Arama sonuçları: *

• Users: mwoak
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

SAMSUNG TV ile xcloud üzerinden oyun oynama hakkında

Merhabalar, Kullanmakta olduğum tv de xbox bulut oyun sistemini çalıştırabilmek için vpn üzerinden sistemi xcloud destekleyen bir bölgede göstermem gerekiyor ancak tv için bu sistemi nasıl yapabiliriz bilen ve yapan birileri varsa nasıl yapılacağını bizlerle de paylaşabilir mi.
  2. M

Farklı türde monitörler ile çift monitör setup hakkında

Beyler Herkese Merhaba, Şu an kullanmakta olduğum çoklu monitör setup'ı konusunda sizlerden yardıma ihtiyacım var bu konuda yetkinliği olanlar bana yardımcı olabilir ise çok sevinirim. Elimde Samsung M7 43 inç 4K 60hz + BenQ 24 inç 1080p 60hz Monitörü ile Çift monitör setup'ı kurdum ancak...
  3. M

Yardım Samsung m7 43 type c portu hakkında

Herkese merhabalar, YAkın zamanda m7 43 monitörünü satın aldım ancak sistemimde displayport mevcut. Type c to dp kabloların çalışma mantığı konusu da bilginiz varmıdır. Samsung m7 type c üzeribden ekran kartındaki dp kablosu ile bağlasak çalışırmı.
  4. M

Öneri Beyler Sizce Hangi Modeli Tercih Etmeliyim

Merhaba arkadaşlar Yakın zamanda panelini kırdığım (LG 34WK650-W) monitörümün yerine monitör bakmaktayım ancak model seçiminde sıkıntı yaşamaktayım bu konuda önerilerinize açığım. Monitörümü ben süper resolution modunda 3440x1440px de kullanmaktaydım pivot ayağı işime yaramakta hdr özelliği...
  5. M

Öneri Ekran kırık monitör kaça yedek parça niyetine satılırmı

Beyler Elimde LG 34WK650W monitör var tüm kutu ekipmanları tam ama paneli kırıldı bunu yedek parça niyetine elden çıkartabileceğim yerler varmıdır. ve yerine önerebileceğiniz monitör varmıdır
  6. M

Yardım Soğutucu tercihi konusunda kararsız kaldım sizce hangisi.

Selam beyler yeni r5 7600 mü r5 7600x mi alim derken kararı amazondan r5 7600x alırken buldum ancak soğutma sistemi problem yaratmakta sizlerin önerebileceği bir uygun fiyatlı hava soğutma varmıdır. aklımda noctua nh-u12s redux yada deepcool ak400 modeli var performansı ne olur kararsızım.
  7. M

Yardım 1TB Samsung 970 EVO PLUS vs 1TB Crucial P3 PLUS

Amazonda P3 Plus 1200 Civarına geldi satın aldım ancak 970 evo modelide 1400 civarına gelmekte sizce hangisi daha mantıklı olur Crucial / Samsung PCİ4 / PCİ3 3600w / 3300w 5000r / 3500r hbm / DRAM 1683062158 QLC / TLC
Geri