Arama sonuçları: *

1. kalın bacak sevdalısı

1200 TL'ye kadar mouse önerisi

Arkadaşlar merhaba, elimde Attackshark X3 vardı sürekli imleç kilitlenme sorunu yaşadığım için iade etmek durumunda kaldım. Dongle'ı çıkarıp takmadan da düzelmiyor. İade edip bu bütçeye yeni bir mouse almayı planlıyorum, tercihen kablosuz istiyorum çünkü mousem monitöre yakın ve kablosu...
  2. kalın bacak sevdalısı

Fortnite dünyayı kurtar oyun arkadaşı

Arkadaşlar dünyayı kurtar modunu önceden alanlardanım, vpapel kasmak için görevleri tamamlamam gerekiyor ama tek başıma zor oluyor. Bana yardımcı olacak ve beraber fornite de oynayabileceğimiz bir oyun arkadaşı arıyorum.
  3. kalın bacak sevdalısı

Aliexpress'ten 11.11 indirimlerinde kulaklık önerisi

Arkadaşlar biliyorsunuz Aliexpress'te 11.11 indirimleri başladı, ben de varsa uygun bir kulaklık almak istiyorum. Tercihim kablosuzdan yana ama kabloluya da hayır demem. Belirli bir bütçem yok, önerilere göre tercih yapacağım.
  4. kalın bacak sevdalısı

Razer Blackshark V2 X 1290 TL

https://www.vatanbilgisayar.com/razer-blackshark-v2-x-gaming-kulaklik-yesil.html?ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma Rengi pek hoş değil açıkçası, ama seveni varsa tercih edebilir.
  5. kalın bacak sevdalısı

Steam'de indirimdeyken kaçırılmaması gereken online oyunlar var mı?

Arkadaşlarla beraber zevkle oynayabileceğimiz, online oyunlar var mı?
  6. kalın bacak sevdalısı

Deathadder V2X Hyperspeed ne kadara satılmalı?

Arkadaşlar merhaba, elimde Deathadder V2X Hyperspeed bulunuyor. İtopya'dan almıştım, iade için 5 gün kadar sürem var. Fakat iade etmek yerine piyasa fiyatının altına satmak istiyorum, maksat birileri faydalansın. Sizce açılmamış kutu bu ürünün ederi ne kadar olmalı?
  7. kalın bacak sevdalısı

iPhone 7'den Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G'ye geçilir mi?

Uzun süredir iPhone 7 kullanıyorum, tanıdık bir telefoncu bu telefonu 7000 TL'ye bırakacağını söyledi. Sizce uygun mudur? iPhone 7'nin depolaması ve bataryası beni götürmüyor artık ayrıca çok kasıyor. Bu fiyata başka önerileriniz varsa onları da alabilirim.
  8. kalın bacak sevdalısı

Razer Deathadder V2 X Hyperspeed alınır mı

Arkadaşlar mouse almayı düşünmüyorum aslında, hali hazırda Rival 3 kullanıyorum. Geçersem kablosuz bir modele geçerim diyordum. Sizce bu mouse nasıl, fiyatına göre çok iyi duruyor ama elimdeki mouse ile arasında çok fark var mıdır? Pilli olması biraz can sıkıcı ama fiyatına göre çok çok iyiyse...
  9. kalın bacak sevdalısı

i3 12100F için 2x8 vs 1x16

Merhabalar, sistemime Ram alacağım ama 2 model arasında kararsız kaldım. Anakart modelim H610M-K D4, çift ram slotu var. İkisini de doldurmak istemiyorum ama dual channel performansı çok etki eder mi bilmiyorum...
  10. kalın bacak sevdalısı

Uygun fiyatlı kasa önerisi

Hava akışı çok da kötü olmayan, malzeme kalitesi iyi olan bir kasa arıyorum. ARGB olması benim için önemli. Aklımda birkaç seçenek var, sizce aşağıdaki kasalar nasıldır...
  11. kalın bacak sevdalısı

600-700 TL Kablosuz Bluetooth kulaklık önerisi

Silikonlu kulaklıklar tercihim, sporda kullanacağım. ANC özelliği olursa çok sevinirim, ses kalitesi de benim için önemli. Mikrofon da aşırı kötü olmasın yeter. Bu fiyat bandında ne önerirsiniz?
Geri