merhaba elimde bir adet xbox one s var ama görüntü kalitesi 640x480 olunca televizyona göç rüntü verebiliyor 720p, 1080p, 1440p de sinyol ypk uyarısı alıyorum konsola telefondan bağlanınca istediğim çözünürlüğü seçebiliyorum ama televizyonda olmuyor sıfırladım cihazı tekrardan 1080p ue geçti ve...
ios 16.7.10 sürümüne sahip iphone 8 kullanıyorum Mobile legendsi her başlattığımda 2 kere atıyor 3. de giriyor nasıl düzeltirim başka hiçbir oyunda yapmıyor ve takılmada olmuyor
Arkadaşımın evinde ekranı kırık bir samsung c7 pro bulduk ve lazım olmadığından ben aldım yaptırıp yedekte tutmayı veya satmayı planlıyorum ama bir sorun var telefonun arkasında ımeı numarası ve model numarası yazması yerine model numarası ve made ın korea by samsung yazıyor sizce bu normalmi...
steam profilime gıf koymak istiyorum bu gıfı başka bir profılde ggörüp indirdim ama profilime koyduğumda aynı şekilde durmuyor ve yanlar boş oluyor kötü görntü ooluyor nerde hata yapıyorum
1711114319
kırmızıyla işaretledim dediğim yerleri
bu sorunu bir haftadır yaşıyorum ve artık can sıkmaya başladı tarayıcıyı kapatıp açtıktan sonra veya pcyi yeniden başlattıktan sonra ne kadar eklenti varsa siliniyor ve tek tek yüklemem gerekiyor chrome da oluyordu sonra tarayıcıdan kaynaklı olabilir dedim ve opera gx hatta operayı bile denedim...
steamden overwatch başlat dediğimde siyah ekran geliyor ve kapanıyor drıverler güncel oyun yürütücüler yüklü visula cc+ hepsi sorun ne olabilir sildim yükledim hala aynı
ne yaparsam yapim fivemde tam ekrana alamıyorum internetteki çoğu çözümü denedim yararı yok alt+enter fln hiç biri olmuyor başka önerisi olan varmı
1704974473
oyun ayarlarındada tam ekran seçeneği yok
arkadaşlar monitörümde hdr var onu ve windows ayarlardaki hdr seçeneğini açtığımda renkler çok sarımtırak duruyor yoğun sarı renk sorunu oluyor nasıl ayarlayabilirim
monitör : https://www.epey.com/monitor/casper-excalibur-m-e27fhd-g.html
gördüğünüz gib i opera gx 1 aylık bedava nitro veriyor ama ben almaya kalktığımda günlük tutar 0,00 tl yazmasına rağmen karttan 75 tl para çekmeye çalışıyor bir yerde hata falanmı yapıyorum
179 seviye
gümüş 1 rank
battle pass tamamlanmış son 4 battlepass açılmıştır
içerisinde 1800 vp var
tahminen ne kadar eder
envanter resimde belirtildiği gibi
arkadaşlar arkadaşımın pcsi baya düşük ve benimkisi ona kısyasla iyi ve istediği oyunları oynatmamın bir yolu varmı gefoce now ile veya başka programla teamweiwer fln denedikte faydasız bir alternatif varmı
Fiyat bi tık aşabilir sorun yok genelde valotant vs oynuyorum ses kasmak ve mikrofonu benim için önemli bu fiyat bandında önerebileceğiniz birşeyler varmı kablosuzda 1k aşabilirim maximum kablosuz önerisde varsa alabilirim