Arama sonuçları: *

• Users: Raclod
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Raclod

Kablosuz kulak içi kulaklık önerisi

Genel amacım müzik dinlemek ve spor da kullanmak.
  2. Raclod

Oyunlarda karşıma çıkan veri

Fotoğraf da görüldüğü üzere bu tür bilgiler çoğu oyunda karşıma çıkıyor steamin kendi fps sayacı da değil belirtilen tuşlara basınca da değişen bir şey yok. Bunu nasıl kapatırım ?
  3. Raclod

Askerlik hizmet tercihleri

Benim 2 adet sorum 1. sorum yukarıdaki soruya evet dersek 2. 6 aya gönüllü mü oluyoruz? 2. sorum komanda ile er in farkı nedir?
  4. Raclod

R6 oyununa giremiyorum hata veriyor.

Fotoğrafda görülen hatayı yaşıyorum.
  5. Raclod

Askerlik hakkında ne yapmam lazım

e devlet de böyle yazıyor benim ne yapmam lazım askerlik şubeye mi gitmem gerekiyor?
  6. Raclod

Bu gamepadi kaça alırdınz ?

Bu cihazı 2. el buldum sıfırları sanırım artık yok varsa da ben bulamadım. Sorum şu bu 2. el gamepadi kaça bulmuş olsanız kaçırmadan alırıdnız?
  7. Raclod

Yeni Mousepad önerisine ihtiyacım var.

DPI 3600.Önceki mouse padim yıpradığı için yeni bir şey almayı düşünüyorum hız, konfor, gibi türleri varmış sanırım bana F/P ucuz bir şey önerir misiniz? sgeteknoloji Razer 90x40 Cm Speed Kaymaz Taban Dikişli Oyuncu Gaming Mouse Pad - Fiyatı, Yorumları şu anki mouse padim.
  8. Raclod

Yapay zeka yardımı ile sosyal medya da içerik üretimi

Bazı yabancı içerikler bazı yazdığım şeyleri ChatGPT'nin Türkçeye çevirmesi, Türk usülü yapması veya yazdıklarımı görsele dönüştürmesini istiyorum. Bazen beğendiğim işler yapmasa da genel olarak beni memnun ettiğini söyleyemem. Yazıklarımı görsele dönüştürücek SS'lerimi düzenleyecek belki de...
  9. Raclod

OBS programımla aldığım kayıtlar kasıyor

Oynadığım oyunda en ufak kasma donma yok 120 fps gibi bir değer alıyorum ama kayıt alırken obs sanki 30 fps gibi kasıyor video çıkış ayarımda 60 fps ayrıca hani sistemim düşük oyunda düşük fps aldığım için kasıyor desem öyle bişey de yok programla ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum.
  10. Raclod

Beyaz mouse nasıl temizlenir ?

Beyaz olduğu için kolay kirleniyor ancak mouse sararmaya başladı bunu cifle temizleyebilir miyim? Elektronik aksam olduğu için tedirgin etmedi değil.
  11. Raclod

Xiaomi akıllı saatimin şarjı hızlı bitiyor.

Ara sıra spor modları kullanıyorum kendi uygulamasından indirdiğim wallpaper kullanıyorum. Birkaç alarmım var bunların dışında ekstra bir şey yok parlaklık falan geldiği gibi aynı. Ama aynı model arkadaşımda 15 güne kadar sürüyor. Bende 1 hafta sürüyor ama arkadaşımda bu söylediğim özellikleri...
  12. Raclod

Steam indirimlerinde mi yoksa epic indirimlerinde mi alınır ?

Hitman 3 , Control Ultimate edition , Arma 3 , beyond two souls , undertale , Valiant hearts. Almayı düşünüyorum bu oyunları şuan steamden almak istesem 600 tl yapıyor bazıları epic de yok biliyorum ama epic indirimlerinde daha düşüğe alabilir miyim ki bu oyunları şuanki indirimleri halleri ile...
  13. Raclod

Chivalry 2 fps drop yiyorum

Başka herhangi bir oyunda drop yemiyorum ama bu oyunda adam öldürdüğümde bi donma yaşıyorum sadece adam öldürmede oluyor low ayarlarda oynuyorum. 4060,5 5600 bileşenlerim var.
  14. Raclod

Halkbankası güvenlik listesinden nasıl çıkarım ?

Dijital parolamı unuttum ve yenisini alamıyorum güvenlik listesinde olduğumu söylüyor bunu nasıl halledebilirim illa bir şubesine mi gitmem lazım ?
  15. Raclod

Dualshock 4 Yan sanayi kolumun pili çabuk bitiyor

2 saat ya gidiyor ya gitmiyor batarya değiştirebilirim ama onun yerine sıfır yada ikinci el güzel bir orjinal kol almayı düşünüyorum 1.1,5 arası öneriniz var mı ? Pc de kullanılıcak.
  16. Raclod

İşkur iş ilanı başvuru yapamıyorum

Bir iş yerine başvurmak istediğim zaman böyle bir hata alıyorum bilgilerim kısmına da baktım ama böyle bir şey bulamadım yardımcı olur musunuz ?
  17. Raclod

Kamp,Av ve günlük kullanım için çakı,bıçak

2.el sitelerinden olabilir 0 olabilir günlük kullanımda ve doğada kullanmak için bir bıçak,çakı bakıyorum bütçem 500 bandında.otomatik olmasın çabuk bozulur.
  18. Raclod

Doktor hemşire olmayan insanlar lütfen buraya

Arkadaşlar sizden istediğim ne kadar ilk yardım biliyorsanız anlatın kalp masajından,turnikeye hem insanlar neler biliyor merak ediyorum hem kaç kişi ciddi anlamda hayat kurtarır görmek istiyorum. Doktor,Hemşireler yazmazsa sevinirim.
  19. Raclod

İş yerinde erzak yardımı alma

Bildiğiniz üzere bazı fabrikalar ramazan yada yılbaşında erzak yardımı yaparlar bu zamanlara yakın işe girersek bunlardan faydalanabilir miyiz acaba ?
  20. Raclod

Bluetooh kulaklık çalışmıyor

Pc de kullanmak istiyorum aynı kulaklıktan iki tane gösteriyor biri kötü ses veriyor diğeri çalışmıyor önceden böyle olmuyordu bir sürü araştırma yaptım ama bağlantı kestim tekrar bağladım bir iki saniye ses geldi gene gitti .
Geri