Arama sonuçları: *

1. DarkKinght67

Steam Düşük İndirme Hızı

1000MB İNTERNETİM VAR TESTTE HIZ BU ŞEKİLDE AMA STEAMDA İNDİRİRKEN ÇOK YAVAŞ İNDİRİYOR İNDİRME BÖLGESİNİ DEĞİŞTİRDİM, STEAM ÖN BELLEĞİ SIFIRLADIM. STEAMDA' DURUMLAR BU ŞEKİLDE
  2. DarkKinght67

Otomatik Tıklama Programı önerisi

ÜSTTE OLAN SİYAH ALEVLİ SLOTLARA TURUNCU OLANA KADAR SÜREKLİ TIKLAYACAK TURUNCU OLUNCA SEÇİP OTOMATİK DURACAK TIKLAMA PROGRAMI VARMIDIR ?
  3. DarkKinght67

Rust Düşük Kaynak kullanımı

Rust oyununda çok düşük fps alıyorum r5 5600 & 3060 sistemimde daha çok fps veriyordu. Mevcut Sistem 5800x3d & Msi 2080ti 16gb 3600mhz ddr4 ram Yüksek ve düşük çözünürlükte aynı fpsler fps sabitleme vs kapalı monitör 270hz Varmı çözümü olan ?
  4. DarkKinght67

Garantiye yolladığım ürün 21 gündür gelmedi.

Anakartımın 2 kez bozulduğu için yetkili servise gönderdim ilkinde kullanıcı hatası denilip müşteri memnuniyeti için kopan parçanın değiştiği söylendi, ki ben öyle bir şey olduğuna katılmıyorum durduk yere kopamaz eğer sorun ordaysa, garantiden geldi aynı sorun tekrar vardı hiç düzelme yoktu...
  5. DarkKinght67

Sanal Makine'de Knight Açılmıyor 3d3 device hatası

Sanal makineden knight oynamak istiyorum steam üzerinden, zor bela windows 7 de kurdum ama oyunu açarken ekran kartı sürücü hatası veriyor ama yüklenebilen herşeyi yükledim. Windows 7 kullanmak zorundayım . DirextX vs yükledim fikri olan yazabilirmi ?
  6. DarkKinght67

Servise Giden Asus Monitörüm Hala Gelmedi

Kroni̇k panel sorunu olan asus rog 249cm moni̇törümü 19 gün önce aldiğim yer vatan bi̇lgi̇sayara tesli̇m etti̇m , 5 gün önce kullanici hatasi dendi̇ panel arizali di̇ye yolladim usb soketi̇ni̇n ucundaki̇ ufak mavi̇ plasti̇k parça kirik dedi̇ler panel arizali olduğu halde sağlam çalişiyor dendi̇...
  7. DarkKinght67

SMS Infocomm Teknik Servis Kötü tecrübem

Asus ROG XG249CM model monitörümde yaklaşık 6 aydır görüntüde bozulma ve titreme sorunları yaşıyorum. Cihazı daha önce garantiye gönderdim; ilkinde panel değişimi yapıldı fakat kısa süre sonra aynı arıza tekrar etti. İkinci kez garantiye gönderdiğimde ise bu sefer kullanıcı hatası olduğu iddia...
  8. DarkKinght67

R7 5800X3D İŞLEMCİ SOĞUTUCUDA İZ BIRAKTI :D

5800x3d Kullanıyorum aorus 360 extrime sıvı soğutucuyu macun bakımı için söktüm cpu ısısı hiç 86 dereceyi geçmedi unvervoltsuz şekilde bu izi bırakması normalmi ? :D yorumlarınızı merak ediyorum.
  9. DarkKinght67

CS2 YOLDAŞ MODUNDA ELEMAN BOMBAYI B'YE KURUYOR ?

Arkadaşlar yoldaş oynarken ilk kez böyle bir şey başıma geldi ? videoya çekip sizin düşüncelerinizi merak ettim. +LİNK
  10. DarkKinght67

AGE OF EMPİRES 2 DOST KRALLIK ODUN İSTİYOR.

