Arama sonuçları: *

• Users: umtgms1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Huawei Tablet Youtube Görüntü KalitesiSorunu

Şuan da aktif olarak huawei Mate Pad 12x kullanıyorum. Gbox üzerinden kurulumunu yaptığım Youtube uygulamasında yaşadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum. Hiçbir videoyu 1080p kalitesinin üzerinde kullanamıyorum. Yani kalite seçeneklerinde 1080p üstü yok. Video desteklemiyordur demeyin video...
  2. U

X Prime Oyuncu Koltuğu Aldım

Aşağıda bırakmış olduğum linkteki oyuncu koltuğunu aldım. Sizce doğru bir karar verdim m? Bu modeli kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparlarsa memnun olurum. https://xprime.com.tr/xprime-titan-kumas-oyuncu-koltugu-siyah
  3. U

Çözüldü✓ Pes 21 Monster Pusat Clutch Gamepad Titrememe Sorunu

Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce Monster Pusat Clutch Gamepad aldım. Pes 21 oynarken ayarlar menüsünden gamepad titreşimini açıp steam üzerinden gamepad ayarlarını yapmama rağmen hiçbir şekilde kol titremiyor. Ne yapmalıyım? Benzer sorunla karşılaşıp yardımcı olabilecek var mı?
  4. U

Monster notebook mavi ekran sorunu ve devamında gelen kasma sorunu

Bundan 2-3 gün önce Monster marka laptop umda mavi ekran sorunu karşıma çıktı. Çok önemsemedim çünkü daha önce başıma gelmişti. Daha sonra bu durum önümüzdeki bir kaç gün içinde de devam etti. Daha sonrasında bilgisayarda gözle görülür kasma olduğunu gördüm. Yarım saat önce oynayabildiğim...
Geri