Arama sonuçları: *

• Users: ALExsa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ALExsa

Konsere gitar sokmak

Arkadaşlar selam yakında adanada olacak duman konserine gitarımı sokmak istiyorum ve batuhan mutlugil imzalamasını istiyorum ama konser alanına gitarı alırlar mı bilmiyorum alan mimar sinan açık hava tiyatrosu en önden vip bilet aldım ama ne olacağı belli değil kurallarda fotoğraf makinesi o bu...
  2. ALExsa

Voicemeeter asıo dan ses kartı seçince kapanıyor sebebi ne

VoiceMeeter programını uzun zamandır kullanıyoru mfakat yeni bir bilgisayara geçtim ve bunda kurduğumda voicemeeter dan asıo4all ses kartını seçince kendini kapatıyo nasıl duzelticem video yu alta koyuyorum kalitesi için uzgunum telefonum kötü ve ingilizce konuşmamın sebebi başka bi sayfaya...
  3. ALExsa

Valorant anakart banı

Merhaba ben volaranttan ban yedim Hwıd Banı mı yoksa 4 a mı bilmiyrum ama anakart ban yedim mesela valoranta benim bilgisayardan girdiğimde başka bir hesaptan o hesapta ban yiyiyor mesela şimdi ben başka bir bilgisayara geçsem sonra başka bir valorant hesabına geçsem lol hesabım banlı olduğum...
  4. ALExsa

Elektro gitar Ses cızırtı sorunu

Elektro giarımda uzun zamandır cızırtı lar oluyo sebeebini bilmiyorum bilen yardım ederse sevinirim video linki:
  5. ALExsa

Elektro gitar ses Cızırtısı Sorunu

Arkadaşlar uzun zamandır gitar çalarken arkadan karıncalanma sesleri geliyo sebeb leri nedir çozumu varsa göstere bilicek insta yada dc vereyim yardım lazım Elektro gitar ve ses kartından anlayan varsa video yu ona atayım sorun olan videou yu buraya koyamıyorum
  6. ALExsa

Biri Ban Garip Bir mail attı PDF

Biri bana Böyle bi pdf atı kırmız çizgileri ben attım internette herkes öyle payşalıyor diye ama bir sonuç Bulamadım Dolandırıcı mı bunlar anlamadım Size Bir Sorayım dedim Ne Bu
  7. ALExsa

Voice meeterdan ses mikrofona taşıyo çözümü?

Arkadaşlar Spotifydan şarkı açtığımda ses mikrofana taşıyo youtubeden video açtığımda ses mikrofona taşıyo sebebi nedir nasıl duzelticem voicemeetden mı alakalı?
  8. ALExsa

Valorant Val152 hatası kaç ay sürer?

Merhaba ben valorantan ban yedim yeme sebebimde snaptab programını internetten indirdiğim için sanırım bi rar dosyası kurdum ve dosyayı valorant hile diye algıladı nedense duvar arkası görme diye ban attı hesabım kapandı istesem spoofer atarım ama League Of Legens hesabım çok önemli o yüzden...
  9. ALExsa

Hiç görmediğim bir fps göstergesi açık nasıl kapatıcam

Pc de bi gün açtığımda fps göstergesi vardı ilk defa gördüğüm bir tip nasıl kapatıcam
  10. ALExsa

Windows Defender açılmıyor beyaz ekran da kalıyor

Arkadaşlar pc ye sıfıladık dan sonra windows defender açılmadı bütün güncellemeleri yaptım her şeyi denedim power shell deki kodu girdim fakat hala açılmıyor fotoğraftaki gibi kalıyor
  11. ALExsa

Steam de cs go silahımı satamıyorum

Arkadaşlar steam deki cs deki silahlarımı satmak istiyorum değerlendi diye ama satamıyorum sebebi nedir?
  12. ALExsa

Mac ve windows u açabilicek bir sistem lazım yardım

Arkadaşlar selam ben yüksek donanımlı bir sistem toplamak istiyorum bütçem 75k ama alacağım sisteme mac ve windows kurmak istiyorum giriş ekranında bana seçtirticek öyle istiyorum çok hackintosh bilgim yok o yüzden buraya yazdım ama performansı oyunlarda iyi olmalı istediğim genel parçalar r7...
  13. ALExsa

Bu alibaba reklamlarından nasıl kurtulucam

Arkadaşlar alibaba reklam ları sürekli karşıma +18 reklamlar deli oluyorum sadece geçen gün alibabada klavye bakmıştım sürekli +18 reklam çıkıyor kapatma tuşuna basıyorum kapanıyor ama kapanmayn reklam larda var kenarda gözüküyor deli oldum 1 haftadır uğraşıyorum
  14. ALExsa

AMD sistem toplicam nvdia ekran kartı hackintosh uyumlu mu?

Arkadaşlar selam ben bu https://www.incehesap.com/tempest-oyuncu-bilgisayari-fiyati-58704/?hsu=921021,330194,545642,330200,330203,330209 https://www.incehesap.com/massive-oyuncu-bilgisayari-fiyati-62183/?hsu=921036,541073,718767,541079,741633,541088,950547#tabs 2 sistem den birini almak...
  15. ALExsa

40.000TL bütçe ile sistem topladım parçalar uyuşuyor mu çok emin değilim yardım

https://www.trendyol.com/g-skill/gskill-16gb-1x16gb-ripjaws-s5-siyah-ddr5-6000mhz-cl36-1-35v-pc-ram-p-777772878?boutiqueId=61&merchantId=624588&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.73.2 RAMLER...
  16. ALExsa

750TL bütçe ile alınabilecek klavye önerisi

Arkadaşlar F/p odaklı 750tl bütçem var bir gaming klavye istiyorum rgb olsun gece gözüksün switch leri fark etmez küçük olsun num lock tuşlarına ihtiyacım yok acil öneri
  17. ALExsa

max 8k bütçe ile alınabilicek bisiklet önersii lazım

Arkadaşlar ara tatilde bisiklet alıcam max 8k bütçem var bisiklet arıyorum düzgün bişey istediğim tarz yüksek yerden atlıyinca bir şey olmaması mesela merdivenden inmeyi çok seviyorum bisikletle ama bisiklet zarar görmesini de istemiyorum ona göre bir şey istiyorum (eski bisikletimde merdivenden...
  18. ALExsa

En büyük drone vs si olabilir

https://www.oyuncakhobi.com/sjrc-f22s-pro-4k-kamerali-drone-seti-35-km-menzil-engel-algilama-35-dakika-ucus-suresi-canta-eis-stabilizasyon VS...
  19. ALExsa

Bu RTX3090 neden 25k

https://www.hepsiburada.com/evga-rtx3090-24gb-gddr6x-384bit-ftw3-3xdp-hdmi-24g-p5-3987-kr-ekran-karti-p-HBCV00001CPT3K?magaza=Electrocity&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.46 EVGA RTX3090 NEDEEN 25K arkadaşlar sebebini bilen varmı pc...
Geri