Arama sonuçları: *

1. S

Oyun indirince internet kopması ?

arkadaşlar nereye konu açacağımı bilemedim oyun indirme yaparken wifi ve internet bağlantısı anlık olarak kesiliyor durdurunca ise internet geliyor bu neden kaynaklanıyordur anlamadım sorunu nasıl çözebilirim
  2. S

Asus Rog Strix XG27ACS Ayar sorunu

arkadaşlar Rog Strix XG27ACS 2k olanı aldım da monitör ayarlarında konrtast oyun renk ayarları vb değiştirilmiyor pasif durumunda gözüküyor bu nedendir acaba hiç biri seçilmiyor da
  3. S

2K Monitör tavsiyesi

arkadaşlar rtx 4080 ekran kartı ile kullanabileceğim oyuncu monitörü tavsiyesi istiyorum da bütçem 10k f/p olursa çok daha iyi olur
  4. S

Aldığım sistem hakkında

arkadaşlar bu sistemi aldım sizce nasıl toplamda 108.000 tl tutuyor
  5. S

Asus prime yeni nesil anakartlar kronik sorunlu mu ?

arkadaşlar sistem almak için bakınıyorumda asus primeların yeni nesilleri ddr5 am5 anakartlar sorunlu diyorlar bu doğrumu ona göre msi anakartlarınada bakacağım
  6. S

Rtx 4080-4090'lı Sistem önerisi

arkadaşlar rtx 4090 f/p yada 4080 süper'de olabilir sağlam Hazır sistem önerir misiniz? parçaları vasat olmayan olursa çok iyi olur
  7. S

Asus rog ryuo 240 nasıldır ?

arkadaşlar msi mag 280r soğutucu vardı kronik sorunlu olduğu için pompası bozuldu 5 ayda ve iade ettiler üstüne 4600 tl koyup asus rog ryuo 240 sıvı soğutma alcam da ryzen 5 5600 için nasıldır soğutması sizce kullanan arkadaş var mı
  8. S

am5 ve ddr5 anakart önerisi

am5 ve ddr5 anakart için hangisini önerirsiniz arkadaşlar 6-7k arası bütçem var
  9. S

işlemci sıcaklığı boşta 96 derece

Arkadaşlar amd ryzen 5600 var geçen sene pckolikten almıştım sistemi alırken yanında msi mag coreliquid 280r v2 sıvı soğutucusuda aldım kışın farkedemedim ama yaz ile birlikte boş halinde işlemci 96 derece resim burada ne yapmam lazım ayarlarında bir sıkıntı mı vardır diye düşünüyorum ve sıvı...
  10. S

Klavye önerisi 1500 TL'ye kadar

arkadaşlar klavye önerisi alabilirmiyim hem fps oyun oynuyorum hemde rpg ayrıca sessiz olursa sevinirim bu tarzda bir klavye önerirseniz
  11. S

Aşırı parlaklık sorunu monitörde

arkadaşlar oyunlarda olsun windows üstünde olsun ekran aşırı parlak monitörüm msi oculux nxg253r kullanıyorum ama parlaklık ayarlama seçeneği yok daha önceden böyle bir sorun yoktu ama şuan aşırı parlak oluyor bir resim atayım mesela fc 24 oyunun da böyle
  12. S

iPhone 14 pro Max mi iPhone 15 pro Max mi Almalıyım

Arkadaşlar iPhone 15 pro Max ile 14 pro Max arasında çok fark var mı sizce hangisini alayım kararsız kaldım fiyat farkı da var
  13. S

msi mag coreliquid 280r fan hızı ayarı nasıl yapılır ?

msi mag coreliquid 280r sıvı soğutma kullanıyorum da fan hızı ayarı nasıl yapılır arkadaşlar
  14. S

msi oculux ölü piksel mi ?

arkadaşlar msi oculux almıştım da sadece siyah testinde yeşil olarak bir ölü piksel mi yoksa sıkışmış piksel mi tam anlamadım ama siyah testinde ve mavi testinde görülüyor sadece bunun kendiliğinden geçme ihtimali varmıdır yoksa direk iade mi edeyim
  15. S

Oyuncu koltuğu önerisi

Boyum 1.71 103 kiloyum arkadaslar sağlam bir koltuk önerebilir misiniz 4k ya kadar çıkabilirim rahat bir koltuk olursa iyi olur
  16. S

Hangi monitörü almalıyım ?

arkadaşlar bazı monitörler arasında kaldım hangisini almalıyım sizce veya önereceğiniz monitör varsa alabilirim bütçem 15k civarı ayrıca çok fazla rekabetçi oyun oynuyorum fps tarzında 1...
  17. S

17000 TL Monitör önerebilir misiniz

arkadaşlar 240hz 280 hz monitör de olabilir bütçem 16-17k civarı arasında ama f/p de olabilir rekabetçi oyunlar oynuyorum ve arada hikayeli oyunlar da oynuyorum ekran kartım ise rtx 3070 ti önerilerinizi bekliyorum
  18. S

EA Play Pro Nasıl alınıyor ?

arkadaşlar bu ea play pro Türkiyede mi satın alınmıyor 3 tane kredi kartı denedim yok hiç birini kabul etmiyor her yerde kabul edilen kredi kartında da bir sorun yok satın alamadım gitti nasıl alabilirim bunu
  19. S

Samsung s23 yada s23 plus ?

arkadaşlar samsung s23 almak istiyorum lakin s23 ile s23 plus arasında çok bir fark var mı aradaki 6k fiyat için plus değer mi sizce
  20. S

Fps oyun için Klavye

arkadaşlar genelde fps oyun oynuyorum bana klavye önerebilir misiniz? latency olarakta en düşüğü olursa iyi olur bütçe ise 1000 ile 1500 arası
Geri