Arama sonuçları: *

1. roguescofield

Birisi bana "seni steame şikayet ettim diyor" (durduk yere)

Merhaba arkadaşlar bana birisi bianda geldi ve bu hesap sizin mi gibi bir şey dedi ve bu hesabı illegal alımdan dolayı yanlışlıkla şikayet ettim dedi, ne yapmalıyım yalan mı söylüyor? dediği şeyleri aşağıya bırakıyorum. çok üzgünüm ama lütfen steam destek "chriskadar.support "u discord'a...
  2. roguescofield

Ryzen 5 5600 stok fan 95 derece çıkıyor sıvı soğutma alsam düşer mi

Arkadaşlar benim işlemcim stok fan ile yükte 95 derecelere çıkıyor sıvı soğutma alsam düşer mi ne kadar düşer? Şuan ki durumda bilgisayar sürekli kapanıyor ve bu iyice canımı sıkmaya başladı.
  3. roguescofield

Arkadaşıma PC alacağız 15bin tl sadece kasa öneri

Arkadaşlar oyun oynamak için kasa arıyoruz 15 bin lira bütçe var önerileriniz nedir?
  4. roguescofield

rdr 2 online görev gelmiyor neden

biz arkadaşla rdr online oynuyoruz ve yaklaşık 10 15 saat küsür oynadık ve artık ana görev gelmemeye başladı, normal midir yoksa bir şeyi tetiklememiz mi gerekiyor çözemedik.
  5. roguescofield

SSD olan sisteme eski bir HDD eklemek

Benim 1TB SSD im var ve ben ek olarak HDD takmak istiyorum fakat bu taktığım HDD eski bir HDD ve içinde windows mevcut ben bunu napacağım nasıl sıfırlayacağım. Durum aşağıda gibi
  6. roguescofield

AMD Ryzen 5 5600 yükte 95 derece

Arkadaşlar ben 4 5 ay önce pc topladım ryzen 5 5600 rtx 3070 li ve sıcaklıklar ilk günden beri aynı şekildeydi fakat ben pek takmadım ama şu son zamanlarda rdr oynamaya başladım ve sürekli drop girmeye başladı, bende bilgisayarı kapatıp tekrardan açayım dedim ve işlemci sıcaklığı hatası aldım...
  7. roguescofield

RDR 2 sürekli kasıyor sinir bozucu!

Arkadaşlar daha dün rdr indirdim ve bir süre oynadım hemen anlık donmalar başladı yani drop. Bunun çözümü nedir 2 saatten az oynasam iade edecektim o kıvama geldi sinirim. Napacağım bi öneriniz var mı? Ekran kartım 3070 işlemci ryzen 5 5600 böyle bir şeyi bu sistemde neden yaşıyorum?
  8. roguescofield

Kaspersky Defender Güvenli mi?

Arkadaşlar ben bir kaç crackli şey indirmiştim ve sanırım ondan virüsler bulaştı ve bunu defenderda her seferinde tarattığımda resmen bana virüsleri taksit taksit buluyordu. Bende buna sinir oldum bir kaç defender araştırdım 1 ay deneme sürümü bedava olan Kaspersky Defender ı keşfettim sizce iyi...
  9. roguescofield

3070 boşta 65 derece!!!

Arkadaşlar ben daha dün en kral oyunda 65 i zorlarken şimdi boşta bianda 65 i görmeye başladı kart, kart kullanımı %5-10 olmasına rağmen kart 65 derece sebep nedir normalde boştayken 30 35 seviyelerindeydi acil yardım kartın zarar görmesini istemiyorum.
  10. roguescofield

3070 TUF GAMİNG BOŞTA 63 DERECE

Arkadaşlar ben oyunlarda yani en kral oyunda 63 ü anca görüyordum şuan bilgisayar boştayken klasik google discord ve launcherler dışında bir şey açık değil ama ekran kartı 65 derece yani arkada mining yapılıyor olabilir mi bunu nasıl anlayacağım?
  11. roguescofield

Hangi müziği phonk versiyona çevireyim?

