Arama sonuçları: *

• Users: marce
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. marce

Öneri Yüksek bütçeli klavye önerisi

Tercihen %60 veya %65 , esporcu düzeyinde beni uzun süre tatmin edecek, en kaliteli switchleri olan , blue swicth olmayan çok ses çıkarmayan bir klavye arıyorum , bütçe sınırsız
  2. marce

Yardım IPhone uygulamaların içinde kamera açılmıyor

Selamlar, iPhone 14 Pro Max kullanıyorum, 2. el değil, telefonda herhangi bir donanımsal veya yazılımsal bozulma yok, kırılmış bir parçası da yok, telefonun içinde uygulamalarda, örneğin instagram'da , qr okutma uygulamaları gibi uygulamanın içinden kamera açılması gereken durumlarda kamera...
  3. marce

Öneri 7K bütçe kulaklık önerisi

7 bin bütçem var, mümkünse ya mikrofonu olmayan ya da takıp çıkarılabilen , kablosuz çalışan 6-7 bin bütçe bandında bir oyuncu kulaklığı önerebilir misiniz?
  4. marce

4000 bütçeyle hall effect / 8000hz klavye önerisi

Selamlar, bir klavye almak istiyorum, 4000 kadar bir bütçem var, önemli olan kriterler 8000hz olması, hall effect özelliğinin bulunması, manyetik switch olması, malzeme kalitesinin iyi ve güvenilir bir marka olması, mümkünse kablosuz olması, bütçe biraz esnetilebilir, önerebileceğiniz bir klavye...
  5. marce

Öneri Para biriktirip rog falchion ace hfx almak mı şuan mad68r almak mı

Selam değerli forumcular, Şuan elimde bir miktar para var ve yeni güzel bir klavye almam lazım, şu an elimdeki parayla Madlions Mad68R almak mı yoksa bir iki hafta para biriktirip Asus ROG Falchion Ace HFX almak mı? Arada kalite ve marka farkı olduğu için falchion elbette daha iyi bir klavye...
  6. marce

Madlions Mad60He Alınır mı?

Yeni bir klavye almak istiyorum, bu klavyyei gördüm ve güzel olduğunu düşündüm, alınır mı? Alınırsa satan tek yer olarak Ulugames gördüm, Ulugames'den alışveriş yapılır mı ne düşünüyorsunuz?
  7. marce

Yardım Red switch klavyem çok sesli

selamlar ister istemez hızlı yazan birisiyim, ve gece geç saatlere kadar oyun oynuyorum, klavyem red switch olmasına rağmen çok ses çıkarıyor kapı kapalı da olsa evdekiler duyduklarını söylüyor, ne yapabilirim? normal mi? isterseniz videolu bir şekilde yükleyebilirim
  8. marce

"gameseal.com" dolandırıcılığı

Spider-Man 2 oyunu PC'ye gelmeden önce herhangi bir steam key satan siteden ucuza ön sipariş vermek istedim, tek ön sipariş açan site buydu, trustpilotta ve redditte araştırdım, bu siteyle ilgili memnun bir çoğunluğun olduğunu gördüm, siteye girdim. bu steam keyin global olduğunu yani her ülkede...
  9. marce

Yardım Nissan Qashqai 2023 Yardım

Nissan'ın son kasa Qashqai modelinde 4 adet kamera bulunuyor, ben bu kameralara telefondan erişebiliyor muyum, arabanın etrafında neler oluyor görmek için? bilgisi olan var mı?
  10. marce

Yardım İki monitör farklı ekran kartları kullanıyor

bilgisayarı alalı çok olmadı, hem rtx 3060 var hem de intelin APU ekran kartı var, dxdiag'dan baktım harici monitör rtx 3060'ı kullanıyor fakat laptopun ekranı İntelin ekran kartını kullanıyor nasıl düzeltebilirim?
  11. marce

Yardım FİFA 24 Aylık mı ödeniyor?

Epic games indirimiyle birlikte 321 TL'ye fifa 24 aldım fakat aldığım gibi telefonuma 2 bildirim geldi, birisi kartınızdan para çekilmiştir, öbürü de epic games aboneliğiniz başlatılmıştır, harici banka uygulamasına girdiğimde bu 321tllik satın alımımın bir abonelik olduğunu ve aylık ödeneceğini...
  12. marce

Epic Games'ten FİFA 24 alınır mı?

Epic games ile pek aram yoktur, ki zaten kendileri optimizasyon sorunlarıyla ünlüdür, fakat şuanki indirimlerde fifa 24 almak istiyorum, alınır mı? Alıp ve ya bir tanıdığı alıp da sorunla karşılaşan var mı?
  13. marce

İ7 1260h - Rtx 4090 darboğaz yapar mı

Excaliburun g870 modeline i7 12650H işlemci ve RTX 4060 ekran kartı takarsam darboğaz olur mu sıkıntı yaratır mı?
  14. marce

Monitör performansa etki eder mi?

144hz ekranı olan bir gaming laptopum var. içindekiler : 3060 , i7 12650h ve 32gb ram , buna HDMI kablosu ile başka bir 144hz 1080p monitör taksam performansa etki eder mi;? ikisini aynı anda mı kullanmalıyım yoksa sadece birini mi?
  15. marce

Monitör mü laptop ekranı mı

oyun oynarken monitörden mi oynamalıyım laptop ekranından mı? ikiside 144hz ve ips. ikisi arasında fps farkı olur mu?
  16. marce

Laptop adaptör takılı mı olmalı

Laptopum Excalibur G870 model bir oyuncu laptopu, oyun oynarken vb. adaptör takılı mı oynamalıyım çıkarmalı mıyım?
  17. marce

Valorant 150fps drop

1 hafta önce felan valorantta 300 - 350 arası fps ile oynuyordum, hiçbişeyi değiştirmedim ama şimdi 150 - 200 arası alıyorum neden olabilir?
  18. marce

the forrest torrent lazım

crack bir şekilde the forest indirmek istiyorum çünkü oyuna para vermek istemiyorum ama virüs bulaşsın da istemiyorum. bildiğiniz GÜVENİLİR crack sitesi var mı?
  19. marce

Rampage KB-R310 Broker güzel mi?

https://www.hepsiburada.com/rampage-kb-r310-broker-siyah-usb-gokkusagi-zemin-aydinlatmali-oyuncu-klavye-mouse-set-pm-HB000015TRK4 kendime bunu almayı düşnüüyorum bütçem bu kadar var. güzel mi oyun oynatır mı
  20. marce

Asus TUF VG279Q1A nasıl?

Oyun oynamak için kendime Asus Tuf VG279Q1A alıyorum. Özellikleri: 27 inç ekran , 144hz , FHD , IPS , Freesync. Güzel oyun oynatır mı?
Geri