisi1

Asus Tuf a15 Isınma ve Drop Sorunu

Selamlar arkadaşlar, bilgisayarda son 1 haftadır 1 2 saatlik kullanım sonrası 2 3 saniyede bir drop donma sorunu oluyordu ve bunu ekran kartı driver larını silerek çözdüğümü zannettim fakat çözülmemiş, sonrasında asusun uygulamasından sıcaklık değerlerini kontrol ettiğimde şoka uğradım...
  7. oyunbilgisi1

2-3 Saniyede Ekranda Takılma Drop Sorunu

Merhaba arkadaşlar önceden böyle bir sorun yoktu son 1 haftadır ne değişti bilmiyorum ama bütün oyunlarda (euro truck2, bf5, cod warzone) bu sorunu yaşıyorum fps oyunlarında oyundan soğutucak dereceye geldi şimdi euro truck 2 oynarken bile gözüme takılıyor, Sadece geforce redy sürücü...
  8. oyunbilgisi1

Klavyede TL ( ₺ ) İşareti Kullanamıyorum

Merhaba önemli bir sorun değil ama 2 gün önce kullandığım TL ( ₺ ) işaretini bu gün kullanamıyorum, ne değiştide kullanamıyorum. NOT: Win 11 güncelleme sonrası olduğunu düşünüyorum.
  9. oyunbilgisi1

IMEI Kaydı Yüznden Telefon Kapandı

İyi akşamlar, arkadaşımın telefonuna 1 gün önce böyle bir şey geldi ve telefon şu anda sim kartını okumuyor bilen varmı düzeltilebilirmi ne yapmam lağzım, telefon 2.el , mate 20 lite
  10. oyunbilgisi1

Mcafee uygulaması tercih edilirmi

Yeni aldığım bilgisayarda kurulu şekilde gelmişti daha önce herhangi bir virüs koruma uygulaması tercih etmedim, kullanmadım. Uygulamayı siliyimmi yoksa yenilediğime değermi ?
  11. oyunbilgisi1

Öneri mouse pad önerisi (Bütçe Belli Değil)

Merhabalar daha önceden kullandığım masadan dolayı mouse pad kullanmıyordum fakat şu an bir tık eksikliğini arıyorum. Daha önceden hiçbir deneyimim olmadı sadece mouse için arıyorum, önerebilceğiniz fp bir ürün varmı yoksa hepsi aynımı, bilmediğim için bütçe belirsiz. Yardım eden herkese...
  12. oyunbilgisi1

Yardım BF 5 30 Dakikada Bir Oyundan Atıyor

Arkadaşlar sorun başlıktaki gibi her 30 dakikada bir oyundan atıyor daha ilk defa kurdum ve ilk oynayışım... 4 5 defa aynı şey oldu. (oyuna steam den sahibim)
  13. oyunbilgisi1

Yardım Asus Tuf Garantisi Kasa Açınca Bozuluyormu ?

Arkadaşlar elimde asus tuf rtx4050 serisi bir laptop, var ve bu cihaza ram ve ssd takviyesi yapmayı planlıyorum, fakat kasayı açtığımda garanti kapsamına çıkıp çıkmayacağına dair kesin bir bilgi bulamadım daha önceden desteğe soran varmı. Haftasonu olduğu için destek geri dönüş yapmadı...
  14. oyunbilgisi1

Çözüldü✓ Ultra grafiklerde düşük görüntü kalitesi ve garanti

arkadaşlar elimde bu laptop var https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-a15-7-nesil-ryzen-7-7735hs-rtx4050-6gb-8gb-512gb-ssd-15-6inc-w11.html?_sgm_campaign=scn_b691d3a442000&_sgm_source=138683&_sgm_action=click NFS Heat oyununda grafikler ultrada fakat düşük görüntü kalitesi alıyorum...
  15. oyunbilgisi1

Laptop ddr5 ram önerisi

İyi günler arkadaşlar, yeni alıcağım Asus Tuf rtx 4050 laptop için vatan bilgisayarda böyle bir ram buldum birlikte sipariş ediyimmi yoksa daha uyguna ve ya bu fiyata benzer bir ürün varmı Ürün linki: https://www.vatanbilgisayar.com/crucial-8gb-ddr5-4800-so-dimm-cl40-16gbit-notebook-ram.html...
  16. oyunbilgisi1

Çözüldü✓ 1Tb Gen 4 m2 ssd önerisi

1tb gen 4 m2 ssd arıyorum 1500tl bütçem var şimdiden teşekkürler 🙏
  17. oyunbilgisi1

Hp victus ile asus tuf arasında kaldım ?

HP VİCTUS i5 13500 rtx 4050 75w 16gb ddr4 Asus tuf rtx4050 130w 8gb ddr5 Bu iki laptop arasında kaldım, asus olan laptobun ramini 16gb yapabilirim. hangisini almak mantıklı birde ses konusunda hangisi daha sessiz. Seçiceğiniz bilgisayarı hangi özelliklerinden dolayı seçtiğinizide söylerseniz...
  18. oyunbilgisi1

rtx 4050 laptop aldım fakat iptal etmelimiyim

Gigabyte G5 MF BU bilgisayarı satın aldım normalde hp victus rtx 4050 16gb ddr4 i5 13500 laptobu almayı düşünüyordum fakat 32gb rami görünce atladım hesabı oldu sizce hangisi hp victus link
Geri