Arama sonuçları: *

• Users: 3hree5ive
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 3hree5ive

Askere ne zaman çağırılırım

Mayısta tecilimi bozacağım tahmini ne kadar süre sonra çağırılırım ona göre bavulumu hazırlıcam çok ileri bir tarih ise geçici olarak bir işe gireyim şuan boştayım
  2. 3hree5ive

Operada bu yazılar niye renkleniyor

yazılar kendi kendine mor mavi sarı falan yanıyor anlamadım niye böyle oldu :D nasıl engelleyebilirim bunu
  3. 3hree5ive

Sesli asistanı nasıl kapatacam

Poco telefon kullanıyorum home tuşuna basılı tutunca sesli asistanı açıyor otomatik nasıl kapatacam bunu
  4. 3hree5ive

Temu ile ilgili sorularım var

Arkadaşlar 30€ limitini aşarsak noluyor? Ve içerideki ürünlerin fiyatları vergi dahil halleri mi değilse % kaç vergi biniyor
  5. 3hree5ive

Ips monitör aldım sorularım var

ekrana yukarıdan baktığımda ya da çaprazdan baktığımda renkler olduğundan daha mat görünüyor bunun sebebi ne olabilir? tam ekrana paralel olduğumda ise renkler açılıyor bu doğal bir şey mi yoksa bir sorun mu var
  6. 3hree5ive

Bunu nasıl engelleyebilirim

Alt tab atıp oyuna döndüğümde şu şekils siyahlıklar oluşuyor napmaliyim bunu yok etmek için
  7. 3hree5ive

Format atamadım yardım

Flash belleksiz format atıyorduk %35 de iken elektrik gitti sonra bu şekil bir ekran geliyor buradan ileriye gidemiyoruz nasıl bir çıkış yolu buluruz
  8. 3hree5ive

Yeni Monitör Aldım Fakat Eğik Duruyor

Yeni monitör aldım küçük emrah gibi boynu eğik okşarsam geçer mi
  9. 3hree5ive

Amazon fatura sorunu

Amazon dan TV aldım fatura gondermemisler alalı 2 gün oldu garanti kapsamindan çıkmasın diye kurulumu kendim yapmadım ne yapmalıyım iade mi edeyim ne önerirsiniz
  10. 3hree5ive

Monitör onerir misiniz

IPS olsun güzel 144hz olsun baska bişey istemiyorum ve 27' den küçük olsun
  11. 3hree5ive

Hangi monitörü alayım

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/428582-962453/asus-vp249qgr_monster-aryond-a24-v2/ 27 ve üzeri kullanmak istemiyorum ve hoparlörlü bir monitör istiyorum bunlara karar verdim hangisi daha iyi sizce kağıt üstünde monster daha iyi ama türk malı diye guvenemiyorum
  12. 3hree5ive

43 veya 50' 4k televizyon

Ps5 için falan düşünmuyorum dümdüz film dizi falan izlemek için 4k içerik pek yok ama adam akıllı 50' fhd televizyon da yok 43' fhdler de fazla pahalı ederine istinaden 4k gelecekte işimi görebilir bı tık diyerek alıyorum
  13. 3hree5ive

Yurtdışı telefonlar hakkında

selam arkadaşlar aklıma bi soru takıldı velev ki bi iphone telefon aldım yurtdışı 120+120 sim yuvası başına kullanım yaptım 2. 120 günün bitmesine 10 gün kala yeni bir numara alsam yeniden 120+120 kullanım hakkına sahip olur muyum?
  14. 3hree5ive

25k bütçe telefon önerisi

25k bütçem var arkadaşlar 30k a çıkmak istemiyorum max 1-2k arttırırım bi telefonda aradığım şeyler -güçlü işlemci -iyi bir batarya -iyi bir batarya yoksa bi hızlı şarj olmalı -kaliteli ekran kamera falan pek umrumda değil açıkcası iphone önermeyin. farkındayım ios en iyi yazılım fakat ekran...
  15. 3hree5ive

Bu sistem alınır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4080-super-black-16gb-a620m-h-500gb-ssd-16gb-ram.html 4k için düşünüyorum Darboğaz yapar mı
  16. 3hree5ive

Playstation plus nasıl işliyor

arkadaşlar diyelim 1yıllık ps plus aldım deluxe versiyon -şimdi bu sistem nasıl işliyor bana aylık kaç oyun veriyor -kalıcı oyun veriyor mu? -aylık verdiği oyunlar dışında nasıl oyunlara erişebiliyorum cevaplarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden
  17. 3hree5ive

bunu kaç k a satmam makul olur

sistem bilgisi geforce rtx2060 amd r5 3600 kioxia 500 gb m2 gskill 8x2 16gb ram 3200mhz garantisi yok
  18. 3hree5ive

240 ve 360hz gerçekten gerekli mi

yıllarca 60 hz kullandım ve sonra 144hz e geçtim aradaki farkı gözlerimin daha çok ağrımasından ve oyunun aşırı olmasa da bi tık daha akıcı gelmesinden anladım fakat monitörümün dp girişi bozuldu ve artık hdmi ile kullanmaya başladım max 120hz alıyorum ve 144 ile arasında hiçbir fark hissetmedim...
  19. 3hree5ive

Darboğaz tam olarak ne demek

darboğaz tam olarak ne demek bilmiyorum işlemci yeterince güçlü olmadığında ekran kartına binen yük mü artmış oluyor? ya da power ın güçsüz olmasından dolayı ekran kartı tam verimli çalışmıyor mu? genelde darboğaz muhabbetleri ekran kartı üzerinden açılıyor peki ya işlemci darboğaz yaşar mı...
  20. 3hree5ive

Hangi telefonu almalıyım

Poco f6 ve poco x6 pro 8/256 arasinda kaldım aralarında 4k fiyat farkı var. f6 nin extrasi ekranda dc dimming e sahip olması,daha iyi bir kameraya sahip olması(söylenene göre)antutu puanları yakın olsa da daha stabil bi islemciye sahip olması(snapdragon-mediatek) 4k fark verip f6 almaya değer mi...
Geri