Arama sonuçları: *

• Users: Mali99
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Periyodik Bakım Maliyeti

VW Jetta 1.2TSI 2012 için yetkili serviste Periyodik Bakım maliyeti ne kadar olur. Kalsik periyodik bakım artı DSG şanzıman bakımı ? Bilgisi olan fiyat ve maliyet konusunda yardımcı olabilir mi?
  2. M

XPRIME OYUNCU KOLTUĞU ALINIR MI

Sizce xPRIME'ın (Cool) veya genel olarak onların koltukları nasıldır bilgisi olan var mı ?
  3. M

OYUNCU KOLTUĞU 5000TL 6000TL arası

Arkadaşlar 5k - 6k arası bir koltuk bakıyorum, aklımda ilk HAWK V6 var sizce alınır mı, veya başka öneriniz var mı?
  4. M

OYUNCU KOLTUĞU TAVSİYESİ

Merhaba arkadaşlar, oyuncu koltuğu almayı planlıyorum da. 3 tanesi arasında gidiyorum, fiyat olarak hemen hemen aynılar. Bunların arasında tavsiye edebileceğiniz veya kullandığınız koltuk var mı ? - HAWK FAB serisi - xPrime Cool serisi - xRancer Master serisi
  5. M

PS4 Termal Macun kullanımı

Ps4 için herhangi bir macun kullanılır mı ? Yani bilgisayarda kullandığımız macunlar kullanılır mı
  6. M

Anakarta Hani Windows yorumda detay

MSI Pro H610M-E DDR4 Windows11 mi yoksa Windows10 mu yüklemeli ?
  7. M

Klavye/ Gamepower Overlord Brown Switch

sizce alınır mı yoksa bu fiyat bantlarında başka tavsiyeleriniz var mı
  8. M

Intel/AMD & Nvidia/AMD

Arkadaşlar sizce İşlemci ve ekran kartı konusunda, daha iyi ve ömürlü olduğunu düşündüğünüz ve tavsiye ettiğiniz ürünler hangileri ? ( Bütçe: 15-17k)
  9. M

Intel/Nvidia Sistem (15k-17k) ?

Intel ve Nvidia olacak şekilde günümüzde F/P bir sistem tavsiyeniz veya toplayabilceğim sorun çıkarmicak parçalar konusunda yardımcı olabilir misiniz? 15-17k seviyesinde
  10. M

Yardım i5 13400f - i5 12400f - r5 5600x

İşlemci konusunda biraz kararsız kaldım, 13400f ve 12400f arasındaki fiyat farkına 13 almaya değer mi. Yoksa genel olarak 5600x de olabilir mi diye. Genellikle oyun, belki biraz da montaj/render veya yayın. Sizin fikirleriniz nedir?
Geri