Arama sonuçları: *

• Users: Xkisisi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Razer Wolverine v2 Chroma kablo sorunu

Arkadaşlar Razer Wolverine v2 Chroma kolunda kabloyu taktığımız yer yukarı aşağıya oynuyor bu normal bir durum mu satın alan ve kullanan arkadaşlardan ricam bir kontrol edebilirler mi? Kablo takılı olduğunda kabloyu yukarı aşağı hareket ettirebiliyorum sanki bağlantı noktasında bir gevşeme var...
  2. X

Yardım Yurt dışı kutusuz ürün hk.

Merhaba arkadaşlar, Sizlere bir sorum olacak işi bilen arkadaşlardan yardım rica edeceğim. Şimdi geçen arkadaşım Japonya'dan PS5 getirmiş kendisi için ve çok uygun dediğine göre 8 bin - 9 bin civarı anavatanı olduğu için sanırım. Ama dediği şuydu bavulda kutusu açılmış getirmiş yani kutulu...
  3. X

❌İndirim Bitti! Hyperx Amada 25" 6999 TL

https://www.itopya.com/hyperx-armada-25-240hz-1ms-hdmi-dp-g-sync-fhd-ips-gaming-monitor_u21271 Fiyat karşılaştırma sitelerinde 8299 TL 27 inc değildir. 25 inc versiyon alana hayırlı olsun. Full HD güzel bence yercih edilebilir.
  4. X

Çözüldü✓ PC açılır açılmaz Bios ekranına atıyor

Öncelikle merhabalar ve cevap veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Asus Prime A320m anakartlı AMD 5600'lü RX6700 xt'li gaming gen tr çıkışlı bir bilgisayar topladım daha yeni 2 hafta olmadı, Sabah açılmış gibi yaptı ekran gelmedi sonra açılmayınca düğmeden kapatıp tekrar açtım açıldı...
Geri