Arama sonuçları: *

• Users: ardashi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

gymde nasıl bir antreman programı kullanmalıyım

Merhaba sporda yeniyim 2 hafta oldu başlıyalı. Yaş 15 kg 52 boy 172 hiç gücüm yok fly machineyi ağırlıksız zor yapıyorum. Sizce ilk ay fullbody 5x5 yapmalı mıyım gücümün artması için yoksa alttaki programı mı kullanayım? iyice ısındıktan sonra antrenmana başlayabilirsin lat pull down 4 set...
  2. A

Erken yaşta saçım beyazladı…

15 Yaşındayım saçımı kuruturken bir telinin beyaz olduğunu gördüm. Sizce normal mi doktora gitmem gerekir mi : )
  3. A

Gymde yeniyim yardımcı olur musunuz

Beyler gymde yeniyim ilk ay fullbody sonrası splite geçmeyi planlıyorum. Bi arkadaş bana böyle bi program yazdı nasıl sizce eklenmesi çıkarılması gereken şeyler var mı? Gücüm yok fly machineyi falan ağırlıksız son seti zor çıkarıyorum 5x5 yapmalı mıyım? Bide latpulldown yaparken köprücük...
  4. A

Oyunlarımı iade edip nays ile almak istiyorum

Merhabalar, bildiğiniz üzere Nays ile Steamden oyun satın aldığınızda oyun fiyatının %20’si size 3 gün içinde geri geliyor. Ben bugüne kadar bütün Steam oyunlarımı Papara ile aldım. Oyuna iade talebini gönderdikten hemen sonra oyunu tekrardan satın aldığımızda paramız yinede iade oluyor değil...
  5. A

CoD MW 2019 2023’te alınır mı?

Multiplayer yoğunluklu oynuyorum. Oyun bulma süresi falan uzun sürüyor mu? Şuan Steam’de 329 TL Alınır mı? 1683297088 Birde doğum günüm hediye vermek isteyen alçak gönüllü abilerim varsa konuyu çözmeme yardımcı olabilirler 🖤
  6. A

İndirimde olan CoD oyunları alınır mı?

CoD Modern Warfare, CoD Black Ops Cold War ve CoD WWII Steam’de indirimde. Sizce parasına değen oyunlar mı? Alınır mı?
  7. A

Tom Clancy's ghost Recon Wildlands alınır mı

Şu an Steam'de Tom Clancy's ghost Recon Wildlands oyununda %80'lik indirim var. Sizce alınır mı?
  8. A

resident evil 7 alınır mı

steamde şuan resident evil 7 indirimde 81 tl zam gelir diye korkuyorum. 2-3 ü aldım 7-8 ide alıcam ama ikisine param yetmiyor şuanlık. sizce alınır mı
  9. A

COD Black ops 4 ucuz nerden alabilirim

merhabalar black ops 4 steamde yok ve kendi satış sitesinde 600 tl bana pahalı geldi serinin diğer oyunları çok daha ucuz. ucuz bir şekilde alabileceğim site falan varsa yardımcı olabilir misiniz teşekkürler
  10. A

Valorant hesabım satılmıyor?

Merhabalar öncelikle burada hesap satışı yasak olup olmadığını bilmiyorum. Bu konu bir satış konusu değil, sizin önerilerinizi almak istediğim bir konudur. Benim yaklaşık 3.5k tl yatırılmış bir valorant hesabım var. İtemsatış gibi hesap satış sitelerinde satmak için aylardır uğraşıyorum ama...
  11. A

bu sistemin ederi nedir?

bu sistemin ederi nedir?
  12. A

sistemi aldıktan sonra iade şansım var mı?

Merhabalar bir şey merak ediyorum. Youtube kanallarıyla anlaşmalı çıkan sistemler hızlıca stoğu bitiyor. Bazıları direkt sisteme bakmadan alıyor stoğu tükenirde alamam diye. bugün vatanda yeni sistem çıkacak linkini direkt yapıştırırlarsa sisteme bakmadan almalı mıyım? yani elbette sisteme...
  13. A

Yulafın tadını sevmiyorum ne yapabilirim?

kilo almak için 9 cici bebe, yarım bardak yulaf, 1 muz, 1 yemek kaşığı fıstık ezmesi, süt ve balı karıştırıp shake yaptım ama kusasım geldi 1 bardağı zor içtim. yulaftan kaynaklı olduğunu düşünüyorum yulafın tadını sevmiyorum nasıl sevebilirim? sporla uğraşıyorum kilo almak için ve protein...
  14. A

Bu gainer alınır mı?

Selam yaş 15 kilo 43 boy 168 yaza kadar kilo almam lazım. Gainer almayı düşünüyorum ve düzgün bir beslenmem yok annem akşama ne yaparsa yiyiyorum. Günde 2-3 öğün falan yiyiyorum. Öğün sayımı arttırmak istiyorum ama ne yemeliyim öğünlerde bilmiyorum. Spordan önce ve sonra gainer içmeyi...
  15. A

Resident evil serisine hangi oyundan başlamalıyım?

yakın zamanda pc almayı düşünüyorum. şimdiden indirim geldiğinde kütüphaneme ekliyeyim oyunları dedim. anladığım kadarıyla resident evil serisi eski oyunlar baya grafikleri falan kötü ama oyun iyi bu yüzden remakeleri çıkıyor. o eski oyunları oynamak istemiyorum hangilerini önerirsiniz?
  16. A

Antrenman Programım Nasıl Ve Beslenme Programına ihtiyacım Var

spora yeni başladım yaş 15 kilo 42 boy 168 beslenme programına ihtiyacım var benim için elinde beslenme programı olan atabilir mi? antreman programım bu spora başlıyalı 2 hafta oldu lat pull down 4 set 12 tekrar seated cable row 4 set 15 tekrar shoulder press 4 set 12 tekrar lateral...
  17. A

Steam indirimde hangi oyunları alabilirim?

Asetto corsa ultimate edition ile star wars jedi fallen order ekledim sepetime. epicten almıştım star warsı iade edip steamden alacağım. doom eternal nasıldır oyun hakkında hiç bilgim yok? başka oyun önerilerine de açığım zamlanacağını düşündüğünüz ve indirimde olan oyunları benimle paylaşır...
  18. A

Epic games oyun iadesi yapılabilir mi?

Merhaba ben indirimdeyken bir oyun almıştım 2-3 gün önce hiç oynamadım kütüphanemde duruyor aynı oyun şuan steamede gelmiş aynı fiyat onu iade edip steamden almak istiyorum. epic gamesten nasıl iade yapabilirim ? (not : telefondayım)
  19. A

Spora yeni başladım programım yok

15 yaşında 1.68 boyunda 43 kilo olan birisiyim. kilo alabilmek için spora başladım 1 haftadır gidiyorum. hala ne beslenme programı ne de aletlerle ilgili bir program verdiler. orayı yöneten abi çok ilgisiz duruyor sadece bazı aletleri nasıl yapacağımızı falan gösterdi. oraya geldiğimizde 12...
  20. A

Epic gamesten oyun alamıyorum?

merhaba kartım papara tüm bilgileri doğru girdim dünden beri 5 kere denemişimdir bir türlü oyunu alamıyorum. oyun star wars jedi : fallen order. “Üzgünüz fakat hesabınla satın alım yapamazsın. Lütfen 24 saat bekle ve tekrar dene.” hatası alıyorum dün farklı bir hata alıyordum hatırladığım...
Geri