Arama sonuçları: *

• Users: D3atlY
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

El atarisi onerılerı

8 yasındakı kuzenlerım ıcın el aterisi bakıyorum linkteki tarzda 2-3k bandında onerecegınız var mı tesekkürler https://www.hepsiburada.com/r36s-plus-oyun-konsolu-el-atarisi-orjinal-arkos-isletim-sistemi-128-gb-hafiza-21000-oyun-4inch-ekran-p-HBCV00009HUN8J
  2. D

FS22 onlıne serverlar cıkmıyor

Ssde gordugunuz gibi svler cıkmıyor nasıl duzeltebılırım sil yükle yapmama ragmen hala boyle
  3. D

Elektrikli scooter önerisi

Selamlar elektrikli scooterlar hakkında hic bilgim yok 50km üstünde menzili olan ve hızlı olan scooter onerılerınızı beklıyorum bütçe 30-40 k bandında
  4. D

Yenilenmiş 13 pro alınır mı?

Herkese selamlar yakın zamanda babam Hollandaya gidicek sizce 450 euroya yenılenmıs 13 pro alınır mı Acıklamada bu yazıyor Kasa : Kol mesafesinden görülebilen minimum çizik veya aşınma izi. siparisi otele verecegız magazada yenılenmıs cıhaz varmıdır veya dedıgım gıbı otele mi siparis verelim...
  5. D

Gamepower aero hakkında destek

Aktif olarak g pro x kullanıyorum hem telefonda hemde 2. kulaklık olarak alınır mı fiyatıda gayet uygun cevaplarınızı beklıyorum
  6. D

Microsofta giriş yapamıyorum

Şifremi dogru girmeme ragmen google ustunden giris yapabiliyorum ancak minecrafta girmeye calısırken xbox üstünden sifremi istiyor sifremi dogru girmeme ragmen hata veriyor nedendir
  7. D

Kule tipi vantilatör önerisi

Dostlar herkese iyi günler odamda kullanmak için kule tipi vant ariyorum 3-4 kademeli zaman ayarlı olursa iyi olur bütçe 2k civarında tesekkürler
  8. D

Kontratsız tak kullan mantıgında olan internetler

dostlar selamlar yazlıkta yılda toplam 1-2 ay kalıyoruz tak calıstır mantıgında olan gidicegimiz zaman aktif edicegimiz bi sey arıyoruz ne önerirsiniz sınırsız olması önemli değil ama olursa daha iyi olur onerılerınız ıcın tesekkurler
  9. D

İstanbul Anadolu yakasında detaylı temizlikçi

Dostlar selamlar baslıktada gordugunuz gıbı araç için cidden detaylı koltukları vb sokup detaylı temızleyen yer lazım fıyat cokda onemlı degıl ama abartıda olmasın nereleri önerirsiniz
  10. D

Yemek sepeti rezaleti

Dostlar selamlar saat 18:36da siparis verdım tuzlada oturmama ragmen kuryeyi guzelyalıdan verdi eyv dedim sonra kuryenın telefonu bozulmus ne kadar dogru bılemem 3 saat sonunda benı aradı ve bunu belırttı ben 4 defa yazdım musteri hızmetlerıne ve degıstıremıyoruz dedıler sımdıde musteri...
  11. D

Yemek sepeti müsteri hızmetleri numarası

herkese selamlar baslıktada gordugunuz gibi numarası nedir acaba saat 18:36da siparis verdim 19'da ulasacak deniyordu saat 20:36 diyor simdide 5. degişişi musteri hzimetleride klasık seyler diyor numaradan nasıl arıyacagım
  12. D

Playstation kolumun analog parcası cıktı

Dostlar selamlar ps5 kolumda analogdaki plastik parcalardan biri (pedi) cıktı nereden alabilirim veya direk analogumu değistirmek şazım
  13. D

!!Webcam önerisi 2k!

Dostlar selamlar arada dalgasına omegleye giriyorum 2-2.2k bandında webcam arıyorum karanlıkta vb güzel göstermesi yeterli olur 1080p vb
  14. D

Saçımı nasıl yapabilirim

Dostlar selamlar 2 sorum olucak 1. Benim saçım dalgaliydi sonra 2-3 kere kestirdim ve şuan sadece önleri dalgalı kıvırcık gibi üstler düz oluyor bunu nasıl düzeltebilirim annem fln dalgalı saçlı 2. Kıvırcık olursa nasıl kıvırcık olmazsa nasıl saç stilleri yapabilirim alnım baya büyük o yüzden...
  15. D

Bu parfümlerden arasındaki fark ne ve hangisi orjinal

Dostlar selamlar parfumler https://www.hepsiburada.com/emporio-armani-stronger-with-you-100ml-erkek-parfum-p-HBCV0000797GU8?magaza=BYR%20KOZMET%C4%B0K...
  16. D

Avmye gitmek istiyorum ama arkadasım yok

Herkese selamlar 14 yasındayım lise 1e gidiyorum bu zamana kadar hiç bi arkadasımla avmye gitmedim hep tek gidiyodum ama artık tek gittiğimde başka arkadasları görünce kıskanıyorum gibi bişey yani okuldakilerin hiç biri kafa dengi değil hepsi keko sigara alkol kullanıyo o yuzden hiç tipim...
  17. D

Sistemim ne kadar eder ve bunun icin deger mi

Dostlar selamlar sistemimi alalı 1 yıl 3 ay oluyor artık oyunlardan zevk almamaya basladım sizce sistemim ne kadar eder ve telefon icin satmaya deger mi istediğim telefon ip 14-15 sistem bileşenleri AMD Ryzen 7 5700X Sekiz Çekirdek 3.40 GHz İşlemci MSI NVIDIA GeForce RTX 4060 Ventus 2X Black...
  18. D

SOSYAL MEDYA PROGRAMLARI KAPATILDI

Her olay oldugundakj gibi klasik gene kapattılar Instagram TikTok X gibi yerleri gene kapattılar
  19. D

Discord VPN onerisi ?

dostlar selamlar cs oynarken dcye girmek icin vpn arıyorum warpda cs atıyor ucretsiz olursa sevinirim csde atmayacak
  20. D

Bunun gibi şeyleri nasıl yapabilirim

Dostlar selamlar baslıktada gördünüz gibi bunları nasıl yapabilirim canvadan bi kac şekilde denedim ama fotoğrafı büyütünce fotograf yaklasıyor ve kaliteli fotografları nereden bulabilirim
Geri