Arama sonuçları: *

• Users: woutahmet
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Laptop İçin Soğutucu 1000 TL

İyi Forumlar lenovo Loq 4060 laptop var elimde bunun için 1000tl civarlarında soğutucu aramaktayım önerilerinizi bekliyorum
  2. W

Lenovo laptop önerisi 20.000TL

İyi Forumlar başlıkta belirttiğim gibi lenovo marka olursa iyi olacak 20.000tl ye kadar ders, film için kullanılacak laptop aramaktayım önerilerinizi bekliyorum
  3. W

Sizce Bu Laptop Alınır Mı

https://ty.gl/xkc9zj0aomwov İyi Forumlar Sizce bu laptop bu fiyati eder mi ve bu fiyat bandında laptop önerileriniz var mı
  4. W

TÜBITAK 2209-A Proje Bulma

Başlıkta belirttiğm gibi derste bu Tübitak projesi ile ilgili sunum yapacağım ve çok fazla uğraşmakta istemiyorum hocanın bu projeyi internetten aldığımı anlamayacak şekilde nereden bulurum bilgisi olan var mı?
  5. W

33.000 Tl Bütçe Laptop

Iyi Forumlar Laptop önerileriniz bekliyorum bu bütçeye göre f/p olursa iyi olur oyun bilgisayarı arıyorum.
  6. W

1500 Tl `ye Kadar Kulakiçi Kablosuz Kulaklık Önerisi

İyi Forumlar 1500 Tl ye kadar bütçe belirledim daha öncesinde QCY T13 kullanıyordum aldığımda f/p dı. Ona benzer kulaklık
  7. W

10000-11000 Tl ye kadar Telefon Önerisi

İyi Forumlar yukarıda belirttiğim fiyat bandına uygun olacak şekilde , Pedere alacağım için günlük işlerini halletsin yeter. Diyeceğim telefon önerilerinizi bekliyorum.
  8. W

Uzun Saçlar İçin Bu Wax Alınır Mı

https://www.trendyol.com/massia-beautylab/sac-sekillendirici-krem-wax-p-788130722?boutiqueId=61&merchantId=518982 ürün bu arkadaşlar
  9. W

11.000 Tl ve Altı Telefon Önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi Anneme telefon bakıyoruz bu fiyat bandına f/p cihazlar önerirseniz sevinirim.
  10. W

Laptop İçin Soğutucu Bütçe 500

Başlıktada belirttiğim üzere Laptop İçin Soğutucu Bütçe 500. Msi'in 15.6 inç laptopu için öneri lazım neler önerirsiniz.
  11. W

Bu laptop alınır mı?

Laptopta çok fazla oyun oynamayacağım bu fiyat bandında alınabilecek bir laptop mu? https://www.hepsiburada.com/msi-thin-15-b12uc-1478xtr-intel-core-i5-12450h-16gb-512gb-ssd-rtx3050-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV0000658TRD?magaza=Hepsiburada
  12. W

Power Pointe Nasıl Ses Yüklenir

İyi forumlar Power pointte atıyorum A şıkkına tıklarsa A Okul geçidi desin B ye tıklarsa Yaya geçidi desin gibi bunu nasıl yapabilirim acaba bilen varsa yardımcı olursa mutlu olurum.
  13. W

CapCut'ta video başka cihazlara yollanırken sadece ses dosyası olarak atılıyor?

İyi Forumlar. CapCut'ta export yapıyorum dosyayı MP4 olarak atıyorum o videoda herhangi bir sorun olmuyor. Dosyayı MP4 olarak gönderiyorum farklı cihazlara gönderdiğim zaman görsel gözükmüyor sadece ses dosyası olarak atıyor neden acaba? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  14. W

Vergi İndirimi 2. İmeiye nasil ulasabilirim

Samsung shoptan m34 almayi dusunuyorum fiyati 9500 tl tam olarak İmei olarak faturaya 1 tane imei yazdiklarini soylediler 2. Imeiyi ben vergi indirimi icin basvururuken bu 2. Imeiye nasil ulasabilirim bilen varsa yardimci olursa sevinirim.
  15. W

Benzer örnek nasıl bulabilirim, oluşturabilirim.

Gelişimsel Erken Müdahale Uygulamasi icin görseldeki gibi örnek olay ve diğer basamakları doldurmam gerekiyor ChatGPT ye yazdırdım alakasız şeylerle cevap veriyor ve istediğim şekilde değil bildiğiniz başka program var mı yardımci olursanız sevinirim.
  16. W

1500 Tl Ayakkabı Tavsiyesi

İyi Forumlar. Genelde Keten pantolon giyiyorum bunun altına gidebilecek ve normal hayatta rahatlıkla kullanabileceğim ayakkabı tavsiyesi istiyorum bütçemi belirttim 1500 TL'ye kadar olabilir.
  17. W

Bu fiyata daha iyisi bulunur mu?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BLCJZ755/?tag=kampanyakatalog-23547-21 Iyi forumlar attigim gorseldeki ayakkabinin siyah-beyaz olanini almayo düşünüyorum bu alınabilir mi bu fiyat bandında ve ya bu fiyat bandına yakın başka önerisi olan var mı?
  18. W

Türü nedir acaba meraktan?

Cama kuş çarptı sersemlemiş bizde içeri aldık türü nedir acaba bilen biri var mı?
  19. W

Top İnik Mi Şişik Mi Gönderilmeli?

Futbol topu siparişi geçtim az önce sizce topu nasıl göndersinler inik mi şişik mi kargoda bir hasar almaması için.
  20. W

Uzaktan Eğitim Kamera Sorunu

Öncelikle Hayırli Formlar. Bugun uzaktan sınavım vardı. Kamerayı çalistir dediğimde yeşil bir arka plan cıkiyor. İki ay önceki sinava sorunsuz kamera duzgun bir sekilde beni cekerken girebiliyorken simdi kamerayi test etmek icin tikla deyince yesil bir sey erkana çıkiyor. Sınava çozumu başka...
Geri