Arkadaşlar phonkla uğraşıyorum ve şuanda eskilerden kalan şarkıları phonk version a dönüştürmek istiyorum. Aklınızda sözsüz yani vocalsiz phonka çevrilebilcek olan şarkılar var mı?
  12. roguescofield

Resident Evil 2 Remake oyun açılırken kahverengi ekran

arkadaşlar oyunun nerdeyse %70ini bitirdikten sonra böyle bir şey yaşamam sinir etti steamdan normal bir şekilde oyunu açıyorum re engine vs. geliyor sonra kahverengimsi ekranda sabit kalıyor ve hiç ilerlemiyor sebebi nedir oyunu bitrmek istiyorum gerçekten. Ekran kartı kategorisini seçme...
  13. roguescofield

ekran kartı 8 gb ama 7gb kullanıyor

merhaba arkadaşlar resident evil 4 remake demo oyununda ekran kartı 8 gb 3070 olmasına rağmen oyun 7gb kullanıyor bunun sebebi nedir? Ekran kartını alırken yeteceğini düşünmüştüm ama bu tür oyunlarda pek yetmeyecek gibi duruyor.
  14. roguescofield

ekran kartı oyunlarda siyah ekran sorunu

Arkdaşlar ekran kartım 3070 tuf gaming ve Dead Space ve Cities Skylines oyunlarında sürekli belirli süre aralıklarında siyah ekran alıyorum bunun sebebi ekran kartımıdır? Bir kaç forum da sorunun cmd üzerinden birkaç kod yazarak halledilebileceğini söylemişti fakat cmdden yazdığım komut...
  15. roguescofield

incehesap rx 6800xt kasa çıkmış

Arkadaşlar yaklaşık 1 2 hafta önce 3070 sistem dizmiştim 25kya şimdi incehesap 23kya 6800xt li pc satıyor 25kya 3070 sistem aldığıma pişman olmalı mıyım? incehesap kasa linki...
  16. roguescofield

3070 gta 5 takılmalar neden oluyor

arkadaşlar rtx 3070 tuf gaming ekran kartı modeli ile gta 5 oynamayı denerken oyun gereksiz yere takılıyor grafikler ws en yüksekte hatta alta fotoğraf bırakayım sebebi nedir bunun ben takılma olmadan oynamak istiyorum bu oyunu bu kart ile
  17. roguescofield

Sağlık Ocağı randevusuz iecciline 800 adlı iğneyi yapar mı?

Arkadaşlar dün 19.30 olduğum iğneyi 12 saat sonra tekrar olmam gerekiyordu biraz aksaklık oldu her neyse konu şu; Boğaz şişikliği sebebiyle doktor 10 tane iecciline 800 adlı igneyi yazdı ardından geldik eve falan sonra sağlık kabininden oldum bir tanesini fakat her iğne için 20 tl istiyorlar...
  18. roguescofield

3070 Resident Evil 7 Beggining Hour 60 derece normal mi?

Kasa yanımdayken camı açıkken resident evil 7 beggining hour oyunun da 3070 ekran karti 60 derecelere ulaşıyor full grafikte bu normal sıcaklık gibi duruyor ama dokununca alev atıyor resmen normal midir bu. Oyunu oynarken içim bir türlü rahat etmiyor e tabii bir karta 17k verince böyle olmak...
  19. roguescofield

nvidia ekran karti freesync monitör

Arkadaşlar ben nvidia kartı ile freesync monitör alsam g sync özelliğini aktif edebilir miyim? Monitör aşağıda ki; https://www.gaming.gen.tr/urun/4967/asus-tuf-gaming-27-vg27vq-165hz-1ms-dvi-d-hdmi-dp-freesync-uyumlu-curved-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.3.2
  20. roguescofield

bundan daha iyisi var mı?

arkadaslar sistem toplamadan once son kez sormak icin bir form aciyorum asagiya almak istediğim sistemin linkini koyuyorum sizce bundan daha iyisi bu fiyattan daha uyguna toplanabilir mi? Tereddüt etme sebebi ekran kartının 8gb olması sizce bu çok etkiler mi? sistem...
Geri