Arama sonuçları: *

1. flitttermice

Xbox aile paylaşımı devam ediyor mu ?

Arkadaşlar babama konsol aldım üst katta oynucam dedi aşşağıda xbox ımda ben oynuyorum benim hesabımı verdim lakin aile paylaşımı diye bir şey varmış hesabıma babama hesap açıp eklesem hem oyunlarımı kullanıp hemde aboneliğimi kullanabilir mi ? İkimizde aynı anda oyun oynasak sorun olur mu...
  2. flitttermice

Cyberpunk 2077 oyundan atıyor.

Arkadaşlar yıllar önce oynamıştım aynı ekran kartı ile fps takıntım vardı rtx kapalı oynuyordum oyundan falan atmıyordu şuan rtx açık fullde tüm ayarlar kalite modunda rtx fsr 3 ve super resulation ultra ayarlarda 70 50 arası alıyorum fps, drop girip oyunda atıyor anlayamadım bir 15 20 dakika...
  3. flitttermice

Samsung LS43DM702uuxuf uzaktan oyun kullanımı için nasıldır?

Arkadaşlar yatağımın başında 43 eski bir TV var boyut olarak yeterli oluyor lakin 4K geçeceğim. TV izlemiyorum genelde Xbox PS falan bağlarım PC bağlı bir de uzak mesafeden parlama vb herhangi bir durum yapar mı acaba? Ayni bütçe dolaylarında 50, 55 inch TV önerebilir misiniz HDR 10 olan ve 4K...
  4. flitttermice

Sahibindende kazıklanmayın alışveriş yaparken buraya sorun.

Çoluk çocuk görse düşürecek yazdığım mesajdan sonra ise hakaretler etmeye başladı arkadaşlar alışveriş yapmadan önce vb kesinlikle buraya sorun bu dolandırıcılıktır arkadaşın hesabına girince ise 4070 super 7800xd li ikinci el sistemleri 98 k gibi fiyatlara koyduğunu gördüm. İnsaf diyorum sadece.
  5. flitttermice

Ryzen 5 7500f ve rx 6900xt kaç w psu ister?

Arkadaşlar sistemimi updatelemeyi düşünüyorum rx 6900xt almayı düşünüyorum f/p açısından çok mantıklı 80 bronz corsair Cv650w güç kaynağım var yetermi bilemedim açıkçası fabrika verilerine göre yetmez lakin işlemci 7500f olucak çok güç tüketen bir işlemci değil açıkçası.
  6. flitttermice

Ubisoft oyun iade etme nasıl oluyor

Crew motorfest aldım meh oyun bir türlü iade edemedim order historyde oyun gözükmüyor.
  7. flitttermice

Red switch ve blue switch karışık klavye önerisi?

Arkadaşlar elimde iki tane hot swap klavye var karışık klavye yapmak istiyorum iki tane sorum var %60 klavyeyi aktif olarak kullanıyorum diğerini kenara koyacağım ve bozulursa falan kullanırım. Sizce wasd boşluk ve ESC tuşunumu blue switch yapayım yoksa tam tersi onlarımı red bırakayım diğer tüm...
  8. flitttermice

İnstagram ana sayfa postlar yenilenmiyor

Arkadaşlar tam bir haftadır postlarım yenilenmiyor 1 haftadır ana sayfada ki aynı postlara bakıyorum uygulama silip yükledim önbellek temizledim sonuç aynı hayır ban falan mı yedim diye düşünüyorum sadece mesaj kısmını kullanıyorum reels izliyorum gibi bir şey istek mistekte atmıyorum millete hiç.
  9. flitttermice

7500f ile rtx 3080 ti darboğaz yapar mı? Kaçw psu gerekir.

Arkadaşlar 1440p’de oynayacağım 7600 veya 7500f işlemci değiştiricem ddr5 sisteme geçicem rtx 3080 ti ile darboğaz yaşarmıyım? Ayriyeten 650w corsair cv psu yeter mi ?
  10. flitttermice

Jedi survivor FSR 3 modu nasıl kurulur

Arkadaşlar sistemim yeterli ama yüksek FPS ile oynamak istiyorum. RTX açık 40-55 arası FPS veriyor ve bana yeterli gelmiyor 1440p ayarlarda FSR 3 modu gayet güzel çalışıyormuş diyorlar. Ne dosya bulabildim ne de herhangi bir şey ekran kartım AMD 6700XT Amd için kurulumu basitçe anlatabilecek ve...
  11. flitttermice

Fan ayarlarım nasıl olmalı?

