Arama sonuçları: *

• Users: Ünsal74
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ü

70-80 arası pc toplama.

70-80 bütçem var sistem önerileriniz bekliyorum pc bileşenlerinden fazla anlamıyorum. Oynadığım oyun tarzları fc26 steam pubg bf1 vs tarzı oyunlar
  2. Ü

50-60K arası 4070ti’lı sistem arıyorum

50-60k arası pc almayı düşünüyorum 4070ti lı sistem öneride fikirde bulunabilecek varmı fazla bilgim yok pc hakkında
  3. Ü

Hayırlı günler pc için tavsiyenize ihtiyacım var

Arkadaşlar 22-23 yaşındayım çocukluğumdan bu yana hep güzel bi bilgisayarım olsun istemişimdir nasipse almayı düşünüyorum 50 taş çatlasın 55k bütcem var bana ne önerirsiniz hazır siztem olarak fazla bilgisay donanımlarıyla bilgim yok ama 4070Tİ olan bi pc önerirseniz sevinirim uzun yıllar yüksek...
  4. Ü

Sistem alacağım Pckolik sayfası güvenilir mi?

Arkadaşlar pckolik sayfasından https://pckolik.com/urun/tron-pch-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3070ti/ Bu sistemi alacağım pchocası'nın çektiği videoyu gördüm forumdan abilerim kardeşlerim bu sistemi öok önerdiler sipariş vereceğim fakat ama herkes site hakkında sistem aldım gelmedi arızalı...
  5. Ü

Bilgisayardan çok anlamıyorum 20-22K sistem önerisi

Cümleten iyi günler abilerim kardeşlerim 20-22K bütçem var sistem arıyorum fakat pek bilgim yok sistem üzerine beni uzun vadede üzmiyecek güzel fps verecek sistem arıyorum oyunların son grafiklerinde beni üzmiyecek fps'ler istiyorum şunu belirtmek isterim anakart ısınma ekra kartı falan pek...
Geri