Arama sonuçları: *

• Users: osmancevk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. osmancevk

4 slotlu anakarta 2 ram takılmıyor

Herkese merhaba gigabyte a520m ds3h v2 anakartına sahibim 2 adet ram'im var fakat anakart 4 slotlu 2 rami siyah kısımlara takınca görmüyor bir şekilde görse bile standart 2133mhz de kalıyor biostan yükseltsemde kendisini 2133mhz de çalıştırıyor hatta biosta 3600mhz olarak gözüküyor pcyi...
  2. osmancevk

Gigabyte A520M DS3H V2 RAM uyumsuzluğu

Hocam merhaba, yeni anakart aldım: Gigabyte A520M DS3H V2, dual channel, 4 RAM slotlu. 2 adet Goodram 8 GB 3600 MHz CL18 ve 2 adet 8 GB 3200 MHz CL16 RAM mevcut. Sistem uyuşmazlıkla çalışıyor. RAM'ler 3200 MHz'de çalışıyor ama CL değerlerini ayarlayamadım galiba. RAM'leri slotlara ayrı ayrı da...
  3. osmancevk

Araç içi kablosuz carplay hakkında bilgi ve öneri

Arkadaşlar öncelikle merhaba aracıma carplay ve arka kamera almak istiyorum, kablosuz kamerada alacağım park için, kablosuz kamerayı ekrana bağlayabilir miyim ? Geri görüş parkı için pili ne kadar gider vs. veya gidip taktırmak mı daha mantıklı bu konu hakkında bilgi verebilecek varsa çok sevinirim.
  4. osmancevk

Yardım Ram frekansını ayarlarken ekran gitti gelmiyor acil yardım

Arkadaşlar yeni anakart değiştirdim ve ram aldım çalışıyordu ancak kendini sürekli otomatikmen 2133mhz alıyordu xmp ayarından sürekli 3200'e çeksem de kendisini 2133'e almaya devam etti en sonunda noldu bilmiyorum ekran gitti gelmiyor acil yardım acil yardım ne yapmam gerekiyor ekran gelmiyor...
  5. osmancevk

Yardım Ram frekansımı arttıramıyorummmm

Arkadaşlar merhaba 2 adet 3200mhz 2 adet 3600mhz ramim var ve işlemcim ryzen 5 5500 xmp ayarından profile 1 seçeneğini seçiyorum ancak 2133mhz'ye düşüyor yardımcı olursanız sevinirim
  6. osmancevk

Yardım Ryzen 5 5500 eğik pin

Arkadaşlar fotoğraflarda da gördüğünüz gibi sadece 1 tane eğik pin var arkadaşıma sordum ondan bir şey olmaz dedi ama ben biraz şüphelendim size sorayım dedim
  7. osmancevk

Fiyatta yardımcı olabilir misiniz

Arkadaşlar 2.el ryzen 5 5500 ve soğutucusu ryzen 5600x'e ait 2 adet goodram 8gb 3600mhz ram 4500 lira fiyat istiyor arkadaşım sizce fiyat iyi mi ?
  8. osmancevk

Yardım 4 slotlu anakarta 2 tane 3200 2 tane 3600 mhz ram takabilir miyim ?

GIGABYTE A520M DS3H V2 anakartını satın alacağım ve ek olarak ryzen 5 5500 vs 2 tane 8gb 3600 mhz ram alacağım elimde de 2 adet 3200mhz var, kullanıyorum yeni alacağım anakarta 2x8 3600mhz ram ve 2x8 3200mhz ram takabilir miyim ?
  9. osmancevk

Öneri Pc upgrade etmek istiyorum yardım ve tavsiye

Arkadaşlar öncelikler hepinize merhaba demek istiyorum, Şuanda hali hazırda sistem bileşenlerim Ekran kartı GTX 1660S işlemci Intel i3 10105F Anakart MSI Pro H410M-B Ram 2x8gb 3200mhz Arkadaşlar benim düşüncem ve yapmak istediğim şu yönde işlemci ve ram tanıdık bir arkadaşımda var uyguna da...
  10. osmancevk

Skatez yapıştırma önerisi

merhaba arkadaşlar skatezleri değiştirdim şu şekilde taktım mouse padi hissettiriyordu arttırdım bende öneriniz var mı azaltmalı mıyım ?
  11. osmancevk

Çözüldü✓ Aula sc680 için skatez önerisi

arkadaşlar yeni geldi elime mouse aula sc680 güzel de bir mouse ancak skatezleri çokta iyi değil yedek skatezleri de berbat geldi kullanılacak gibi değiller, sizce iade mi etmeliyim yoksa yeni skatez mi almalıyım ? yardımcı olursanız sevinirim ve skatez önerisi yaparsanız sevinirim.
  12. osmancevk

Çözüldü✓ Aula sc680 usb alıcısını bulamadım

arkadaşlar daha yeni aula sc680 aldım ancak usb alıcısını bulamadım kutu içerisinde çıkmadı ve şu altta ki kapağı açmaya çalışınca açılmıyor, çok fazla zorlarsam kırılır diye endişeleniyorum bi yardımcı olursanız sevinirim.
  13. osmancevk

Yardım Şu mouselar arasında kararsız kaldım

bütçe : 2000 TL arkadaşlar öneri ve tavsiyelerinize ihtiyacım var şu mouse'lar arasında kararsız kaldım. Attack Shark X3 Darmoshark M3 Pro Darmoshark M3S AULA SC680 darkmosharklar sadece wraith esports'ta var iade politikaları biraz sıkıntı o yüzden almakta biraz çekiniyorum ya beğenmezsem iade...
  14. osmancevk

Iki mouse arasında kaldım

[H3...
  15. osmancevk

Uygun Fiyatlı Performans Ürünleri Tavsiyesi| Monitör + Klavye + Mouse + Kulaklık

Yeni bir sistem topladım ve şimdi çevre birimleri için uygun fiyat/performans ürünleri arıyorum. Araştırmalarım devam ediyor ama sizlerin güncel deneyimleri ve tavsiyeleri benim için çok değerli olur. Monitör 5k veya 10k aralığında Klavye&mouse&kulaklık ise 3k veya 5k aralında olursa sevinirim
  16. osmancevk

Çözüldü✓ i3 10105F ve 3060 8gb darboğaz yapar mı ?

arkadaşlar i3 10105F işlemcim ve gtx 1660s 6gb ekran kartım var oyunları daha güzel kalitede oynamak için rtx teknolojisini destekleyen bir 2.el kart almak istiyorum, hangi kartları önerirsiniz ?
  17. osmancevk

i3 10105F ile 3050 darboğaz

Merhaba, i3 10105F ve 1660super 6gb kullanıyorum, gtx'ten rtx'e geçeceğim, 3050 ile darboğaz yapar mı veya hangi rtx kart ile daevoğaz yapmaz bu işlemci ? Sistemim i3 10105F Gtx 1660s 6gb 2x8 3200mhz ram (anakarttan dolayı 2900 kullanıyorum)
  18. osmancevk

Çözüldü✓ Güç kısıtlaması kaldırılması

Ekran kartı ve işlemci güç kısıtlamasını kaldırırsam, hız aşırtması yapmadan %100 güçte genel olarak kullanırsam neler olur ? Genel olarak %70-85/90 olarak kullanıyorum *overclock yapmadan güç kısıtlamasını kaldırırsam* Gtx 1660 Super 6GB i3 10105F
Geri