Arama sonuçları: *

1. H

Çözüldü✓ NZXT C750 PSU ALINIR MI?

Dostlar bu psu alınır mı sizce kullanan varmı? alternatifi olan varsa buyursun.
  2. H

600W Kaliteli PSU Önerisi

Merhaba Kaliteli Özellikle siyah kablolu PSU arıyorum 600w be üstü olması iyi olur
  3. H

MSI PSU Cızırtı Sesi

Dostlar 1 hafta önce almış olduğum MSI 600W PSU dan cızırtı sesi geliyor sanırım Coil Whine bu. Ama olmayada bilir ses rahatsız ediyor kulak tırmalıyor ürünü n11 üzerinden aldım değişim veya iade için nasıl bir yol izlemeliyim perakendeciyi aradım durumu anlattım teknik servise yönlendirdi fakat...
  4. H

Kasa RGB Fanları kontrol etme

Merhaba 3 fan RGB ışıklı kasa aldım fakat anakartımda ARGB çıkışı yok kasa renkleri çok erken değişiyor bu da göze batıyor sizce bu RGB ışıkları hangi yollardan kontrol edebilirim? Anakart: ASUS B450M K2. Kasa: Dark GT Pro.
  5. H

ASUS Prime amd B450m vs B550m?

Selamlar sizce hangi kart daha iyi tercihen ryzen 5 3600 veya 5600 kullanacağım hangi işlemci anakart kombini daha uyumlu olur oynadığım oyunlar sadece valo gta 5 nadiren cs falan, çok yükseklerde değilim tavsiyeleriniz değerlidir.
  6. H

AMD Sistem toplama önerisi

Merhaba sistem toplamayı düşünüyorum taksit muhabbeti için tek bir site kullanacağım satıcıları düzgün fiyatlari absürt olamayan site önerisi alabilir miyim? Bu arada alacağım parçalar aşağıda bıraktım, değişiklik önerilerine açığım. Amd ryzen 5 3600 Asus prime b450m corsair vengeance 8gb ddr4...
  7. H

Valorant için Sistem Önerisi

Merhabalar arkadaşlar 5 - 6.000 bütçe ile Valorant ve Cs2 gibi oyunlarda ort 200 fps civarı sistem dizmek istiyorum eksik olan sadece anakart işlemci ve ram diğerlerini önceden almıştım (PSU ve GPU) Ekran Kartım Sapphire Rx550 4GB nvdia veya amd anakart olabilir. önerilerinizi bekliyorum...
  8. H

Yardım Rx 550 4GB için işlemci ve anakart önerisi

merhabalar elimde Sapphire RX 550 4GB ekran kartı var ve şu an kullandığım işlemci Intel Core 2 Quad Q8400 2.66 GHz Sadece csgo oynuyorum haliyle işlemci eski olduğu için kanser eden darboğaz vakası görülüyor bunun önüne geçmek için yeni parçalar lazım önerisi olan varsa yazabilir mi?
Geri