Arkadaşlar çok sesli çalışıyordu bilgisayarım bende durumdan sıkılıp BIOS fan ayarlarına girmek istedim. Chasis fan Q-fan Control ayarını PWM modeden DC mode çektim efsane bir gürültü düşmesi geldi öyle böyle değil şaşırdım anakarta bağlı fanlar 2 tane Phanteks ARGB fan bağlı ayrıyeten 3 tane...
  12. flitttermice

Epr disabled yapmama rağmen rgb kablo yanmıyor.

Arkadaşlar BIOS'tan epr disabled yapıyorum lakin PC'ye takılı olan RGB LED PC kapalı iken çalışmıyor. Enabled S4 S5'te de çalışmıyor. Ne yapmam lazım?
  13. flitttermice

Hangi termal macın mx-4 vs thermalright

Arkadaşlar Thermalright 120 spirit v2 aldım içinden çıkan termal macunumu süreyim yoksa Arctic mx-4 mü evde açık şekilde mx4 bulunuyor hangisi daha iyidir.
  14. flitttermice

Çözüldü✓ P360a kasaya geçtim reset vb kablosu yok.

Arkadaşlar yeni kasaya geçtim anakartı takıyorum şuan lakin eski kasamda ki gibi pwr led falan yok sadece power sw var onu power btn tarafına yazı alta gelicek şekilde taktım doğru mu yapmışım ne için diğer kablolar yok.
  15. flitttermice

B460m k 11. Nesil intel açar mı?

Arkadaşlar 10400f işlemcim var 11600k almayı düşünüyorum o.c falan yapmıcam ikinci elden bulduğumdam alıcam asus b460m k anakartım var lga 1200 ikiside bazen darboğaz yaşıyorum 10400 ile rx 6700xt de 11600k açar mı b460m ilk sorum bu azıcık olsada darboğaz sorunu düşer mi 1440p de baktım...
  16. flitttermice

ikinci el el ps5 almak mantıklı mı?

Arkadaşlar elimde baya bir konsol var dolu x360 ps3 ve one s ps3 ve x360 ı satıp üzerine para koyun ikinci el ps5 almayı düşünüyorum sarı sitede sıfır vb diye 14 15 liraya ps5 ler satılıyor almak mantıklımı onları bilgisi olan varmı x360 ile ps3'ü satsam 7-8k para yapıyor ok kadar para...
  17. flitttermice

Setup paylaşma postu.

Arkadaşlar herkes setupunu atsın ben başlatıyorum fikir edinelim esşyaları soralım biribirimize setupum bu şekilde bileşenlerim imzamda yakın zamanda ddr5 ryzen işlmeciye geçmeyi düşünüyorum 7600 veya 7600x'e.
  18. flitttermice

Alan Wake 2 FPS birden düşüyor ve ses cızırdamaya başlıyor

Arkadaşlar Alan Wake 2 oynarken FPS birden düşüyor 5'lere falan düşüyor ve ses cızırdamaya başlıyor açıp kapatınca menüde ileri geri yaparken de aynısı oluyor oyunun %50sine kadar böyle bir sorun yoktu bunun çözümünü bilen biri yazabilir mi sistemim gayet yeterli oyunu oynamak için. Şöyle bir...
  19. flitttermice

Phanteks p360a alınır mı?

Arkadaşlar 4 yıldır falan corsair spec delta rgb kullanıyorum phanteks p360a ya geçiş yapmayı düşünüyorum kullanan var mı aranızda nasıl bir kasadır ayriyeten üzerinde bulunan bir tuş ile drgb dan renkleri değişiyor mu sormamın sebebi şu anakartım argb veya rgb desteklemiyor corsair de rgb...
  20. flitttermice

Seri trendyol indirim kuponu lazım.

Arkadaşlar seri trendyol indirm kuponu lazım yada qck+ large steelseries en ucuz olanı güvenilir.
Geri