Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

Üniversite İnterneti İçin DNS Önerisi

Birkaç farklı DNS denedim ancak bende işe yaramadı. VPN kullanmak istemiyorum. Nasıl bir yol izleyebilirim?
  2. Furkan Karagülle

1000 TL Civarına Motosiklet Eldiveni Önerisi

Bütçe 1000 TL, biraz esneyebilir. Ceza yemeyeceğim bir eldiven arıyorum.
  3. Furkan Karagülle

1000 TL Civarına Motosiklet Eldiveni Önerisi

Bütçe 1000 TL, biraz esneyebilir. Ceza yemeyeceğim bir eldiven arıyorum.
  4. Furkan Karagülle

125 cc Motosiklete Buji Önerisi

Lifan Lion 125 cc motosiklete sahibim. F/P olacak şekilde buji önerir misiniz? Bütçe elzem değil, zaten ucuzlar.
  5. Furkan Karagülle

Motosiklet Arka Çanta Önerisi

Kuryelik ve genel kullanım için çirkin olmayan bir topcase çanta arayışındayım. Orta boyutlu olması benim için yeterli. Bütçe 2500 TL.
  6. Furkan Karagülle

❌İndirim Bitti! Araç İçi Numaratör - 19.99 TL + Kargo

Park halindeyken tatsız durumlar yaşanabiliyor. Sırf bunlardan haberdar olmak için bile kullanılır. İki adet satın aldım, ikinci alıma indirim olmuyor. Teker teker alabilirsiniz...
  7. Furkan Karagülle

Tüm Yazılım Dillerini İleri Düzey Öğrenebileceğim YouTube Kanalı Önerisi

Birkaç yazılım dilinde giriş seviyesinde bilgiye hakimim. Profesyonel şekilde öğrenebileceğim kaliteli kanallar arıyorum. Öneriniz varsa alabilirim.
  8. Furkan Karagülle

1200 TL Oto Hoparlör Önerisi

Nispeten kaliteli olsun kafi. Boyutu önemli değil.
  9. Furkan Karagülle

Lada Samara Kalkışlarda Boğulma ve Güç Yetersizliği Neden Olur?

1993 Lada Samara 1.5 karbüratörlü araca sahibim. Geri viteste çok rahat hareket sağlarken 1. viteste düz yoldayken sanki dik bir yokuşu çıkıyormuş gibi zorlanarak kalkış yapıyor. Aynı şekilde 20 km/h hızdayken 2. viteste de boğulma yaşanıyor. Onun haricinde arabanın gidişinde sorun yok. LPG'de...
  10. Furkan Karagülle

Üniversiteye Giderken Tekrar YKS'ye Girip Farklı Üniversiteye Gidilebilir Mi?

Bu sene neredeyse hiç ders çalışmadım, kötü bir sonuç çıkardım ve askerlik tecilim sona ermek üzere. Bu yüzden 2 yıllık basit bir bölüme girip tekrar YKS'ye çalışıp istediğim üniversiteye gidebilir miyim? OBP'nin yarıya düşmesinden başka farklı bir durum var mı?
  11. Furkan Karagülle

İnternet Sağlayıcısı Önerisi

TurkNet 700 TL'ye zamlanmış durumda. Ucuz yollu internet sağlayıcısı lazım, 24 MBPS bile yeterli. Altyapı 100 MBPS destekliyor.
  12. Furkan Karagülle

Kaliteli Ağırlık Seti Önerisi

Aşırı pahalıya kaçmadan döküm olacak şekilde dumbell seti önerebilir misiniz? Döküm olması tek tercihim, plastik olanlar kullanışlı değil ve patlıyor. 30 - 50 kg aralığında olması yeterli olacaktır.
  13. Furkan Karagülle

15.000 TL'ye Laptop Önerisi

Bir tanıdığımın çocuğuna bilgisayar alacağız. Bütçe 10.000 - 15.000 TL arasında. Belli başlı birkaç bilgisayar belirledim ancak sizden de öneri almak isterim. Olabildiğince iyi ve güncel olması ziyadesiyle yeterli.
  14. Furkan Karagülle

125 cc Motosiklet Parçalarını Nereden Satın Alabilirim?

RKS Arome 125 model bir motosikletim var. Varyatör, debriyaj, kayış, baga, hava filtresi gibi bakım gerektiren parçaları nereden temin edebilirim? Aynı şekilde motor ve şanzıman yağını da güvenilir bir yerden temin etmek istiyorum. Güncel olarak tam sentetik Lubex 10W40 kullanıyorum. Motor...
  15. Furkan Karagülle

1.2 Milyon TL'ye 0 Km Araç Önerisi

2025 Opel Combo 1.5 Dizel Essential Manuel'i tanıdığım olan bir bayi 1.040.000 TL'ye ayarladı. Bilmeyenler için Fiat, Peugeot, Opel, Citroen gibi markalar PSA grubunda. Motor, şanzıman gibi seçenekleri tamamen aynı. Örnek olması açısından link bırakıyorum...
  16. Furkan Karagülle

Sakal Çıkarma Önerileri

Bildiğiniz üzere erkek adamın makyajı sakaldır ve yaklaşık 22 yaşımda olmama rağmen sadece biraz bıyık ve çok seyrek sakalım var. Sakal çıkarmak için ne tür bir yol izlemeliyim? Serumların çoğu işlevsiz gibi duruyor, doğal çözümler çok da etki etmiyor araştırdığım kadarıyla. Şu ana kadar sakal...
  17. Furkan Karagülle

Yardım Laptop'tan Gelen 'Tık' Sesi Sorunu

Sanki sessize alıp tekrar sesli hâle getirmiş gibi arada bir hafiften "tık" sesi geliyor. Sürücüleri güncellemeyi, yeniden kurmayı denedim. Neyden sonra bu sorun oluştuğunu bilmiyorum ve format atacak kadar vaktim yok. 1 TB'a yakın dosya var cihazda. Buluta yükleyip geri indirmek en az iki...
  18. Furkan Karagülle

The Last of Us Dizisinin 2. Sezonu Nerede Yayınlanacak?

İlk sezon BluTV'de yayınlanmıştı ancak ikinci sezonu göremedim. 15 Nisan'da BluTV, HBO Max olarak Türkiye'deki yayın hayatına devam edecekmiş. https://www.max.com/tr/tr
  19. Furkan Karagülle

35.000 - 45.000 TL Bandında Motosiklet Önerisi

Bir tanıdığım ilk motosikletini satın alacak ve bunu üniversite yıllarında ulaşım aracı olarak kullanacak. Bütçesi fazla değil, A2 ve B ehliyeti mevcut. Kuba CG 50 serisini mantıklı buluyorum. Ruhsatta 50 cc olarak geçiyor ancak 150 cc olarak yükseltilmiş şekilde satılıyor. Genel olarak 125 cc...
  20. Furkan Karagülle

WhatsApp "mesaj geçmişi yedeklemelerinizin hiçbiri geri yüklenemedi." Hatası

"Ne yazık ki mesaj geçmişi yedeklemelerinizin hiçbiri geri yüklenemedi." WhatsApp üzerinde numaramı değiştirdim. Değiştirmeden hemen önce yedek aldım google hesabım üzerine. Bir anda tüm mesajlar gitti ancak yedekleme kısmından 22.8 GB dosyayı görüntüleyebilmeme rağmen her defasında hata...
Geri