Arama sonuçları: *

• Users: Entilus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Entilus

Öneri 48K İPhone 15 Alınır mı?

merhabalar. İPhone 15 mavi rengini Trendyol üzerinden satın almayı düşünüyorum. Genellikle fiyatı hep 50 bin bandında gezmekteydi şuan 48 bin civarlarında normalde dedim ki sevgililer günü indirimi fln olur ondan dolayı almim beklim o gün kod vs olur diye ama geçmişe bakınca öyle bir indirim...
  2. Entilus

Kablosuz hoparlör önerisi

Merhabalar, Masaüstü sistemim için kablosuz hoparlör aramaktayım. Amacım 1 metre kadar uzakta ki yatağımda rahatça film izleyebilmek. Uygun fiyatlı F/p bir hoparlör mevcut mudur acaba? tek beklentim iyi ses vermesi. Teşekkürler.
  3. Entilus

Seiko saat önerisi otomatik

[H3 id='Seiko+SEIRPH87K+Model+saat+iyi+midir+13+15+bin+aras+saat+bakmaktaym+otomatik+bakyorum+ok+gzel+saat+lakin+cam+mineral+mi+sanrm+bu+fiyata+hangi+saat+alnabilir']Seiko SEIRPH87K Model saat iyi midir? 13 15 bin arası saat bakmaktayım otomatik bakıyorum çok güzel saat lakin camı mineral miş...
  4. Entilus

1k - 2k arası powerbank önerisi

İphone 13 telefonum için 20 bin ve üzeri power bank arayışındayım. https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-20000-mah-tasinabilir-hizli-sarj-cihazi-usb-c-18w-2-cikisli-powerbank-siyah-p-HBV00000WC9KY?sayfa=1&ozellik= Bu ürünü almayı düşünüyorum bilgisi veyahut önerisi olanları bekliyorum sağolun.
  5. Entilus

Öneri F/p Powerbank önerisi

Merhabalar. Elimde Philips marka bir powerbank mevcuttu. Bu powerbank'e telefonumu taktığımda %40 kadar şarj edip tamamen kapasitesi bitiyordu. Telefonumu 0'dan 100 e kadar en azından şarjını doldurabilecek bir powerbank önerisinde bulunabilirseniz sevinirim.
  6. Entilus

Spam ile snapchat hesabı kapatılır mı?

Merhabalar iyi günler. Telefonumdan snap hesabım silindi ve içinde ki numara ve postaya ulaşımım yok. Snapte ekli olan dostlarıma sürekli spam attırarak hesabı kapattırma şansım varmı veyahut nasıl yol izleyebilirim?
  7. Entilus

Snapchat hesap kurtarma

Merhabalar. Telefonuma sürekli sürekli snapchat onay kodu gelmesinden ötürü o anlık endişe ile hesaptan çıkış yaptım. Sonrasında hesaba tekrar girmek istediğimde yıllar önce açtığımdan ötürü şifreyi hatırlayamadım. Yüzde yüz emin olduğum numarayı girdiğimde şifre kurtarmada bir numara çıkmadı...
  8. Entilus

Öneri 500 TL civarlarında Mouse önerisi

Merhabalar iyi günler. Farem bozuldu ve yedek olarak ofis mousesi mevcut. Bunun yerine oyunlarda bana yeterince arka çıkabilecek ve üzmeyecek orta halli 500-800 bandında en fazla bir fare önerisine ihtiyacım mevcut.
  9. Entilus

Öneri AOC Q27G2S 27 vs Dell G2724D

Merhabalar iyi forumlar. i5 12400f - 3060 12gb sistemim için, hem ileri dönük hem de 1080p 27 inç monitörlerle arasında 1000 tl fark olduğu için 2k 27 inç monitör düşünmekteyim. Sizce hangisi alınır? Fiyatı nasıl? İndirim beklemelimiyim? Daha iyisi var mı? AOC -...
  10. Entilus

Yardım AOC Q27G2S vs Dell G2724D

Merhabalar iyi forumlar. i5 12400f - 3060 12gb sistemim için, hem ileri dönük hem de 1080p 27 inç monitörlerle arasında 1000 tl fark olduğu için 2k 27 inç monitör düşünmekteyim. Sizce hangisi alınır? Fiyatı nasıl? İndirim beklemelimiyim? Daha iyisi var mı? AOC -...
  11. Entilus

