Arama sonuçları: *

• Users: Eksofed
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Eksofed

"Yılın Fırsatı 1000 Mbps Fiber Kampanyası 700 TL"

Selamlar, Altyapısı uygun olanlar için Turkcell Superonline 1000mbps interneti aylık 700 TL'ye veriyor. Çok çok ucuz, imkanınız varsa değerlendirmenizi tavsiye ederim. Link
  2. Eksofed

5000e kadar eve tablet?

Selamlar, Annem için evde YouTube’da, film izlerken kolay gelsin falan kullanmalık bir tablete ihtiyacım var. 5000’e kadar bütçem var Bu fiyatlara yakın 1.02 tablet buldum fakat hangisini seçeceğimden emin olamadım. Samsungda snapdragon 695 (ddr4), Lenovo da sanpdragon 429 (ddr3) var...
  3. Eksofed

Clio 1.0 Tce - Yazılım Yaptırmak

Selamlar, Arkadaşımın 2023 Clio 1.0 Tce - 90 hp - Xtronic aracı var. Yazılım yaptırmayı düşünüyor. 20 beygir - 40 tork ekletiyor araca. Fakat bu motor ve CVT şanzımanın yazılıma nasıl tepki verdiği konusunda kararsızız. Böyle bir tecrübesi olan varsa bilgilendirirse güzel olur. Teşekkürler
  4. Eksofed

Bilgisayar Gibi Kullanılan Tablet? Bütçe 15 bin

Merhaba, 15 bin bütçem var. Laptop yerine tablet alımı iş için bunu kullanmak istiyorum. Tavsiyeleriniz var mı? Bilgisayar gibi google chrome (eklentilerle falan) kullanabileceğim bir tablet var mı?
  5. Eksofed

EKSTRALI TEMİZ GARAJ MOTORU DOMİNAR D 250

EKSTRALI TEMİZ GARAJ MOTORU DOMİNAR D 250 Motoru 2023 Eylül'de teslim aldım. Araç almak için satıyorum. Motor 2-3 kere dışında gece gündüz kapalı otoparkta muhafaza edildi. Hiç bir sorunu sıkıntısı yok. Tüm periyodik bakımları yetkili serviste yaptırıldı. Düzenli olarak zincirin yağı Motul...
  6. Eksofed

4070Super Sistem ama Markalar??

Merhaba, Aşağıdaki sistemi önerir misiniz? Makaraları tanımıyorum https://www.tebilon.com/amd-7500f-pny-rtx-4070-super-gaming-asrock-a620-32gb-1tb/
  7. Eksofed

500-1000’e Kulaklık Tavsiyesi

Merhaba, 500-1000 arası bütçem var. Pc/Oyun için kulaklık arıyorum, öneriniz var mı?
  8. Eksofed

Reklamsız Manga Okuyabileceğimiz Siteler

Merhabalar arkadaşlar son zamanlarda manga sitelerindeki reklamlar aşırı derecede arttı. Reklamsız manga okuyabileceğimiz bir site önerebilir misiniz
  9. Eksofed

Gamepower Ogre Red Switch Deneyimlerim

Merhaba, 4 Mart 2023'te Gamepower Ogre Red Switch model klavye satın aldım. Ben alırken çok fazla olumsuz yorum vardı. Ürünün 6-7 ayda bozulduğundan, çok uzun ömürlü olmamasından yakınılıyordu fakat aldığım dönemde (830 tl) muadillerine göre fiyat konusunda oldukça rekabetçi bir noktadaydı...
  10. Eksofed

4K Monitör İçin Ne Kadar Bütçe Ayırmalı?

