Bilgisayarda takılırken ara sıra bacağımı kasaya dokunduruyorum her zaman olmuyor ama bazen çarpıyor beni PSU falan da 1 senelik yani yeni. Sebebi ne olabilir ve sizce ne yapmalıyım?
Pc format attım. Pubg oynarken normal ama bazen fps 140lardan 20ye düşüyor çok drop yiyorum.
Bütün driverlar güncel bios güncel. Ne yapabilirim?
Pc özellikleri
r5 1600
msi 1650 ventus
16 gb ram 2x8 3200mhz
480 ssd sata
Vatandan demonte hazır sistem aldım geldiğinde içinde ssd yoktu müşteri hizmetleriyle konuşuyorum 1 haftadır kamera kaydında kutunun içine konulmuş deniliyor kargo firmasıyla alakalı olmuş olabilir deniliyor. Ne yapabilirim bu durumda?
Ocak ayında yeşil kundura sitesinden bot satın aldım geri yolladım iade paramı vermediler.
THH haklı buldu beni tebliğde edildi ama paramı vermiyorlar. Müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor asla maillere geri dönmüyorlar. Ocak ayında ki fiyatı 1800 tl idi indirimdeyken almıştım. Nasıl bir süreç...
Merhabalar. Geçen sene MSI G274QPF QD 27 IPS WQHD 170HZ 1MS FLAT GAMING MONITOR bu monitörden aldım ve çizgi çıktığpı için garantiye yolladım iade/değişim raporu çıktı satıcı hepsiburada. Bütün işlemleri yaptığımda muadil ürün olarak bana MSI 27 MAG 275CQRF QD 2560x1440 (WQHD) 16:9 CURVE 1000R...
4070ti gigabyte windforce 12gb modelini aldim. Psum corsair cx650f. Pin kablosunu doğru mu taktim tek kablodan geliyor. Fotoğrafta göründüğü gibi yardimci olur musunuz?
1703410306
Güncel
Selam biliyorsunuzdur ki ekran kartı arıyorum bir türlü bulamadım bir arkadaşla konuşuyorum fiyatı 12.5k testleride bu şekilde alınır mı?
FurMark testi video olarak bu şekilde görsellerede supoerposition benchmark testlerini de ekledim.
Düşünceleriniz neler?
1702680723
@$ilent @HacıSOFU...
Selam. 4070 Ti ikinci el alacağım ve arkadaştan bu testleri istedim. Ürün 19k. Garantisi ve fatura yok. Değişim ürünü olduğunu söyledi.
Ürünün FurMark testi bu.
GTA 5 2K 8xmsaa benchmark testi bu.
GTA 5 2K 8X kapalı test videosuda bu.
1702494201
@$ilent @HacıSOFU @bythmn @Türevmachine
Selam ekran kartı için arkadaşla konuşuyordum test videoları ve ssleri istedim sonuçlar bu şekilde. 3 aylık bir mining geçmişi var kartın dediğine göre.
1920x1080 0xmsaa sonuç:
1920x1080 8xmsaa sonuç: Ek olarak resimlere ekledim onun videosu yok.
Ek olarak ürünün görsellerini de ekledim.
Selam. İkinci el ekran kartı alacağım ve bu testleri istedim. Bu sonuçlar normal mi?
İlk önce 0xmsaa testi bu.
8xmsaa testi GPU-Z programı açık haliyle de bu.
Ürünün fotoğrafınıda görsellere ekliyorum.
Herhangi bir problem var mı? Alınır mı?
Evga RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING
ALACAĞIM ÜRÜN 12K VE GARANTİ FATURA VARMIS VE TEST İSTEDİM BANA BU VİDEOYU ATTI BİLGİLİ OLANLAR Bİ BAKABİLİR Mİ
Furmark test videosuda bu
Selamlar iki ürün arasındaki fark ne acaba birisi 7x+ diğeri ise 7+ aralarında ciddi derecede fiyat farkı var
7x+3600 tl link https://www.trendyol.com/steelseries/arctis-7x-plus-wireless-kablosuz-xbox-ve-pc-oyuncu-kulakligi-p-654447811?boutiqueId=623361&merchantId=968
7+ 4500 tl link...
msi g274qpf-qd bu monitörü aldım ve display port ile bağladım ikinci monitörüm aog AOC 24G2U5/BK bunuda vgayı hdmi dönüstürdüm öyle bağladım ekran kartıma rx570 4gb var
bilgisayar monitörü algılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor hdmi kablosu ile de denedim görüntü alamıyorum.