Arama sonuçları: *

1. R

Yardım Block strike bilgisayardan oynama

block strike oyununu MEmu emulatorden indirdim açmaya çalıştığımda emulator detected diyor nasıl çözebilirm
  2. R

Yardım Cs fps nasıl arttirabilirim

Rtx 3060 r5 5500 sistemle csde yüksek ayarda 130 FPS alıyorum maç arkadaşımda rtx 4070ti var işlemcisini hatırlamıyorum oda 300fps aliyor nasıl yüksekte biliriz FPS değerlerini
  3. R

Kelvin öldü K yazısını kaldırma

arkadaşla sons of the forest oynuyoduk kelvin öldü K yazısı kaldı onu nasıl kaldırırım hile ile denedim anlamadım bişey ordan
  4. R

Topaz aı video kalitesi değişmiyor

After effects 2020de güzel bitane eşit yaptım onu topaz ile renderlayip tiktoka atmak istiyorum ama topazda her türlü ayarı yaptım videoları izleyerek kalite asla degismiyo
  5. R

After effects 2020 efekt ekleyince ekranda bişey çıkıyor

uygulamayı daha yeni kullanmaya başladım abim baya edit falan yapıyo burda twitch efektinden kaynaklı sanırım ekranda x e benzer bişey çıkıyor bunu nasıl kaldırabilirim abim bişeyler dedi ama anlamadım o üniversitede şuan yoksa ona yaptırırdım her şeyi
  6. R

Öneri Gaming mouse önerisi

serçe parmağımla yüzük parmağım boşta kaldıkca sinir oluyorum rahatsız oluyorum çok pahalı olmicak şekilde mouse önerirseniz sevinirim
  7. R

Papara sanal kartmı hayalet kartmı

papara ile steamdan oyun alacağım ama hesap hareketleri kısmında gözükmesini istemiyorum ailem bu harcamayı görürse %90 kızar 1730991455 ikisinden birinde bu istediğim varmı yada başka bi kart önerebilir misiniz? kolayca alabileceğim
  8. R

2000tl ve altı klavye öneri

https://www.incehesap.com/gamepower-gasket-elite-rgb-wireless-bluetooth-kablolu-mekanik-red-switch-gasket-gaming-klavye-fiyati-69520/?utm_source=youtube&utm_medium=influencer&utm_campaign=pchocasi&utm_term=20.01.2024-gasket-elite-klavye böyle bitane klavye almak istiyorum ama bunlar ingilizce...
  9. R

FL Studio ve AfterEffects için laptop öneri

FL Studio ve Adobe Aftereffects kullanıyorum nasıl bir laptop almalıyım?
  10. R

Textinputhost.exe trojanmı

Beyler 2 3 gün PC de fotoğraftaki gibi hata çıktı şimdi ise o hata yok ama interneti algılamıyo pc ethernet kablosu takılı ayarlardan baktım gözüküyo ama Windows update yapamıyorum chormede site açılmıyo saçma sapan bişi oldu bilen yazsa?
  11. R

Discorddan yabancı birisi beni dolandırdı ne yapmalıyım

Merhabalar geçen gün bi adam bana seni yanlışlıkla steam destek e dolandırıcı diye ihbar ettim dedi bende düzelt dedim beni birisine yönlendirdi adam kendini steam çalışanı olarak tanıttı ondan sonra adamdan kanıt istedim valve kartı hazırlamış adam orada nedense bi güven geldi sonra hesaba...
  12. R

RTX 2060 + Intel core i5 650 alınır mı?

Bilgisayar toplayacağım RTX 2060 ile intel core i5 650 iyi midir??
Geri