Arama sonuçları: *

• Users: xxKiss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. xxKiss

Türk telekom 9222 iptal yardım

selamlar bu sim menuden galatasaray spor habere tikladim bunu nasil iptal edebilirim internette yazmiyor 9222 e mesajda atilmiyor bi yardim edebiliemisiniz
  2. xxKiss

Stardew V. smapı kurulmuyor

Merhaba stardewi modlu oynamak istiyorm eski bilgisayarımda kurabilmiştim smapı yi ama yeni bilgisayarda kurulmuyor dosyaya tıkladığımda açılmıyor yönetici olarak çalıştırdıığımda dosya bulanamadı diyor. Şuanki bilgisayar windows 11 bunla bir ilgisi varmıdır acaba
  3. xxKiss

Tyt Ilk 450bin kaç net e gelir

merhaba tyt de ilk 450bin sıralama için kaç net yapsam girebilirim bilen veya yaşayan birisi söyleyebilirmi?
  4. xxKiss

Aldığım Ürün yanlış geldi Iade Almıyorlar

Selamlar internette zincirwear diye bir siteden önceden alışveriş yapmıştım , geçen günlerde gine birkaç şey aldım bunlardan biri gri baggy eşofmandı aynı ürünü arkadaşım da almıştı birkaç ay önce bende aldım elime ulaştı ama ürün kar beyazı geldi adamlara instagramdanda yazdım ama adamlar...
  5. xxKiss

üst göğüsum ağrıyo sebebi nedir

merhaba yeni spora basladim 1 haftayi gecti ilk haftaya göre ağrılarım yok ama ne zaman göğüs çalısmak istesem üst göğsüm çok fazla ağrıyor hareketi yaparken bjnun sebebi nedir nasıl geçiririm
  6. xxKiss

Postane ye gitmeden E devlet şifresi alabilirmiyim

selamlar sınava kayıt yaptirmak icin osym nin sitesine girmek istiyorum ama e devlet şifrem yok farklı yollarla e devlet e girebilirmiyim?
  7. xxKiss

TYT Kimyada konu atlasam sorun olurmu

Selamlar fen konularını hızlı bitirmek istiyorum Kimyasal Türler Arası Etkileşimleri atlasam diğer konuları yapabilirmiyim?
  8. xxKiss

Üniversitede aynı anda 2 bölüm okuyabilirmiyim

Merhabalar şuanda 12.sınfıım dil bölümünü seçtim inglizce öğretmenliğini seçmek istiyorum ama tarihede çok ilgiliyim ünüversitede tarih öğretmenliğiyle ingilizce öğretmenliğin aynı anda okuyabilirmiyim
  9. xxKiss

Gelen Metin 2 mesajlarındna nasıl kurtulurum

selamlar zamaninda telefon numarami bir siteye verjistim ve ondannsonra her gün metin 2 sunucu reklamlari veya farkli dolandiricilar mesaj atiyor sün gine gelmis artık bir isim üzerinden atıyorlwr engelleyemiyorumda ne yapıcam bilen birisi varmı
  10. xxKiss

Okul sonrası zaman yetmiyor , sizce açığa geçme tekrar açılırmı?

Selamlar 12. sınıf öğrencisiyim ve üniversite sınavına hazırlanıyorum okuldan çıktığım gibi eve geliyorum ihtiyaçlarımı giderdikten sonra ders çalışıyorum ama gün yetmiyor hem geç yatıyorum hem erken kalkıyorum, genelde uykusuz kalıyorum, akşam bi tık daha erken yatıp sabah erken kalkmayı...
  11. xxKiss

Yardım Monster bilgisayarım geç açılmaya başladi

Selamlar bilgisayarımın markası monster ve alalı yaklaşık 2 yılı ya geçti ya geçmedi 1 hafta önce birey yokken son 4 5 gündür bilgisayarın açılma süreleri 10 dakikaya yaklaştı hatta geçti bunun nedeni ne acaba . Cevapları bekliyorum
  12. xxKiss

s20fe mi redmi note 12 pro mu

yeni telefon alıcam sizce hangisini almalıyım s20fe mi redöi note 12 pro mu
  13. xxKiss

telefon önerileri bütçe 16k

Selamlar poco x3 nfc kullanıyordum ve ramı yanmış ondan farklı bir telefona geçicem bütçem 12 ila 16 bin arası ne önerirsiniz
  14. xxKiss

Amazon prime parasını ödemem rağmen üyeliğimi iptal etmiş

Merhaba eylülün 10 unda 39.90 lık fatura ödedin prime için bundan sonra Amazon Gine para çekmeye çalıştı ama kartta para yoktu ve bu gece bir mail gelmiş ve üyeliğimin iptal edildiğini yazıyor uygulamadan baktığımda 10 unda paranın kesildiği gözüküyoe normalde 10unda kesmesi lazım kesemesse bı...
  15. xxKiss

Cs 2 rankım olmasına rağmen Düşmedi

Selamlar csgo 2 , rankı olup seçkin üye olanlara dağıtılıyormuş bende dün saat 13 civari 1 maç attım ve gümüş 1 e attı 1 gün sonra davet geliyor demişlerdi ama bugün gelmedi gine birkaç maç attım bir şey olmadı bunun sebebi nedir bilen varmı , çözüm varmı acaba?
  16. xxKiss

Öneri Pixel oyun önerileriniz neler?

selamlar eskiden fps oyunlarına ilgim fazladı ama bu durum pixel oyunlara arttı birkaç pixel oyun oynadıktan sonra resmen hayranı oldum önerdiğiniz oyunlar varsa yazabilirmisiniz . oynadıklarımı aşşağıya yazıyorum Dave the diver Stardew Valley Hotlone Miami Papers Please Terrarai (oynadım ama...
  17. xxKiss

Bu laptop alınır mı? ?

Selamlar bir oyuncu bilgisayarı almak istiyoru mhem oyun hem üniversite için biraz araştırdım ve bu dizüstünü buldum sizce alınır mı?...
  18. xxKiss

Öneri max 17k laptop önerileri

Selamlar bu ay sonu yeni bir bilgisayar almayı düşünyorum genelde oyun oynuyorum ve bu sene lise son sınıfım ünüversite içinde kullanmayı düşünüyorum bilgisayar önerileriniz neler?
  19. xxKiss

Dizüstü mü nereye satabilirim

Selamlar dizüstü bilgisayarım Asus x555ub ekran kartı : geforce 940m işlemci : i5 6200U 2.4 ghz turboda 2.7 ghz ram : 12 gb (8gb ekleme yaptım) ssd : kioxia 480 gb fanını sıfır olarak yeni değiştirdim Bataryası sadece şarjda çalışıyor ama gerekirse değiştiririm Nereye satabilirim
  20. xxKiss

Sizce 12 saat komilik mantıklı mı?

Manavgat'ta 7/24 açık olan bilinen biryerde çalışıyorum 3 gün oldu günde 12 saat calisiyorum 12k maaş var ne düşünüyorsunuz genelde akşam 8 den sonra yoğun oluyor ben 12/24 çalışıyorum sizce devam etmelimiliyim
Geri