Arama sonuçları: *

1. B

epicgames üzerinden oyun acilmiyor

merhaba epicgames üzerinden uzun süredir rogue company adında bir silahlı oyun oynuyorum bilgisayarıma yakın zamanda format atmak zorunda kaldım oyunu tekrar indirdim fakat oyun başlatiliyor diyor görev yöneticisnide oyun acık gözüküyor ama ortada acılan bir oyun yok oyunu silip yükledim...
  2. B

Çözüldü✓ incehesaptan ürün aldım kırık cıktı

merhaba incehesaptan intense x60 monitor aldım ürün kutudan kırık cıktı servise gönderdim garanti durumu garanti dışı diyor sonuç sonuçlanamadı diyor tam olarak ne demek bu elimdemi patlamiş oluyor şimdi :D ne gibi adımlar izlemem gerekiyor ilk defa başıma geliyor böyle bir durum
  3. B

Xigmatek Frontliner EN8811 boyut problemi ?

merhaba yakın bir arkadaşım ekran kartı guncellemesi yapıcak kullandıgı kasa bu Xigmatek Frontliner EN8811 fakat kendisi kasasının ekran kartı destek boyutunu bilmiyor eski kasa oldugu icin sanırım internette baktım biraz ama bende tam bir şey görmedim boyutu ile alakalı acaba bu kasa kac cm...
  4. B

bu kart alınır mı? inno3d 3070 x3

merhaba kartımı güncellemeyi düşünüyorum bir süredir acıkcası palit 3070 alicaktim ama stok azaldigi icin artik sistem olarak satiliyorlarmiş ve başka satan yerlerde cok absürt fiyatlar istedigi icin kafamda böyle bir kart var ancak doğru düzgün incelemesini falan göremedim cogu yerde inno...
  5. B

palit 3070 tavsiye edermisiniz ?

merhaba bu ekran kartını almak istiyorum kullanan varmıdır almak mantıklımıdır fikrinizi deneyimlerinizi belirtin lütfen...
  6. B

ekran kartı marka secimi hakkında bilgi istiyorum

merhaba sıfır 3070 kart almak istiyorum ancak msi asus gigabyte gibi ürünlerin fiyatları acikcasi bence gereksiz fazla bu markalar yerine palit kart satın almayı planliyorum ancak ne gibi bir problem yaşarım yada herhangi bir sorun olmadan yoluma devam edebilirmiyim emin olamıyorum bu konuda...
Geri