Arama sonuçları: *

1. Meertcaglayan

5 dk da bir internet kesintisi

İyi günler arkadaşlar. Turknet kullanıyorum ve neden olduğunu bilmediğim bir şekilde gün içerisinde 30 defa belki internetim gidip geliyor ilk önce modemden kaynaklı sandım gidip keentik ekstra Dsl modem aldım Ama sorun Modemde değilmiş internetim bir anda gidiyor modem ışığı sarıya dönüyor ve...
  2. Meertcaglayan

Gmail Hesabını geri alma

Selamlar... Steam hesabımdan geçen gün çıkış yapmıştı ben de pek önemsemediğim için giriş yapmamıştım . Bu gün girmeye çalışırken bir baktım ki hesap çalınmış şifre değişmiş . Oradan gmail e gittim kurtarayım diye oranın da şifresi ve gmail adresinde ki telefon numarası değiştirilmiş . Yani hem...
  3. Meertcaglayan

IŞIKLAR YANIYOR AMA İNTERNET YOK

Arkadaşlar 2 gündür internetim durmadan sınırlı kullanıma düşüyor ama modem de ışıklar sorunsuz çalışıyor . İnternette her yere baktım bir çözümüne rastlamadım . Turknet e yazdım sorun yok yazmışlar akıllılar . Reset atınca düzeliyor 10 dk sonra yine gidiyor . Sıfırlıyorum yok ne yaparsam...
  4. Meertcaglayan

R5 3600 overclock

Ryzen 5 3600 gigabyte b450m s2h Overclock da yapmam gereken voltaj değerini bilen var mı ?
  5. Meertcaglayan

İncehesap rezilliği

20 sinde aldığım ürün 10 gün kargo ibaresi olmasına rağmen (Bu gün 16) hâlâ gelmedi. Birdaha asla işim olmaz bu firma ile. Anlayış anlayış bir yere kadar.
  6. Meertcaglayan

Incehesap vs Teknobiyotik

15 gündür gelmeyen sistemim ve 3 gün de 250 sistem hazırlayan Teknobiyotik . Diyeceklerim bu kadar .
  7. Meertcaglayan

El Capitan Telegram

Arkadaşlar inşallah yarın bie çoğumuzun kargosu verilecek diye düşünüyorum ve geldikten sonra sorunlarımız ve sorularımız olur diye aktif olan grubumuza gelebilirsiniz birlikte sorunları çözeriz t.me/elcapitansohbet @elcapitansohbet
  8. Meertcaglayan

Pubg 43.50 (21.50) tl

Arkadaşlar belki biliyorsunuzdur ama 6 saat falan kaldı almak isteyenler aldın ben de aldım ama size bir taktik. Enpara kullaniyorsaniz 50 tl ye kadar olan steam ödemelerinin yarisi bedava. Yanı ben 21.50 tl ye aldim az önce pubg yi ve bu oyun 85 tl di . Bu arada en para 1 ay içinde paranın...
  9. Meertcaglayan

El capitan telegram

Buyrun arkadaslar daha seri ve hızlı irtibatta oluruz t.me/@elcapitansohbet @elcapitansohbet
  10. Meertcaglayan

Ramazanımız hayırlı olsun arkadaşlar

Ilk sahurumuzu yapacağımız bu gece Allah herkesin oruçlarını kabul etsin inşallah.
  11. Meertcaglayan

CL DEGERINI NASIL DEGISTIRIRIM

Arkadaşlar selam . Yeni sistem de 2×8 16 gb 3600 mhz (cl19) ram ler var . Ama video da küçük bir overclock la cl 16 ya çekilebilir diyor abdullah. Ama bu islemi nasil yapacağımi bilmiyorum . Videolar vardır diye baktım ama türkçe içerik bulamadim nerdeyse .
  12. Meertcaglayan

Yasak varken kargo gelir mi?

Simdi açıklandı 4 gün sokağa çıkma sınırlandırılması geldi kargoyu da bu sabah verdim , sizce kargo yasak varken gelir mi ?
  13. Meertcaglayan

YENI SISTEMI SATIN ALDIM

Beyler selam . YENI tanıtılan sistemi satın aldim da sizce iyi mı yaptım yani dolar her gün çıkıyor ve çok iyi fiyata aldim bence . Zarar eder miyim sizce . Fikirlerinizi merak ediyorum açıkçası. Herkese teşekkürler şimdiden.
  14. Meertcaglayan

UPLOAD HIZLARI ARTTIRILDI

Daha az önce yeni bir haber aldım ve türk telekomun upload hızlarını arttırdığını öğrendim. Halihazırda TurkNet kullanıp altyapısı Türk Telekom olan kullanıcıların dahil herkesin internet hızı minimum 8 megabit upload olmuştur. Hayırlı olsun.
  15. Meertcaglayan

Öneri R5 3600 ile 3600x arasinda kaldim

Evet biliyorum tabi ki 3600x daha iyi ama arasinda 600 tl fark ediyor ve uçuk bir performans farkı da yok. Gerçekten anlayan insanlar cevap verebilirse sevinirim. Teşekkürler şimdiden
Geri