Arama sonuçları: *

• Users: MdZerO
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Rdr 2 ROCKSTAR Games launcher hata veriyor orijinal oyun

hata bu arkadaşlar lütfen yardımcı oluyn o kadar para verdik oynayamıyoruz
  2. M

30-50k arası oyuncu laptop önerisi

Dediğim gibi 30-50 k arası iyi bir laptop önerirseniz sevinirim
  3. M

Arkadaşlar sağlam barfiks demiri önerir misiniz?

Arkadaşlar barfiks çubuğu almayı düşünüyorum internetten aşabilceğim en sağlam muscle up atabileceğim sarsmayacak sağlam bir koridor barfiks çubuğu önerir misiniz? koridor 130cm civarı fiyat etiketi önemli değil
  4. M

iPhone 7 cihazıma jailbreak yapmalımıyım

Dediğim gibi iphone 7 cihazım var jailbreak yapmalımıyım face ıd home bar felan ios 16 ana ekran istiyorum sizce yapmalımıyım
  5. M

iphone 7 yi Takas yapmalımıyım

İphone 7 yi infinix note 10 pro ile takas yapmalımıyım belki pro değildir emin değilim
  6. M

Arkadaşlar xiomi sitesi taksit yapıyormu

Poco f6 almayı düşünüyorum mi.com sitesinde indirime girmiş taksitlere bakayım dedim taksit gözükmüyor taksit varmıdır acaba nereden bakabilirim
  7. M

Poco f6 vs s23fe hangisinin kamerası daha iyidir

Hangisinin kamerası daha iyidir f6 donanım olarak çok üstün olsada kamerasının çamur çıkmasından korkuyorum
  8. M

S23fe mi yoksa iphone 13 mü

yukarıda Yazdığım gibi hangisinin kamerası daha iyi en çok merak ettiğim kısım bu performansları aynı gibi s23 fe daha güncel sizce hangisi
  9. M

Poco f6 ısınıyormu kamerası nasıldır

Başlıkta yazdığım gibi oyunlarda çok ısınıyormu eli yakıcak kadar sosyal medyada gezerken video izlerken ısınıyormu ayrıca kamerası nasıldır iyi midir? kötü değildir diye tahmin ediyorum kullananların yorumlarını bekliyorum cevaplar için şimdiden teşekkür Ediyorum
  10. M

ghost of tshuima bug a girdi

arkadaşlar oyunu her zamanki gibi oynuyordum ama bu sefer farklı olarak animasyon girdiğinde acil olarak kapatmam gerekti kapattım oyunu ertesi gün oyun böyle kaldı biliyorsanız lütfen söyleyin çok sarmıştı oyun
  11. M

Detroit be come the human cevaplar için tşk

Arkadaşlar oyunda ilk görevinde conner la olan kendini feda eti seçtim conner öldü dedi sonra conner tekrar gelicekmi gelmiycekse hazır baştayken tekrar oynıyacağım zorluk tecrübeli
  12. M

PS5 Farming Simulator Dualsense Uyumu

ps 5 te farming simulator ve snowrunner dualsense le basıl bir etkileşime giriyor Arazide kol titriyormu tetiklerde titreme sertleşme olacakmı oyunlar pahalı malum o kadar para verip umduğumu bulamamak üzücü olur cevaplarınız için teşekkürler
  13. M

poco x6 pro vs redmi note 13 pro plus 5g

hangisi daha iyidir yada redmi note 13 pro plus 5g fiyatına daha iyi telefon varmıdır redmi note 13 pro plus 5g 25.000TL
  14. M

telefonun fiyatları biraz değişik

poco x6 pro almayı düşünüyorum xiomi sitesinde telefon 18.999 tl hepsi buradada gene xiomi satıyor 16.599 tl bu iş içinde bir şey varmıdırı fiyat farkı neden kaynaklanıyor aynı telefon cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
  15. M

poco x6 pro alacağım hangi mağaza daha güvenlidir ?

arkadaşlar poco x6 pro almayı düşünüyorum uygun fiyatlı 2 site buldum hangisi daha güvenlidir ve ya güvenlimidir cevaplarınız için şimdiden teşekkürler link 1 link 2
  16. M

poco x6 pro mu redmi note 13 pro 4g mu

arkadaşlar ikisi arasında pek kalmadım aslında redmi note 13 pro 4 g nin işlemci performansı inanılmaz bir fark var arada çok düşük redmi note 13 pro 5g ye baktım sitesinde 21k felan diyor fazla deeğilmi daha düşük 17k felan olsa alırım stokta bitmiş eski fiyat felanmı bu yardımcı olursanız...
  17. M

salad dan kazandığım parayı inanal a nasıl aktarabilirim

lütfen acil lazım cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  18. M

%58 pil sağlığı iphone 7 pubg oynatırım donmadan

Başlıkta yazdığı gibi telefonun %58 pil sağlığı var pubg oynatırmı donmadan Oynatmazssa pil değişimi kaç tl ye olur
  19. M

Hadron hd 302 alınır mı?

Teşekkürler
Geri