Arama sonuçları: *

• Users: Asthe34
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

HB 10 Taksit Kampanyası Kalktı mı

Kuveytürke 10 taksit vardı sanırım ekran kartları da dahildi ama şimdi 6 aya kadar var gece diye mi yoksa o kampanya kalldırıldı mı
  2. A

5000 Serisinde Süper Beklenir Mi

Beyler uzun süredir ekran kartı almayı bekliyorum 1070 leyim hala. Malum kasım indirimi de geldi Ekran kartları zamlanmadan bi 5070 veya 9070 xt çekilir mi yoksa süperleri bekleyip hepsiburadadan lansman fiyatından mı alınır. kararsız kaldım. Yıl sonuna doğru çıkacak diyorlardı süperler için
  3. A

Boot Override da mevcut ssdimi işaretledim artık boot menüye giremiyorum

Arkadaşlar merhaba, Bilgisayara format atmak için usb mi taktım. bios ekranına girdiğimde boot optionu usb yaptım ancak yeniden windows kurma ekranı gelmedi. Ben de bir daha yeniden başlatıp boot menüye tekrar girdim bu sefer boot override dan usb yi seçtim bir şey olmayınca ssdye tıkladım ve...
  4. A

Öneri 3000 TL altı oyuncu koltuğu veya koltuk önerisi

3K Tl altı oyuncu koltuğu almayı planlıyorum ama sektordeki bilinen markalar hep 3.5k üstü şöyle f/p uygun bir koltuk arıyorum
  5. A

Yardım Alıcağım m2 ssd anakartımda sıkıntı çıkarır mı?

Kingston NV2 1 TB SNV2S/1000G M.2 PCI-Express 4.0 SSD alıcağım anakartım Asus prime B350-Plus herhangi bir uyumluluk sorunu fln çıkarır mı PCle den falan?
Geri