Arama sonuçları: *

• Users: Morphazul
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yardım Freedos Laptop Windows 11 Kurulum Sorunu

MSI THIN 15 B12UC-2636XTR Dizüstü Bilgisayar, Core I5-12450H, 15.6 FHD 144Hz, 16GB RAM, RTX3050 GDDR6 4GB, 512GB SSD marka model laptop aldım fakat ürün freedos olarak geldi. Usb'ye Rufus ile birlikte windows 11 iso kurdum. İlk kez freedos laptop'a sıfırdan windows kurayım dedim fakat...
  2. M

Arada kaldım Lütfen Yardım Edin.

25k bandında bir laptop arıyorum. İki tanesi dikkatimi çekti sizlerinde değerli yorumlarını çok merak ediyorum. Sizce hangisi alınır ya da sizin herhangi bir öneriniz var mı? Teşekkürler...
  3. M

Hediyelik Laptop Önerisi

15 - 20bin tl bandında laptop arıyorum. 20 bini geçmezse çok sevinirim. Ablama hediye alacağımda. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  4. M

Steam Yüklü Oyunu Tekrar Yükleme Sorunu

Merhaba dostlar, PC'de yüklü 2 - 3 tane Steam üzerinden oynadığım oyun var. Bu oyunlara 5MB güncelleme gelse dahi oyunu sıfırdan yüklemeye başlıyor. Üstelik diskte var olmasına rağmen üstüne yeniden yer kaplamaya çalışıyor. 70 GB oyunu her 3 - 4 günde bir silip yüklemekten perişan oldum. Var mı...
  5. M

Casper Nirvana NB 15.6 White YARDIM

Merhaba fotoğrafta gördüğünüz cihazın aynısı elimde bulunmakta fakat RAM ve HDD almak istiyorum. Hangi RAM ve Harddisk uyumludur bilmiyorum. Fiyat ve performans olarak yardımcı olacak birileri varsa link bırakabilirler mi? Model ile ilgili pek bir bilgim yok. RAM ve HDD takıp ablama vereceğim. o.O2
  6. M

2000 ila 2500 TL arası monitör önerisi

Intel Core i5 12400f işlemci ve ROG STRIX Rx6750XT bir sistem aldım fakat monitöre çok fazla bir sermayem kalmadı. Biraz araştırdım ve 1080p monitörlere denk geldim. Belirttiğim fiyatlar arasında bu bileşenlere gidecek bir monitör önerebilir misiniz? Monitör konusunda epey bir cahilim. o.O2 (...
  7. M

15-16 bin TL arası hazır sistem önerisi

R5 5600 / RX 6700XT sistemi alacaktım ki stok diye bir şey kalmamış. Bu sistem mantıs'Ti birçoğunuz zaten biliyor ve önermişti. Tekrardan alternatif bir sistem arayışına girdim. Araştırmaya çalıştıkça sistemler elimden kayıp gidiyor. Hızlı hareket etmem gerekiyor ve sizin de fikirlerinize...
  8. M

R5 5600 ve RX6700XT Kombosu

Sizce alınır mı? NVidia mı tercih etmeliydim? Kasa tercihi kötü denilmiş fikir verirseniz çok sevinirim. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5600-asus-rx6700xt-12g-prime-a320m-k-crucial-500gb-ssd-16gb-ram.html
  9. M

15 Bin Bütçe ile Hazır Sistem Önerir misiniz?

Merhabalar i3 12100f rtx3060 12 gb ve AMD R5 5600 RX6700'lü sistemler arasında gidip geliyorum. Hazır sistem olarak almayı düşünüyorum. Daha iyi bir hazır sistem varsa benimle paylaşır mısınız? Teşekkürler. o.O2
Geri