Arama sonuçları: *

• Users: ca.s
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ca.s

❌İndirim Bitti! QCY HT08 MeloBuds Pro Hi-Res LDAC Adaptif ANC

QCY HT08 MeloBuds Pro tam kablosuz beyaz kulaklık 1499 TL. Amazon Prime kullanıcılarına özel 500 TL üstü 200 TL indirim promosyonu ile 1299 TL. https://www.amazon.com.tr/dp/B0F28M95BP
  2. ca.s

Rehber Lenovo LOQ Notebookumu Nasıl Kullanıyorum?

Herkese merhaba! Sizlere Lenovo LOQ notebookumu nasıl kullandığım hakkında bilgi vereceğim. Biliyorsunuz ki LOQ modellerinde anakart yanma olayı bayağı popüler. Bu yanma olayı hakkında Lenovo’nun resmi bir açıklaması bulunmuyor veya düzelttikleri hakkında da bir bilgilendirme yok. Sadece yeni...
  3. ca.s

Yardım Günlük Kullanım İçin Kablosuz Fare Önerisi

Günlük işlerde kullanmak için 300-350 TL arası kablosuz fare öneriniz neler?
  4. ca.s

HDMI 2.1 Kablo Önerisi

5 metre uzunluğunda HDMI 2.1 kablo öneriniz var mıdır?
  5. ca.s

Öneri HDMI Kablosu Önerisi

En 5 metre uzunluğunda f/p HDMI kablosu önerir misiniz?
  6. ca.s

AI Video Yüz Değiştirme

AI (Yapay Zeka) ile videoda yüz değiştirmek için kullanılabilen bilgisayara indirilebilir program var mı? İnternet sitesi üzerinden değil de bilgisayar üzerinden yapılacak şekilde program olmalı.
  7. ca.s

Bu İki Telefon Arasından Hangisi?

Samsung Galaxy S24 FE ile Poxo X6 Pro arasından sizce hangisi? Aralarında neredeyse 9 Bin TL fiyat farkı var. Özellikler olarak neredeyse denkler. Birbirlerine üstün yanları da var. Özellikle Poco X6 Pro kullanan arkadaşlar, deneyimleriniz nasıl şu ana kadar? Arayüzde donma, kasma veya...
  8. ca.s

Windows 11 Pro ve Office 2021 Pro Plus Key Öneri

Windows 11 Pro ve Office 2021 Pro Plus için Retail Key nereden önerirsiniz? Uyguna ve güvenilir olsun.
  9. ca.s

Windows 11 Home vs Pro

Farkları nelerdir ayrıntılı bilen yardımcı olabilir mi? Windows'un sitesinde BitLocker fark olarak görünüyor sadece. Performans, hata, sorun gibi etkenlerde hangisi daha iyidir? Pro ile Home arasında performans, hata, sorun gibi etkenlerin farkı yok deniyor doğru mudur?
  10. ca.s

Öneri 10000 TL Civarı Yazıcı Önerisi

10000 TL civarı mürekkep püskürtmeli ve tanklı yazıcı öneriniz nedir? Marka olarak Canon veya Epson olmalı. HP olmayacak. Fiyat birkaç bin TL daha oynayabilir. Sizine evde kullandığınız marka ve modeller hakkında yorumlarınızı da paylaşabilir misiniz? Ne zaman aldınız ve bu güne kadar problem...
  11. ca.s

SATA SDD Öneriniz Nedir

Samsung dışında daha uygun fiyatlı 480-500 GB alınabilecek kaliteli SATA SSD var mı kronik sorunu falan olmayan?
  12. ca.s

🔥İndirim Amazon 200'e 80 TL İndirim

Anlatmaya gerek yok, biliyorsunuz. https://www.amazon.com.tr/yourpromotions/b089c8a8-6cde-4924-8362-ea68890d12b5/
  13. ca.s

Öneri 45W Şarj Aleti Önerisi

F/P 45W hızlı şarj aleti öneriniz var mı?
  14. ca.s

🔥İndirim Notebook Yedek Parça

https://www.n11.com/magaza/notesparetm Notebook batarya, klavye, fan gibi ürünler satılıyor. Sepette indirim oluyor ve kupon da kullanabiliyorsunuz. Fiyatı diğer satıcılara göre uygun geldi. Lazım olan varsa marka modeline göre bakabilir.
  15. ca.s

TOGG Neden Çok Geri Satılıyor?

Az önce sarı siteye baktım da 30 sayfa TOGG satışı var. Açıklamalarda da araçlarda bir hasar kaydı olmadığı belirtiliyor genel olarak. Peki neden geri satılıyor bu araçlar? Neyi beğenilmedi?
  16. ca.s

Taahhütsüz İnternet Önerisi

Yazın kullanmalık taahhütsüz internet önerisi lazım. Kurulum ücreti falan filan olmayacak sadece kullandığın ayın faturasını ödeyeceğin uygun fiyatlı bir internet var mı?
  17. ca.s

Türk Telekom İnternet Rezilliğine Bir Yenisi Daha

Gün geçmiyor ki rezillikler bitsin. Önceden ücretsiz olan nakil işlemleri artık ücrete tâbi. Ne denir. Karar da bir anda çıkmış bu arada. Önceden bir bilgilendirme de yapılmadan kafalarına göre direkt bugünün tarihinde uygulamaya geçilmiş...
  18. ca.s

İzlemelik Youtube Kanalı Önerisi

Diksiyonu güzel daha çok bilimsel içerikli olan (başka kanal da olabilir ama) youtube kanal öneriniz neler?
  19. ca.s

Bir Kız Vardı Bulamıyorum

Fenomen sayılabilecek hafif kaslı bir kız vardı. Biraz aradım bulamadım. Bilen var mı?
  20. ca.s

N11 Uç Uç Puanları Kullanmak İçin Son Günler

Ayın son günlerindeyiz. Ay bitince kullanmadığınız puanlar yanacak. Yeni ayda tekrar birikmeye başlayacak. Kuponlarınız yanmadan harcayın.
Geri