Arama sonuçları: *

• Users: Metehan09
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

DİSCORD HESABIMDAN DURDUK YERE 749,99 TL ÇEKTİ!

Normalde her ayın 19 unda eski abone olduğum için 26 TL ödüyordum ne hikmetse dün hesabımdan 749tl çekilmiş ? bu neden olur bilen varmı? Nitro planım hayla aylık gözüküyor. Bide 749 tl ayın 9 unda çekilmiş .
  2. M

Yardım MAX 500 TL Kulaklık önerisi

500 tl bütçem var kafam çok karıştı biraz yardımcı olurmusunuz.
  3. M

Çözüldü✓ HAWK oyuncu koltuğu baş yastığının yukarıda kalması çozüm!

Aşağıda gösterdiğim gibi yaparsanız tam boynunuza denk gelir çok faydası var tavsiye ederim.
  4. M

Assetto Corsa Android Auto'da YouTube video açmıyor çözümü.

youtube açılıp resimlerfelan çıktıktan sonra video siyah ekranda kalıyorsa Bu videoyu izleyerek çözebilirsiniz. not: bazı araç modlarında çalışmıyor.
  5. M

STEAM pazarda eşyalarım durduk yere satılmış ?

görmüş olduğunuz bu işlemleri ben yapmadım steam guad var telefonda nasıl olabiliyor bu ? telefona herhangi bir crackli uygulama felanda yüklü deyil birisi girmiş hesabıma bütün öğelerimi 0.05 kr şa satmış sonrada 5 tl lik dota şeyine değişmiş ?
  6. M

HAWK oyuncu koltuklarında %27 indirim!

HAWK'ın kendi sitesinde 31 Mayıs'a kadar %27 indirim var agalar. gidip rampage gibi markalara 3800 tl gibi para vereceğinize aynı paraya 6 taksitle hawk alın derim. https://www.hawkchair.com/
  7. M

Çözüldü✓ XDRİVE 15'Lİ (kumaş) MI YOKSA HAWK FAB V4 MÜ?

arkadaşlar bu koltuğa sahip olanlar varsa sıkıntılarıyla bilrikte yazarlarsa çok memnun olurum bu iki koltuk arasında kaldım bütçem 4500 maximum hawk fab v4 amazonda 3800 tl ye düşmüş xdrivede 4500 e bulunabiliryor adanada olduğum için kumaş koltuk bakıyorum ...
  8. M

ACİL 4000-4500tl OYUNCU KOLTUĞU ÖNERİSİ!

Donanın arşivinde gördüğüm %15 indirimli rampage koltuklara baktım kl r56 3d ile kl r77 3d arasında kalmıştım biraz araştırdım xdrive 15 li koltuğu gördüm çok kararsızım koltuklar hakkında fazla bir bilgimde yok nolur bi koltuk önerin. 70kg 175 im
  9. M

Çözüldü✓ HP VİCTUS 16 D1042 Leptopumda Type-c Kulaklığı görmüyor!

hp victus d1042nt https://www.epey.com/laptop/hp-victus-16-d1042nt-68p27ea.html leptopuna sahibim . daha alalı 2 ay olmadı. Evde s20fe telefonunda kullandığım orjinal samsung type-c kulaklığım var kulaklığı leptopumun type-c girişine takıyorum kulaklığın mikrofonunu ve hoporlorünü type c...
Geri