Arama sonuçları: *

• Users: cceylan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Ekran kartı bios güncelleme

¥₺xxxxxxxxx
  2. C

Samsung 980 pro 2 tb SSD için kullandığınız hangi soğutucuları önerirsiniz

Samsung 980 pro 2 tb SSD için kullananlardan gerçekten işe yarayan soğutucu önerisi istiyorum
  3. C

Samsung 980 pro soğutucusuz kullanan var mı-Windowsu 980 e taşımalımıyım

samsung 980 pro 2 tb aldım. anakart msi b550 gaming edge. Eski tip m2 olmayan ssd ye sahibim 1-windowsu eski ssd den 980 proya taşımalımıyım 2- Yoksa sadece oyunları 980 pro ya kursam olur mu 3- 980 pro günlük kullanımda ve oyunlarda ısınıyor mu, soğutucu almalımıyım 4-soğutucu gerekli ise...
  4. C

Akasa NVMe M.2 ve Akasa Gecko Pro NVMe M.2 SSD soğutucuları nasıldır

Samsung 980 pro 2 tb sdd için soğutucu arayışındayım Akasa NVMe M.2 ve Akasa Gecko Pro NVMe M.2 SSD soğutucuları kullanan var mı Bu soğutucuları kullanan varsa yorumlayabilir mi , gerçekten işe yarıyor mu , memnunlar mı Almalımıyım uzak mı durmalıyım neden...
  5. C

15mm kalınlığındaki usb.30 2.5" 5tb hdd için harddisk kutusu tavsiyesi istiyorum

15mm kalınlığındaki usb .30 2.5 " 5tb hdd için hard disk kutusu tavsiyesi istiyorum internet sitelerine baktım.karşıma hep 9.5 mm ye kadar destekleyenler çıktı. hdd içinde veri var. win11 e taktığımda sorunsuz çalışmalı, ve taktığım hdd yi silmemeli , formatlama malı sorunsuz çalışan öneriniz...
  6. C

Intenso 5 TB 2.5" USB 3.0 taşınabilir HDD'nin yazma hızı çok düşük

4-5 ay önce çok az kullanılmış, Media Player da arşiv olarak kullanmak üzere almıştım bu HDD'yi. Hem aldığımda hem şimdi HD Tune ve Crystalinfo da durum fena gözükmezken PC'den veri aktarırken hız yerlerde sürünüyor, 2 MB/snlere düşüyor. Çoğunlukla 4-5 Mbps arasında geziyor. Bazen 20-30'lara...
  7. C

Çözüldü✓ AMD Adrenalin yazılımı oyunda sadece FPS değerini göstermiyor

AMD Adrenalin'de ölçüm katmanları açık ve ölçüm katmanlarını göster etkin. Buna rağmen oyun ekranında FPS değerlerini göremiyorum. Diğer ölçümler fotoğrafta görüleceği üzere var. MSI Afterburner'i çalıştırdığımda bu değerleri görüyorum. Adrenalin güncel sürüm 23.3.1 de. FPS değerini nasıl...
  8. C

Ekran kartı biosunu güncelledim windowsu açamıyorum

Bu gün yeni ikinci el aldığım mining yapılmamış aralık 2022 faturalı Asus dual rx 6700 xt nin fanlarının yüksek hızda çalışması nedeniyle, kartın yeni biosunun çıktığını gördüm.eskisi yerine güncel olanı yüklersem sorunun çözüleceğini düşündüm, kartım için olan doğru biosu gpuz v ,techpowerup...
  9. C

Yardım Asus Rx 6700 xt Dual Furmark Sonuçları Nasıl

İkinci el, miningte kullanılmadığı söylenen aralık 2022 faturalı RX 6700 XT alacağım. Satıcıdan istediğim FurMark testlerini inceleyip yorumlarmsınız, bu kartı alayım mı, bir sorun var mı? 1080p de kısa ve uzun test sonuçları aldım. İlk dikkatimi çeken berbat bir fan sesiydi. Satıcı sesin ekran...
  10. C

Yeni Aldığım Acer XV272s Monitörde Ghosting Var mı

Ghosting var mı yok mu, anlama yöntemi nedir tam anlayamadım. YouTube'ta izlediğim videolar da kimisi ekranda görüntüyü izle takılma var mı yok mu, UFO'lar da çift görüntü var mı bak diyor. Kimisi de video izlerken anlayamazsın telefonla görüntüyü çek, UFO'lar kaç tane ona bak diyor. Hangisi...
Geri