Arama sonuçları: *

• Users: YØNDAİME
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. YØNDAİME

Viper v3 promu logitech superlight 2 mi

bu 2 mousedan daha iyi bir mouse yok sanırım şuan piyasada sizce hangisini almalıyım her çeşit oyunu oynarım genellikle fortnite cs2 apex vs gidiyor öyle elim biraz büyük palm grip tutuyorum mouse u
  2. YØNDAİME

Cs2 rankım bugda kaldı

çift keleşim yoldaşta o ranka çıktığımdan beri en az 30 40 maç kazanmışımdır hala rank atlayamadım baya adamda vuruyorum niye atlayamıyorum
  3. YØNDAİME

Papara para çekiliyormu

papara kapanmışta içerde param kaldı atmden çekebilirmiyim qr la
  4. YØNDAİME

Donanım hızlandırmalı gpu ayarı cs 2 de lag yapıyor

o ayarı açmadımmı frame generation falan açamıyorum ama arada cs2 de girdiğim için kapalı tutuyorum çünki cs2 de gecikmeli lag yapıyor düzeltemiyorum nasıl düzeltmem lazım
  5. YØNDAİME

Apex fps yüksek ama akıcı değil

fpsim 200 240 larda geziyor vsyncın her ayarını denedim ama olmuyor oyun akıcı değil ne yapmam lazım
  6. YØNDAİME

Amazon acil yardım (tosla kart)

benim tosla kartım kayıtlı amazonda en az 1 2 yıldır kullanmıyorum hesabada giremiyorum içinde parada yok ama amazondan istediğimi alabiliyorum mesela az once mouse aldım 2000tl ye ama kartta para yok iptal ettim bi sıkıntı çıkmasın diye eksiyemi düşüyor fiyat felan alsam bir sıkıntı çıkarmı...
  7. YØNDAİME

Cod warzone için gamepad önerisi

warzone da izlediğim videolarda herkes kolla oynuyor ve cross adamın üstünden inmiyor bile aim assistden bende almaya karar verdim maximum 2000tl olacak şekildd kol önerir misiniz? kablolu kablosuz farketmez ama kablosuz olursa daha iyi olur
  8. YØNDAİME

Steam black ops 6 key bulabilirmisiniz

internette key bulamadım en ucuz keyi bulabilirseniz atarmısınız
  9. YØNDAİME

Xbox indirme hızı düşük ve gözükmüyor

codu indiriyordum gamepassle indirme hızı gözükmüyor ve aşırı yavaş iniyor normalde 70 80 mb le yukleniyordu
  10. YØNDAİME

Cod warzone satın alma ekranında takılı kalıyor

bi paket alıcam ama alamıyorum purchase diyorum kalıyor burda ne yapmam lazım
  11. YØNDAİME

Discord bozuldu gibi bir şey oldu

oyundayken alt tab attım böyle bişey çıktı ekranda sonra gitti ekran kartına birşeymi oldu acaba?
  12. YØNDAİME

Razer deathadder v3 alınır mı? amazon 2. el

2. el iyi kullanılmış diyor 1450 tl ye geliyor alınır mı? güvenebilirmiyim veya bi kusuru çıkarsa iade edebiliyormuyum
  13. YØNDAİME

Fortnite ta drop yiyorum

rtx 4060 ti i5 12400f 16 gb ram sıcaklık gpu 40 45 ayarlarım bu şekilde neden drop yiyorum acaba
  14. YØNDAİME

Steelseries rival 3 gen 2 alınır mı??

https://www.hepsiburada.com/steelseries-rival-3-wireless-gen-2-gaming-mouse-2-4ghz-ve-bluetooth-baglanti-siyah-p-HBCV00008VROHL bu ürünü beğendimde fiyatına değermi acaba? şuanda razer deathadder essential kullanıyorum
  15. YØNDAİME

Wukong indirime girermi?

steamde sonbahar indirimi var birkaç güne indirime girermi bazen indirmler geç uygulanıyorda veya internette keyler düşermi indirime
  16. YØNDAİME

Steam indiriminde wukong indirime girermi

epicten aldım çakma oyun almış gibi hissettim hiç haz vermedi önümüzdeki steam indiriminde Wukong tahmini kaçtl indirime girer
  17. YØNDAİME

Termal macun oyun hamuru gibi olmuş

cpu ya yeni fan aldım herşeyi hallettim termal macunu sıkacaktım sıktım bi baktım oyun hamuru gibi o şekilde montajlasam bişey olurmu
  18. YØNDAİME

I5 12400f için hangi soğutma daha iyi

sizce hangisini almalıyım aradaki fiyat farkına değermi asasin spirit evoyu alsam
  19. YØNDAİME

Epic games para iadesi gelmedi

iade başarılı diyorda para hesabıma gelmedi paparaya
  20. YØNDAİME

Cs2 görüntü lagı sorunu

oyun gecikmeli geliyor sanki frame generation açmışımda görüntüde ping var gibi oluyor nasıl düzelteceğim
Geri