Arama sonuçları: *

• Users: barX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. barX

Xbox one s digital 640x480 sorunu

merhaba elimde bir adet xbox one s var ama görüntü kalitesi 640x480 olunca televizyona göç rüntü verebiliyor 720p, 1080p, 1440p de sinyol ypk uyarısı alıyorum konsola telefondan bağlanınca istediğim çözünürlüğü seçebiliyorum ama televizyonda olmuyor sıfırladım cihazı tekrardan 1080p ue geçti ve...
  2. barX

Iphone 8 MLBB atma sorunu

ios 16.7.10 sürümüne sahip iphone 8 kullanıyorum Mobile legendsi her başlattığımda 2 kere atıyor 3. de giriyor nasıl düzeltirim başka hiçbir oyunda yapmıyor ve takılmada olmuyor
  3. barX

Elimdeki samsung orjinalmi yoksa çakma mı

Arkadaşımın evinde ekranı kırık bir samsung c7 pro bulduk ve lazım olmadığından ben aldım yaptırıp yedekte tutmayı veya satmayı planlıyorum ama bir sorun var telefonun arkasında ımeı numarası ve model numarası yazması yerine model numarası ve made ın korea by samsung yazıyor sizce bu normalmi...
  4. barX

Arora atak 249 ehliyet gerektirirmi

Başlıkta belirttiğim gibi arora atak 249 elektrikli motor ehliyet gerektirir mi internette gerektirir diyende var gerektirmez diyende
  5. barX

Nays davet telefon numarası lazım

Nays telefon numarası lazım kayit olurken 50 tl kazandiriyormuş 2 tarafada özelden atabilecek varmi acil
  6. barX

NETFLIX webden erişebilen varmı

googleden giremiyorum netflix uygulamasıda açılmıyor bende uzun zamandır girebilen varmı konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın yanlış olduysa 1711547963 çerezleri temizlemekte bir işe yaramadı
  7. barX

steam profil vitrine gıf koyarken karşılaştığım sorun

steam profilime gıf koymak istiyorum bu gıfı başka bir profılde ggörüp indirdim ama profilime koyduğumda aynı şekilde durmuyor ve yanlar boş oluyor kötü görntü ooluyor nerde hata yapıyorum 1711114319 kırmızıyla işaretledim dediğim yerleri
  8. barX

bence burada bir sorun var (samsung ssd)

https://www.hepsiburada.com/samsung-sm883-240gb-540mb-480mbs-sata-3-ssd-mz7kh240hahq-p-HBV00000OU1P8?magaza=Bypazar&&wt_gl=cpc.6802-IT.pmax.camp20506957413adgr000000&gad_source=4&gclid=CjwKCAiA3JCvBhA8EiwA4kujZhmqlzgweTM3Tz-OETzoZ4TV75oXKmlOrdplGqA2AUJ9MbT3y9O6BRoCyQcQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds bana...
  9. barX

Windows tarayıcı eklenti sorunu

bu sorunu bir haftadır yaşıyorum ve artık can sıkmaya başladı tarayıcıyı kapatıp açtıktan sonra veya pcyi yeniden başlattıktan sonra ne kadar eklenti varsa siliniyor ve tek tek yüklemem gerekiyor chrome da oluyordu sonra tarayıcıdan kaynaklı olabilir dedim ve opera gx hatta operayı bile denedim...
  10. barX

Sistemim ne kadar eder?

ekran kartı: asus rtx 3060ti 8gb işlemci: intel i5 12400f anakart: PRIME B660M-K D4 ram: 1x 16gb 3600mhz c l18 m2. ssd: wd wds100t3g0c 1TB psu: FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply kasa: GAMERS ARENA VENTO VG16AL RGB E-ATX GAMING KASA satmaya kalsam ederi nedir bu sistemin?
  11. barX

Yardım over watch 2 siyah ekran sorunu

steamden overwatch başlat dediğimde siyah ekran geliyor ve kapanıyor drıverler güncel oyun yürütücüler yüklü visula cc+ hepsi sorun ne olabilir sildim yükledim hala aynı
  12. barX

Yardım fivem tam ekran sorunu

ne yaparsam yapim fivemde tam ekrana alamıyorum internetteki çoğu çözümü denedim yararı yok alt+enter fln hiç biri olmuyor başka önerisi olan varmı 1704974473 oyun ayarlarındada tam ekran seçeneği yok
  13. barX

amazon siparişim kargoya verilmedi

28 aralıkta yurtdışından sipariş verdim ama hala kargoya bile verilmedi sizce iptal etmelimiyim veya bu süre normalmi ( ilk yurtdışı alışverişim )
  14. barX

Yardım Casper Excalibur M.E27FHD-G Monitör hdr sorunu

arkadaşlar monitörümde hdr var onu ve windows ayarlardaki hdr seçeneğini açtığımda renkler çok sarımtırak duruyor yoğun sarı renk sorunu oluyor nasıl ayarlayabilirim monitör : https://www.epey.com/monitor/casper-excalibur-m-e27fhd-g.html
  15. barX

opera gx bedava 1 ay discord nitro üyeliği hakkında

gördüğünüz gib i opera gx 1 aylık bedava nitro veriyor ama ben almaya kalktığımda günlük tutar 0,00 tl yazmasına rağmen karttan 75 tl para çekmeye çalışıyor bir yerde hata falanmı yapıyorum
  16. barX

VALORANT HESABIM NE KADAR EDER?

179 seviye gümüş 1 rank battle pass tamamlanmış son 4 battlepass açılmıştır içerisinde 1800 vp var tahminen ne kadar eder envanter resimde belirtildiği gibi
  17. barX

geforce now da kendi pc mi arkadaşıma paylaşabilirmiyim

arkadaşlar arkadaşımın pcsi baya düşük ve benimkisi ona kısyasla iyi ve istediği oyunları oynatmamın bir yolu varmı gefoce now ile veya başka programla teamweiwer fln denedikte faydasız bir alternatif varmı
  18. barX

xbox pc gamepass ilk ay özel 6tl

yeni mail ile alırsanız ilk ay pc gamepass 6tl denk geliyor olmayanlar kaçırmayın derim
  19. barX

Çözüldü✓ İtopyadan bu sistem alınirimi

İşlemciyi i5 12400f yapınca bana mantıklı gibi geldi birde sizlere sormak istedim sizce fiyatına değer mi? https://www.itopya.com/eray-hanmaintel-core-i3-13100fmsi-geforce-rtx-4060-ti-ventus-2x-black-oc-8gb16gb-ddr4500gb-m2-n_h23018
  20. barX

Çözüldü✓ 2000tl kulak üstü kulaklık önerisi

Fiyat bi tık aşabilir sorun yok genelde valotant vs oynuyorum ses kasmak ve mikrofonu benim için önemli bu fiyat bandında önerebileceğiniz birşeyler varmı kablosuzda 1k aşabilirim maximum kablosuz önerisde varsa alabilirim
Geri