Arama sonuçları: *

• Users: suas
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. suas

Işlemci değişmek istiyorum.

selamlar işlemci değiştirmek istiyorum ama değişeceğim zaman sanırım anakartta değişmek zorundayım tam bilgim olmadığı için size sormak istedim. Güncel anakartım B450M K AMD AM4 DDR4 İşlemci AMD Ryzen 5 5600 6 Core Processor 12 CPUs 3.5 GHZ Ekran kartı AMD Radeon RX 6700 XT 32 ram yeni...
  2. suas

CSGO FPS hakkında sorum var.

Merhabalar arkadaşlar izlediğim bir twitch yayıncısının benle aynı sisteme sahip olmasına rağmen benden fazla FPS aldığını fark ettim bu yüzden sizlere danışmak istedim. Sizce bu fps değerleri normal mi? FPS 120'ye kadar düşüyor 200 civarlarında geziyor ve arada drop giriyormuş gibi...
  3. suas

bilgisayar satışı için fiyat önerisi

Merhabalar, Neredeyse 6 aydır satın aldığım bilgisayar ile oyun oynayarak zaman geçiriyordum ancak artık çok fazla sarmadığını anladım. Bu yüzden bilgisayarımı satıp Laptop alıp yapacağım işlere odaklanmak istiyorum. Bu konuyu açma nedenim ise sizce bilgisayarımı ne kadara satmalıyım bu konu...
  4. suas

Bu sistemi şimdi alıyorum. Düşünceleriniz neler?

Merhabala forum sakinleri, Birazdan evden çıkıp vatan şubesinden bu bilgisayarı alacağım. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5600-asus-rx6700xt-12g-prime-a320m-k-crucial-500gb-ssd-16gb-ram.html Sistem hakkında düşünceleriniz neler? Sizce almayıp başka bir sisteme yönelmeli miyim?
  5. suas

Sistem hakkında yardımınız gerekli''

Merhabalar forum sakinleri'' 14.000 gibi bir bütçe ile toplama bilgisayar almayı düşünüyorum. En sağlıklı şekilde bir öneriniz var mı? Bilinmiş satıcılardan önerdiğiniz sistemleri bana atarsanız çok memnun olurum.
Geri