Arama sonuçları: *

• Users: Struggle
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Struggle

Galaxy S25 Ultra için Kılıf Önerisi

Telefonu kaba göstermeyen ve şık duran seçenekler arıyorum, önerilerinize açığım.
  2. Struggle

Samsung S26 Ultra mı yoksa Oppo Find X9 Pro mu?

"Arkadaşlar selam, yeni bir amiral gemisi almayı düşünüyorum ama iki cihaz arasında çok kararsız kaldım. Bir yanda Şubat sonunda tanıtılacak olan Samsung Galaxy S26 Ultra var; Snapdragon 8 Elite Gen 5 ve One UI 8.5 ile gelecek olması cezbediyor. Diğer yanda ise halihazırda piyasada olan Oppo...
  3. Struggle

Max 700 Bin TL Hatchback Araç Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Maksimum 700.000 TL bütçe ile bir hatchback araç almayı planlıyorum. Piyasayı az çok takip ediyorum ancak kullanıcı deneyimlerine ve güncel piyasa koşullarına göre sizin de fikirlerinizi almak istedim. Aradığım Genel Özellikler: Bütçe: Max 700.000 TL (Biraz zorlarsam 750k...
  4. Struggle

Yardım Baldur's Gate 3 Alınır mı?

RPG türünü seviyorum ve bu oyun gelmiş geçmiş en iyi RPG olarak görülüyor. Steam'de Nays ile 699 TL'ye geliyor alınır mı sizce?
  5. Struggle

Steam Puan Dükkanından 18K Puan ile Neler Almalıyım ?

Profil tasarımı yapmak istiyorum 18 K Puan ile neler alabilirim. Önerdiğiniz güzel görünen tasarımları bekliyorum.
  6. Struggle

Samsung Telefon Şarj Olmuyor Yardım

Arkadaşlar Samsung Galaxy M51 telefonum bugün elimden yere düştükten sonra şarj olmamaya başladı. Telefonda hiçbir sorun yok çizik daha oluşmadı düştükten sonra ama şarj olmamaya başladı ne yapmalıyım ?
  7. Struggle

Laptop wifi bağlanmıyor

Arkadaşımın bilgisayarı Wi-Fi'ya bağlandığında resimdeki gibi internet yok güvenli hatası veriyor. Ve hiçbir şeye girmiyor. Bunun çözümüni bilen varsa yardmcı olabilir mi?
  8. Struggle

Dominos pizza önerisi

Arkadaşlar dominostan 2 adet orta boy pizza siparişi vereceğiz arkadaşımla. Önerdiğiniz pizza çeşitleri varmı ?
  9. Struggle

NVIDIA Denetim Masası'nda oyun performansı için FXAA ayarı açılmalı mı?

Arkadaşlar görseldeki nvidia denetim masası bölümünde fxaa ayarı açılmalımı? Oyunlar üzerinde nasıl bir etkisi olur fps kaybı yaşatır mı ?
  10. Struggle

Öneri Rtx 3070li laptop için Nvidia ayarları nasıl olmalı?

Oyunlarda en iyi görüntü kalitesini almak için nvidia ayarları nasıl olmalı sizce arkadaşlar ?
  11. Struggle

Rufus ile Usb'ye Windows 11 iso dosyası yazdırırken çıkan seçenekler nedir ?

Arkadaşlar windows 11 iso dosyası yazdırırken çıkan bu seçenekler ne anlama geliyor ve ben hangilerini seçmeliyim ?
  12. Struggle

17.3 inch laptop önerisi

Arkadaşıma laptop alacağız kesinlikle 17.3 ekran olmasını istiyor. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 30k bandında
  13. Struggle

Endgame Gear Xm2we Mouse Alınır Mı?

Arkadaşlar kablosuz mouse almayı düşünüyorum. Bu modeli kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparlarsa sevinirim. Claw ve fingertip tutuşta kullanıyorum.
  14. Struggle

Çözüldü✓ Aynı CL değeri farklı Mhz sorun yaratırmı

Kullandığım laptop: Acer Predator Helios 300 İçinde Samsung 1x16gb 4800Mhz CL42 DDR5 Ram mevcut ve 1 slot boşta. Bu ram ile uyumlu 1x16gb ram önerir misiniz? arkadaşlar.
  15. Struggle

Laptop sırt çantası önerisi

Su geçirmez ve darbelere karşı dayanıklı laptop sırt çantası arıyorum. Laptop boyutu 15.6" Bütçe 1500
  16. Struggle

Steam İlkbahar İndirimlerinde Hangi Oyunlar Alınmalı

Merhaba arkadaşlar bütçem 300-400 aralığında mutlaka al dediğiniz oyunlar varsa hangileri
  17. Struggle

Acer Predator Helios 300

Uzun zamandır almayı istediğim bilgisayarın indirime girmesini bekliyordum ve bugün cihaz indirime girdi. Az önce sipariş verdim. Bütçesi bu aralıkta olan varsa kesinlikle öneririm. i7 12700h / RTX 3070 (150W + Mux) / 16GB RAM (DDR5 4800Mhz) / 1TB SSD/ 15.6 FHD IPS 165Hz 3ms (%100 sRGB, NVIDIA...
  18. Struggle

Razer Hammerhead True Wireless X Bluetooth Kulaklık Alınır Mı

Arkadaşlar bu kulaklığı kullanan varmı. Oyun oynarken ve spor yaparken kullanacağım. Spor yaparken kulaktan düşme gibi problemi varmı. https://www.ebrarbilgisayar.com/razer-hammerhead-true-wireless-x-kulak-ici-bluetooth-kulaklik-rz12-03830100-r3g1-pmu372678
  19. Struggle

Kablosuz mouse önerisi

Arkadaşlar bu bütçede alınabilecek en iyikablosuz gaming mouse önerilerinizi bekliyorum
  20. Struggle

Acer Predator Helios 300 Alınır mı?

Acer'in Predator serisini kullanan var mı bayağı iddialı diyorlar. Vatan da 35-37k civarına düşüyormuş fiyat bazen. https://www.acer.com/tr-tr/predator/laptops/helios/helios-300/pdp/NH.QGNEY.001
Geri