3 Monitörden hangisi mantıklı?

Merhaba iyi günler. Öncelikle sistemim i5 12400F ve 3060 12 GB ekran kartı mevcut. Sistemim 1080p odaklı bir sistem. Aklımda sürekli 2K monitör alma gibi bir fikir mevcuttu. Tek aklımda kalan soru işareti oyunları sürekli 1080'de oynamak 2K monitör de nasıl bir tepkimeye ve görüntü bozukluğuna...
  12. Entilus

Yardım İtopya garanti süreci

Merhabalar. Bundan 1.5 yıl önce 3600 TL ye gigabyte g24 f2 monitör satın almıştım. Monitörün kronik sorunlarından dolayı paneli arızalanmış ve teknik servise gönderdim. Şuanda itopyaya ulaştığımda iade onaylandığını söylüyorlar ve para iadesi yapacaklarını söylüyorlar. Monitörün fiyatı şuan...
  13. Entilus

İtopya garanti süreci hakkında

Merhabalar. Bundan 1.5 yıl önce 3600 TL ye gigabyte g24 f2 monitör satın almıştım. Monitörün kronik sorunlarından dolayı paneli arızalanmış ve teknik servise gönderdim. Şuanda itopyaya ulaştığımda iade onaylandığını söylüyorlar ve para iadesi yapacaklarını söylüyorlar. Monitörün fiyatı şuan...
  14. Entilus

659 TL ye Logitech G F310 Kablolu alınır mı?

Merhabalar. Pc için bir gamepad arayışındayım. Çok bir beklentim yok gamepad üzerinden bana sorun çıkartmasın yeterli. Bu fiyatta veyahut daha üstüne koyup çok daha başarılı ürünler var mı yoksa alınır mı?
  15. Entilus

1489 TL ye Logitech Brio 100 alınır mı?

İyi forumlar. Uzun süredir sadece arkadaşlarla görüşmek amacıyla bir Webcam arıyordum. Prime özel Kasım indirimlerinde bu Webcam hoşuma gitti. Çok f/p olmasını beklemiyorum paramın hakkını verir mi? https://amzn.eu/d/ecKTr9u
  16. Entilus

10K’ya Kullanılmamış PS4 alınır mı?

Hayırlı forumlar. Sarı siteden bir ürün buldum. Tamamiyle hem yatırım yani ilerde almak istesem alamam endişesiyle bir anda ps4 alma hevesim geldi. Ps4 slim 500gb cuh-2116a modelini hiç açılmamış bir model şubat 2026 a kadar garantisi mevcut. Bu fiyata alınır mı?
  17. Entilus

945 TL'ye CREATIVE Live! Cam Sync 1080p V2 alınır mı?

Uzun zamandır webcam arayışındaydım ve alma kararı aldım. Beklentim çok değil sadece net bir görüntü vermesi. Kullanım amacım yayıncılık için vs. değil sadece kaliteli bir görüntü sağlaması benim için yeterli. Ürünü almadan önce bilgisi olan var ise, daha iyisi varsa link bırakırsanız sevinirim.
  18. Entilus

500 600 civarı webcam önerisi

Çok fiyatta vermek istemiyorum çünkü sadece arkadaşlarla görüşmek ve dersler için almayı düşünüyorum logitechin 720p olanı vardı onu düşünüyordumda belki bilginiz vardır diye sizlere sormak istedim varsa öneri, tavsiye ettiğiniz bu işini rahat görür dediğiniz bekliyorum
  19. Entilus

iPhone 15 Alınır mı?

Merhabalar iyi forumlar. Aklımda uzun zamandır telefon alma fikri vardı kullandığım telefon eskimeye bana yetmemeye başladı. Ülkenin durumu malumunuz isteğimde iphone almaktı uzun zamandır. Kasım ve aralık aylarında elime 50k kadar para geçicek iphone 15 almayı planlıyorum. Forum açma sebebim...
  20. Entilus

10K Civarı TV önerisi

https://www.hepsiburada.com/regal-58r754u-58-147-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBV0000115QQO?sirala=star,asc Yazlığa tv almaya karar verdim üsteki tvyi almayı planlıyorum lakin tvde android tv yok sanırım bende seyir türk tarzı uygulamaları kullanıyorum önerilere açığım varsa...
Geri