Arama sonuçları: *

• Users: berkaysama
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Yurt Dışından Figür Almak hakkında bilmeniz gereken her şey

Ne yazık ki artık yurt dışından figür siparişi vermek neredeyse imkânsız hale geldi. Ürünün üzerinde “15 yaş ve üzeri” ibaresi bulunsa, hatta herhangi bir sağlık riski taşımadığı açıkça belirtilse bile, ürün gümrükte takılıyor ve teslim edilmiyor. Durumu daha iyi anlatabilmek için kendi...
  2. B

Lenovo Idea Tab Pro 256GB Alınır mı?

Merhabalar okul için tablet almayı düşünmekteyim uzun araştırmalar sonucu en cok aklıma yatan ekranıyla olsun işlemcisiyle olsun bu fiyata bu oldu. 14700 gibi bir fiyatı var bu fiyata yakın ya TABS9 FE+ alacağım yada TABS10FE alacagım. Tabs10FE ekranı kücük diğerinin ise daha eski bir model ve...
  3. B

Üniversite İçin En İyi Tablet Seçimi (lenovo idea tab pro -Tab S10FE -Tab S9FE+)

Öncelikle merhabalar arkadaşlar üni için tablet alacağım fakat yazdığım modeller arasında çok arada kaldım. Tableti ders dışında dizi film arada küçük oyunlar oynamak içinde kullanibilirim gibime geliyor ama ana odağım not almak olacaktır o yüzden bu 3 model arasında kaldım. S10Fe ile s9FE+...
  4. B

İstanbul Üniversitesi kimya bölümü mü? İSTÜN kimya müh. mi?

Arkadaşlar myp ile yatay geçiş yapacağım. Sizden sadece fikir almak için bu konuyu açmış bulunmaktayım Sizce? Köklü bir ünide düz türkçe kimya bölümümü okumak daha mantıklı kalır yoksa İSTÜN (vakıf) ünide Kimya Mühendisliği okumak mı? Düşüncelerinizi merak ediyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
  5. B

Fiber için ethernet kablosu

Arkadaşlar eve fiber geldi. Fiber kutusundan modeme etherneg kablosu ile bağlanıyor fakat her ethernet kablosu modemi çalıştırır mı ona göre 20metre kablo alacağızda bilgisii olan var mi
  6. B

Msı 27" Mag 275QF 2560X1440(WQHD) IPS 180HZ 0.5ms Alınır mı ?

Şuanda hepsiburada da 6934TL'ye düşüyor ondan sonra min fiyat 8.5kya cıkıyor sizce monitor nasıl? Eksi özellik denenebilecek bir şeyi var mı veya bunun yerine önerilebilecek bir monitör söylerseniz çok mutlu olurum (özellikleri benzer olursa iyi olur) teşekkürler
  7. B

2K 27" 180hz IPS Monitör Tavsiyesi ?

Merhabalar 2K 27" 180hz IPS Mönitor almayı düşünüyorum aklımda şu monitor var fakat "response time: fastest moduna alınca monitör kullanılamayacak kadar görüntü bozuluyor." diyorlar o yüzden emin olamadım sizin bildiğiniz güzel bu özelliğe uyan mönitor var mı acaba? tavsiyeler için şimdiden...
  8. B

Windows update + bios güncellemesi sonrası fps düşüşü

Merhabalar, öncelikle yeni bir sistem topladım parçaları tek tek aldım 4070super - ryzen5 7500F filan işte ama m2ssd almadım neyse pcyi topladım ettim eski m2ssdyi taktm pc calıstı ddu ile format attm yeni ekran kartının driverini kurdum filan valoda başta 700-800 arası alıyordu ondan sonra...
  9. B

DDR5 Anakart Önerisi

Arkadaşlar kendimce bir sistem topladım. Galax 4070 super - ryzen 5 7500f - patriot 32gb 6000mhz cl30 ram - XPG K Mesh Kyber 750W 80+ kasa - Thermalright Peerless Assassin 120MM Se Argb sogutuc aldımtotalde 40k tuttu (ssd yok Eski pcemden 970 evo plus m2ssdim var onu takacagım sistemi toplarken...
  10. B

Parça öneri tavsiyesi?

Arkadaşlar bu parçaları aldım sizin extra olarak bunu sununla değiş diyebileceğiniz parçalar var mı ? (fiyat farkı cok olmamakla beraber). Totald 40.300 tuttu fiyata göre sizce nasıl (evdeki pcmde 970 evo plus oldugundan m2ssd almadım zaten sitelerde de 1klık ucuz m2ler koyuyorlar. ben m2 ssd...
  11. B

4070super sistem önerisi

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bu iki sistemde hakkında 3 4 tane sorum var. Üstteki sistemin iyi yanı msi 4070 super ve msi psusu olması fakat alttaki sistemde ise 1tb kingston ssd'si var. ilk sorum palit ile msi ekran kartında cok fark var mı? 2. sorum aigo drx70 kasası iyi mi msi mag yerine...
Geri