Merhaba Amazondan 3.500 TL gibi bir fiyata Razer Blackshark V2 Pro PS5 sürümünü aldım fakat bu ürün PS5 ile tam uyumlu galiba. PC ile tam uyumlu bir şekilde kullanabilir miyim yoksa sorun çıkartır mı?
Başlıkta da dediğim gibi sistemimde Ryzen 5 5600 ve Asus Prime B550M-K anakarta sahibim soğutma olarak Dark Freezer X123 var ve daha önce hiç overclock yapmadım overclock yapmak istiyorum. Nasıl yapabileceğimi detaylı olarak anlatırsanız sevinirim.
Herkese merhaba, iyi sosyaller, ben YKS24'te 30.385 sıralama yaptım ve hedefim tıptı. Bu sıralama ile tam burslu bir tıp gelir mi? Sıralamalarda bir gerileme olur mu, gelirse de hangi şehirdeki tıpları yazmalıyım? Şimdiden herkese teşekkürler.
Herkese selamlar, YKS24'te 30.300 gibi bir sıralama yaptım ve diş hekimliği okumak istiyorum. Hedefim tıptı ama diş hekimliğini de istiyordum. Bu sıralama ile mezuna kalınır mı? Sizce halen daha diş hekimliği okunur mu? Mezun olduktan sonra iş bulmam zor olur mu? Cevaplayan herkese teşekkür ederim.
Merhabalar benim sistemim şu anlık R5600 ve RTX 4060 bu sistem kaç sene oyunlarda çok zorlanmadan beni idare eder?4060'ın 8GB Vrami yeterli olur mu? Bu sistemi satıp RX6700 XT almalı mıyım?
Merhabalar benim sistemim şu an 4060 AM4 bi sistem ama ileride AM5'e geçmek istiyorum. RTX4060 AM5 için yeterli olur mu? Çünkü ileride ekran kartını bir daha yükseltmek istemiyorum.
Merhaba sistemimin anakartında wifi desteği yok ve enthernet kablosu kullanma imkanımda yok bu yüzden wifi kullanmam gerek. Wifi için f/p bir cihaz öneriri misiniz lütfen çok pahallı olmasın.
Merhabalar ben ekran kartı olarak Zotac'ın 4060 ekran kartını aldım ama ekran kartında oc yok. Ben zaten oc yapmayı becerebilen biri değilim. OC 4060'lı ekran kartıyka kıyasla çok bi FPS farkı olur mu acaba?
Merhabalar 23000 TL'ye hazır sistem aldım F/P bir ürün mü yoksa fazla bir fiyata mı almışım sistemi bu arada özelleştirdim sistem bu idi https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-rtx-4060-8gb-a520m-a-pro-500gb-ssd-16gb-ram.html Bilgisi olanlar varsa yazabilir mi sistemi iade etmeli miyim?