Arama sonuçları: *

• Users: Logicman
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Logicman

Yardım Sıvı soğutma fanı dönmüyor

3 fablı sıvı soğutma var 2si sağlam 1 tanesi dönerken kendi aksamı içinde biyere sürtüyomuş gibi ses geliyor ve bazen bilgisayarı açarken dönmüyor tekrar başlatınca dönüyor. 1.soru sıkıntı yaratır mı ilerde 2.soru wd40 veya başka bi sisteme zarar vermeyen sprey sıvısı sıksam ses kesilir mi
  2. Logicman

Yardım Cs2 arkadaşlarla beraber dm nası atıcaz kimse olmadan

Cs2 herkes tek 2 den fazla kişi vs nası atıyoz ölüm maçı
  3. Logicman

Yardım NFS UNDERGROUND 2 GÜVENİLİR LİNK

Nfs u2 indirmek istiyorum güvenilir bi link var mı online deniyeceğiz arkadaş ile gameranger dan
  4. Logicman

Yardım Acer nitro 16 siyah ekran sorunu

Acer nitro 16 aldım yeni 1 kere açtım kapattım tekrar açmayı denediğimde siyah ekranda kalıyor win11 kurulu almıştım
  5. Logicman

Yardım Elektrik kesintisi monitöre zarar verir mi

Evde yokken Elektrik gidip gelirse monitöre zarar verir mi gece veya gündüz Monitörün fişini çekmelimiyiz yada düğmesinden kapalı olsa olur mu
  6. Logicman

Yardım Laptobumu monitöre bağlicam hangi kabloyu almalıyım

Dün Asusun 240hz monitörünü aldım fakat laptobumdan dp girişi yok usb c den dp ye dönüşen kablo mu almalıyım yoksa dp kablosunu usb c ye dönüştüren dönüştücü mü almalıyım Bu 1. Kablo Bu 2. Kablo HDMI ile denedim görüntü sürekli gidip geliyor
  7. Logicman

❌İndirim Bitti! Konu kapandı

Konu kapandı
  8. Logicman

Öneri TN ve IPS arasında aman aman fark var mı

TN ve IPS arasında aman aman fark var mı Yutubdaki videolara bakarsak oyun oynuyorum genelde
  9. Logicman

Yardım Zowie monitör mu LG mi

https://ty.gl/jbrl6qky93yu2 Bilgisi olan var mı 2bin altına kg nin var aynı o mu bu mu
  10. Logicman

Yardım Monitör tavsiyesi 2si arasında veya başka

1.bu zowienin 2 LG nin Hangisini önerirsiniz özellikleri hemen hemen aynı
  11. Logicman

Yardım Termal macun önerisi

Laptobun macununu yenilicem termal macun önerir misiniz? kaliteli
  12. Logicman

Yardım Apple type c kulaklık dönüşütrücü

Apple type c kulaklık dönüştürücü alıcam fakat cihazım Android çalışır mı bilgisi olan var mı
  13. Logicman

Yardım RTX 5000 serisi laptop lar ne zaman piyasaya çıkar

RTX 5000 serisi yeni tanıtıldı laptopları ne zaman çıkar bilen var mı
  14. Logicman

Yardım Delta force fps drop

Stemade yeni ücretsiz delta force çıktı fakat fps drop yaşıyorum bf20242 bf1 gibi oyunlarda hiç yaşamadım bunda yaşıyorum sebebi nedir oynayan var mı çözüm önerisi
  15. Logicman

Youtube Google tv ye reklam engelleme

Google tv de youtube reklam engelleme nasıl yapılıyor
  16. Logicman

Yardım Steam sesli sohbet "bağlanılıyor" hatası veriyor bağlanmıyor

Steam sesli sohbet "bağlanılıyor" hatası veriyor bağlanmıyor,
  17. Logicman

Yardım İpadlardeki nesiller neyi ifade ediyor

İpadlarde 5 6 7 8 nesiller var bunlar ne anlama geliyor aynı modelin ipad 11 in 5 6 7 nesili var tam olarak ne demek detaylı bi açıklama yaoacak var mı donanım farkı ne oluyo, alıcam ama nasil farkından dolayı çok kararsızım çok etkiliyot mu
  18. Logicman

Yardım BF 5 mi BF 2042 mi almalıyım

BF 5 mi BF 2042 mi almalıyım hile olmayan ve sürekli güncelleme alan hangisi tavsiyelerinizi bekliyorum
  19. Logicman

Yardım CS2 de hem scroll ile hem space ile zıplama yapılıyor mu

CS2 de hem scroll ile hem space ile zıplama yapılıyor mu
  20. Logicman

Yardım Emgelimden dolayı Ehliyet alabilirmiyim

6 aylık doğduğum için bir gözüm tamamen negatif diğeri gözlükle %80 görüyor ehliyet alabilirmiyim ehliyet kursunda çalışan veya bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Teşekkürler
Geri