Arama sonuçları: *

• Users: fokurfokur
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. fokurfokur

2000TL KULAKLIK ÖNERİSİ

2000tl bütçem var hem mikrofonu olsun hem 7.1 surround sound olsun. bluetooth özelliği umrumda deil. mümkünse mikrofonu güzel olsun. şuan aklımdaki modeller şunlar: https://www.rampage.com.tr/products/rm-k99-x-pike-oyuncu-kulakligi?_pos=9&_fid=9f22b69c8&_ss=c#looxReviews...
  2. fokurfokur

30BİN TL TELEFON ÖNERİSİ

yakaşık 30bin civarında bütçem var biraz aşabilir. Şuan aklımda samsung s24fe var. Siz ne tavsiye dersiniz?
  3. fokurfokur

1300 TL KULAKLIK ÖNERİSİ

1300 tl bütçem var üzerine gerekirse biraz daha ekleyebilirim öneriniz var mı? razer kraken düşünüyorum
  4. fokurfokur

BERSHKA BEDENİMİ NASIL ANLARIM

internet üzerinden bershkadan sweatshirt alacağım ama beden ölçüsü vermemişler internette herhangi bir yerde de bulamadım. h&m bedenim M. boy 170, kilo 77
  5. fokurfokur

god of war ragnarok dlc pcye geliyor mu?

god of war ragnarok pcye geliyor ancak valhalla dlc'si ile birlikte mi geliyor
  6. fokurfokur

epic gamesin verdiği oyunu alabildiniz mi?

ülkende bu oyun bulunmuyor gibi bişey diyor siz alabildiniz mi?
  7. fokurfokur

kolonya monitöre zarar verir mi?

kolonya monitöre zarar verir mi? monitörü temizlemek için kolonya sıktım sıktığım yeri sildikten sonra oradaki bölgenin renkleri sanki soluk gibiydi
  8. fokurfokur

oyunlarda ani ping çıkıyor

oyunlarda ani ping çıkıyor ne yapabilirim ethernet kablosu çekilmiyor malesef
  9. fokurfokur

kasamdakı ışıkları nasıl değiştiricem

kasamdaki fanların ışıklarını nasıl değiştiricem ve kasamın içi kapkaranlık içindeki ışıkları da nasıl açacağım
  10. fokurfokur

skyrim modlama yardımı

skiyrim mod yüklicem yükleyeceğim modun çalışması için başka modlar yüklemem gerek onların çalışması için de başka modlar yüklemem gerek ; bunu yapmak zorunda mıyım sadece yükleyeceğim modun çalışması için gerekenleri yüklesem yeterli mi yoksa gerekli modlarınkini de indirmek zorunda mıyım...
  11. fokurfokur

death strandind oynanır mı

death stranding oynanır mı zamanımı boşa harcamış olur muyum?
  12. fokurfokur

bu oyunu ölmeden önce oynamalısın dediğiniz oyunlar

şu sıralar canım sıkılıyor oynayacak oyun arıyorum zamanımı da boşa harcamak istemiyorum hikayesi güzel oyunlar önerir misiniz?
  13. fokurfokur

batman arkham serisi bağlantılı mı

batman arkham serisini başton sonra mı oynamak gerekir yoksa fark etmez mi hikaye bağlantılı mıdır.
  14. fokurfokur

Yardım RDR2 Görev Geçilmiyor Bug/Çökme/Donma

oyun normal bir şekilde ilerliyodu sonra a fine night at debauchery görevinde öldüğümde ölüm ekranında donuyor ve hiçbir şekilde düzelmiyordu, ölmediğimde javier ile birlikte trelawnynin yanına gittiğimde görev devam etmiyordu, etrafta dolaşabiliyordum ama görev devam etmiyordu, birçok kez çık...
Geri