Şu arkadaş odun isteyip duruyor beyler ya nasıl verebilirim odun .
  11. DarkKinght67

SEDAŞ KACAK ELEKTİRİK KULLANIM CEZASI HAKKINDA YARDIM DOSTLAR

Selamın aleyküm canlar benim bir sorunum var yardımcı olabilecekler yoruma çökebilirmi? Ben 3-4 Ay önce sıfır yeni binaya kiraci olarak taşındım, 15 gün önce hukuk bürosundan arandım ve hacizlik olduğumu söylediler. Sebebi ise Elektirik kaçak kullanım için bana tebliğ kağıdı göndermişler ama...
  12. DarkKinght67

Sistemim kaça gider dostlar ?

Merhaba sistemim kaça gider acaba piyasadan anlayan varsa yazabilirmi ? akvaryum kasa 240mm sıvı soğutma msi 5800x3d işlemci 2080ti lighning z msi b550 gaming plus 16 gb argb ram t-force 3600 mhz msi mpg 750w white psu 1tb gen 4 kingston ssd 500gb adata legend 750 ssd
  13. DarkKinght67

Asetto Corsa daha lan sunucusunda araç seçme sorunu

Asetto Corsa daha lan sunucu kurdum ama 2 tane araba seçilebiliyor ayarlarını bilen varmı ?
  14. DarkKinght67

Msi AfterBrunner FPS düşürüyormu??

Youtubede bir videoya denk geldim Msi afterbrunnerin fps çok düşürdüğüne dair, kendi çapımda yaptığım testlerde çok bir fark göremedim Asetto corsada 332 fps alıyorum afterbrunner açık iken kapalı iken 344 Cs de test edeyim dedim olanlar ortada, sorun yaşayan varmı halen bu sorun düzeltildi mi ?
  15. DarkKinght67

Monitörde Çıkan Çizgiler Hakkında

Merhaba Asus Rog Strix Monitör kullanıyorum, Monitörde çizgiler çıkıyor masaüstünde Hz değerini düşürünce oluyor bu sorun , ve ekran kartı ile alakası yok ve kabloylada alakası yok çünkü monitörü tek başına taktığım çalıştırdığımda aşağıdaki görsel gibi oluyor hiç bir pcye bağlı değilken, Ve...
  16. DarkKinght67

EKRANDA CİZGİ SORUNU

EKRANDA BÖYLE CİZGİ ÇIKTI VE GİTTİ MONİTOR YENİ SORUN NEDİR SİZCE
  17. DarkKinght67

HER OYUNDA ALT TAP YAPIYOR

Her oyunda alt tab yapıyor ve oyun çöküyor. windows 10 Aorus 1080ti Waterforce extrime edition waterforce deltaforce ddr4 ram 16gb r5 5600 Sıcaklık değerlerim çok iyi durumda aniden her oyunda böyle yapmaya başladı bildirimleri kontrol ediyorum. Açık bütün programları kapattım yinede olmadı...
  18. DarkKinght67

Gigabyte control center siyah ekran sorunu

NE YAPARSAM YAPAYIM BU ŞEKİLDE SİYAH EKRANDA KALIYOR BÜTÜN PROGRAMLARI KAPATTIM ÇAKIŞABİLECEK YİNEDE AYNI SORUN NEDİR ?
  19. DarkKinght67

MSI MAG 750W GÜÇ KAYNAĞI SORUNU

GÜÇ KAYNAĞI HER SANİYE KENDİNİ TETİKLİYOR VE SES ÇIKARTIYOR TAM SORUNU NEDİR SİZCE 1741142668 Videoyu yükledim
  20. DarkKinght67

Logitech G432 Ses kartı için yardım

Logitech G432 Kulaklığım var ama ses kartı yok 2.el aldım orjinalleri çok pahalı örnek veriyorum Ses Kartı Uyumlumudur ? Yada Bu Ses Kartı
Geri