Arama sonuçları: *

• Users: reycc35
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

2. El Aldığım İşlemci Bozuk Çıktı Ne Yapmalıyım?

Merhaba, bir süre önce internetten 2. el satın almış olduğum 5800x işlemcim bozuk çıktı. Garantisi yıl sonuna kadar devam ediyor. Garantiye gönderdim servis işlemcinin bozuk olduğunu tespit etti ve adıma değişim/iade için RMA belgesini düzenledi. Bu belge ve faturanın aslıyla beraber satın almış...
  2. R

60 Bin Laptop Onerisi

Merhaba 60bin liraya kadar bir laptop arıyorum. Laptoplardan pek anlamadığım için tavsiyeye açığım. Gördüğüm bir modeli paylaşıyorum bu iyi midir alınır mı? Genelde gamegaraj tavsiye edildiğini gördüm konularda. Açıkçası bu marka hakkında hiç bilgim yok az para değil, bu kadar para verilip...
  3. R

Bu 2 psu'dan hangisini tavsiye edersiniz?

Merhaba 2. El topladigim sistemim durduk yere belirsiz zamanlarda zaman zaman yuk altinda dahi değilken kapanıyor sorunun psudan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bir psu arıyorum bütçem kısıtlı. 2 psu arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim veya bu fiyat civarında daha iyisi var...
  4. R

5000 TL Bütçe Monitör Önerisi

Merhaba, ağırlıklı fps ve mmorpg zaman zaman ise hikayeli oyunlar oynamak için bir monitör arayışındayım. 5000 tl civarı düşünüyorum tavsiye edilirse 2. El de alırım. Veya üstüne bir miktar vermeye değecek büyük fark yaratacak bir monitör varsa o tavsiyeleri de alabilirim teşekkürler
  5. R

3000TL Civarı Rekabetçi Fps oyunlar için monitor önerisi lazım

Genelde düşük grafiklerle fps odaklı oyunlar için bir monitör arıyorum. Çok anlamam ama anladığım kadarıyla ghosting vs önemli. Bütçe 3000 tl civarı ama çok büyük fark var derseniz 3500-4000 zorlayabilirim. Anlayan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum
  6. R

Eski laptop driverleri nereden bulunur?

Merhabalar, Eski bir laptopum var. Hp dv-5 1220et modeli. Yeni windows 7 ile format attım. Driverleri Hp'nin kendi sitesinde yok kaldırılmış. Driver booster tarzı programların da güvensiz olduğunu sıkça duydum. Sizce ne yapmalıyım? Driverleri bulabileceğim güvenilir bir site var mıdır?
  7. R

Eski pcye güncel .net framework kurmanın yolu var mı?

Merhabalar, eski laptopumda oynamak istediğim bir oyun var ve oyun minimum .net framework 4.5 istiyor. Framework yüklemeye çalıştığımda bu bilgisayarda desteklenmiyor diyor. Bunu halletmenin bir yolu var mıdır?
  8. R

30-35k fiyat araligi en iyisi bu mudur?

Merhaba gaming bir laptop bakıyorum bu fiyat aralığında en iyisi bu mudur? https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-s0023nt-7z4n1ea-8gb-rtx4060-ryzen-5-7640hs-16gb-ram-512gb-ssd-16-1-inc-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00004J64U3
  9. R

Ekran Kartı güncelleme önerisi

Merhaba aşağıda parçalarını belirtmiş olduğum bilgisayarıma fazla masraf etmeden ekran kartı güncellemeyi düşünüyorum. Arc750 düşünüyorum. Uyumlu olur mu veya daha iyi bir seçenek var mıdır ne tavsiye edersiniz. MSI B450M Pro M2 AMD Ryzen 5 1600 Wraith Max RGB CORSAIR Vengeanche LPX 8 GB...
Geri