Merhaba, 4k monitör almayı planlıyorum ama marka bazlı fiyatlar çok farklı. Tavsiye ettiğiniz bir model var mı, ne kadar bütçe ayırmalıyım?
  11. Eksofed

Macbook air?? M1 Almalı mıyım

Arkadaşlar selamlar, Telefon olarak sürekli Apple kullanıyorum fakat bilgisayarda hiç Apple marka laptop kullanmadım. M1 modellerini şu an için alınabilir ve uygun uygun olduğundan bahsediyorlar. Macbook bakmamın tek sebebi AirPods ve telefon ile iyi eşleşmesi ve tamamıyla görünüşü. E ticaretle...
  12. Eksofed

İş İçin Basit Laptop

Merhaba, Arkadaşlar sadece yoğun internet tarayıcısı ve chrome eklentileri üzerinden, ve basit düzeyde excel çalıştıracağım hafif, uzun pil ve çok ucuz olmasını istediğim bir laptop arıyorum. Güçlü bir Masaüstü bilgisayarım var sadece dışarıdan çalışmak zorunda kaldığımda bu laptopu...
  13. Eksofed

40 Bin Bütçe İle Oyun Sistemi

merhaba arkadaşlar, maks 40 bin bütçe var. Oyun için sistem önerebilir misiniz?
  14. Eksofed

Yardım İş için ekonomik laptop önerisi

Merhaba, Oyun oynamayı planlamıyorum. Uzun pil ömrü, iş konusunda (ağıe program kullanmayacağım, excel vb) performanslı ve olabildiğince ucuz bir laptop ihtiyacım var. Bütçe 12
  15. Eksofed

İtopya TAA-Birthday Hazır Sistem

Merhaba, Benzer sistemi kullanıyorum ve memnunum. İtopyada uzun zaman sonra ilk defa “makul” bir fiyat görüyorum. TAA-BIRTHDAY/AMD Ryzen 5 7600/ASUS Radeon RX 7800 XT DUAL OC Edition 16GB/32GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR Neyse konuyu hiç açmadım sayın :). Gaminggenden hala çok...
  16. Eksofed

Yardım Argb kablolarını nasıl takacağım?

Arkadaşlar selamlar, Gaminggenden hazır kasa satın almıştım. Kasanın öndeki üç fanı ekstra aldım ve argb özellikli fakat ışıkları asus programından kontrol edemiyordum. Aldığım yeri aradım argb çoklayıcı kablo almam gerektiğini söylediler. Ana karta takacagim yeri buldum galiba üç pinli olan...
  17. Eksofed

Yardım AM5 - DDR5 Ram Önerisi / Lexar vs Corsair

Selamlar, Corsair markasını RAM tarafında iyi tanıyoruz fakat depoloma ürünleri üreten Lexar markası RAM üretmeye başlamış fakat hiç kullanmadım ramlerini. Sizce Ryzen 5 7500f + Asus Prime B650M-K ile birlikte kullanmak için; Corsair Vengeance 6000 MHz CL36 - 4370 TL mi? Lexar ARES RGB DDR5...
  18. Eksofed

Lexar 32GB (2x16GB) ARES RGB DDR5 RAM 6000MT/s CL30 4500 TL

Arkadaşlar selamlar, Ne dersiniz, alınır mı? https://www.n11.com/urun/lexar-ares-rgb-ld5bu016g-r6000gdla-2x16-32-gb-ddr5-6000-mhz-cl30-ram-47610148?magaza=tebilon
  19. Eksofed

Laptop Önerisi / RTX 4070 & DDR5

Arkadaşlar selamlar, RTX 4070 ve DDR5 olmasını istediğim bir laptop arıyorum. Genellikle oyun ve DJ programlarında müzik yapımı için kullanacağım. Bütçem 60 bin tl. Önerileriniz varsa bakmak isterim. Aşağıdaki ürünü düşünüyorum; Casper Excalibur G911.1390-DX70X-C Intel Core i9-13900HX 32GB...
  20. Eksofed

❌İndirim Bitti! Id-Coolıng Frost X25 2gr 10.5 W/mk Yüksek Iletkenliğe Sahip Termal Macun

Merhaba, Aynı satıcı üeünü Hepsiburada’da 99, Trendyol’da 330’a satıyor. Bir sorun yoksa bu fiyata değerlendirilir Id Cooling X25 termal macun Id-Coolıng Frost X25 2gr 10.5 W/mk Yüksek Iletkenliğe Sahip Termal Macun...
Geri