Arama sonuçları: *

• Users: brkdrmn7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. brkdrmn7

Mobil tarife önerisi

Vodafonedaydim 2 yıldır taahhüdüm bitti tarifemin fiyatı 621lira oldu. 400liraya kadar uygun fiyatlı tarife bilgisi olan var mi ? ((Hattımı değiştirebilirim))
  2. brkdrmn7

Öneri 1000-2000tl arası kulakiçi kulaklık

1000-2000tl arası kulakici Bluetooth kulaklık önerisi istiyorum. Sadece müzik icin kullanılacak
  3. brkdrmn7

iPhone XR batarya değişiminde fatura

Elimde iPhone XR var 2. El almıştım bu yüzden faturası yok cihazın. Pil sağlığım 80 altına düştü serviste bataryayı değiştirmek istiyorum fatura isterler mi bilgisi yada deneyimi olan var mi ?
  4. brkdrmn7

Çözüldü✓ Hangi RAM'i almam gerekiyor ?

Asus Tuf laptopum var (1650ti i5 10300h 8 ram) Ram yetersiz kalmaya başladı hangi ram'i almam gerek bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  5. brkdrmn7

Öneri Galaxy tab s9 fe + galaxy buds fe 10099tl

https://amzn.eu/d/d1gmnMW Alınır mi bilemedim tablet almam lazım okul icin kalemi olması şart 1700160653 tab s6 lite'ı arkadaşımda inceledim hoşuma gitmedi kasıyor gibiydi o yüzden bi tık daha üst modele yöneldim ama nasıldır bilmiyorum
  6. brkdrmn7

Öneri 1000-1500tl arası kulaklık önerisi

1000-1500tl arası kulaklık önerisi
  7. brkdrmn7

Asus Tuf Ekran bozulması

Asus tuf laptop biraz önce başına oturdum ekranın üstü bu şekilde olmaya başladı sebebi nedir bana ne kadara mal olur Update Arkadaşlar şarja takınca 144hz yenilemeye geçince ekran bu şekilde oluyor pilde 60hz de kullanırken sorun olmuyor
Geri