Arama sonuçları: *

• Users: Makca42
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yardım Stalker 2 Duga Attack

Sa arkadaşlar. Stalker 2 de Duga Harekatı kısmında bu adamla konuştuktan sonra dinlenmem gerektiğini biz seni uyandırırız diyor ama dinlenemiyorum. Karyolada :) (F)harfi çıkmıyor. Oyundan çıktım girdim yine olmadı. Bu kısımda başka bir şey mi yapmam gerekli anlamadım. Bu bölümü oynayan biri varsa...
  2. M

Yardım GAMEPASS Üyeliği Halkında Yardım

Merhaba arkadaşlar. PC için gamepass almak istiyorum ama Standart ve Ultimate olarak 2 seçenek var. Ultimate paketinde konsolda oynama gibi fark var ama iki pakette de tüm oyunlar varmı. Stalker 2 için standart paket almak yeterlimi ? Bilen yada kullanan varda yardımcı olursa sevinirim.
  3. M

İPhone 15 Pro mu S24 Ultra mı almalıyım

Arkadaşlar Merhaba Uzun zamandır İPhone 13 kullanıyorum ve artık değiştirmek istiyorum. Aslında 15 Pro alacaktım ama S24 ultra yı bugün inceleyince hayran kalmadım desem yalan olur. Android yazılımından şu sosyal media muhabbeti yüzünden biraz çekincelerim var. Ben bir bisikletçiyim insta360 x4...
  4. M

❌İndirim Bitti! Gürgençler I 11 - 12 Mayıs Apple İndirimi

Gürgençler 11-12 Mayıs Marmara Forum AVM mağazasında açılışa özel indirim. Fiyatlar gayet iyi ihtiyacı olan için.
  5. M

Yardım Pasaport kayıtlı İphone 14 Pro Max Almak

Arkadaşlar merhaba. Arkadaşımdan İphone 14 Pro Max alacağım pasaportuna kayıtlı.1 sene oldu telefonu getireli. Benim hattımı onun üzerine taşısam kendi numaramla 14 pro max ı kullanabilir miyim?
  6. M

Yardım Sizce Ne Yapmalıyım?

Merhaba Arkadaşlar. Monster Tulpar T5 v19.1 sahibiyim. İ7 9750H Gtx1660ti 16 gb ram 2 tb ssd. 4 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyordum taki geçen gün açılmayana kadar.Akşam sorunsuz kullandığım laptop sabah açılmadı. Monster servisine gönderdin anakart değişmesi lazım dediler ve 8900 tl...
  7. M

Yardım Monster Statik Elektrik Sorunu

Merhaba arkadaşlar. Monster Tulpar T5 v19.1 sahibiyim. Dün akşam açılan Laptobum bugün açılmadı. Power tuşuna bastığım da yeşil ışık yanıp sönüyor Pc tepki vermiyor. Nette biraz araştırdım statik elektrik sorunu diye bir kaç şeyle karşılaştım. Bir kaç Fn kombinasyonu denedim ama yine de çözüm...
Geri