Arama sonuçları: *

• Users: Tysamo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Tysamo

Zeki Olmak Nasıl Bir His ?

belki de paradan bile çok istediğim bir özelliktir zeki olmak. mesela haberlerde gördüğün bir konunun arka planını kimse çözemeden çözmek, çoğu insanın düşünmediği mantıklı komplo teorileri üretmek....
  2. Tysamo

30 Yıllık Araba Alınır Mı ?

500 bin civarı bütçem var, sedan ve ya suv düşünüyorum. 250bin km'deki jeep marka suvlar ile ilgili ne düşünüyorsunuz ve ya o bütçede önerebileceğiniz otomatik sedan var mı
  3. Tysamo

Abd'de çalışma izni olmadan çalıştıran yer bulmak kolay mı ?

selamlar. başlıktaki gibi ve acaba maaşı asgariden az öderler mi ? turist vizesi ile gidip iltica başvurusu yapmayı düşünüyorum bilgisi olanlar cevaplarsa iyi olur.
  4. Tysamo

Rx 6500xt ekran kartı kapanma sorunu

herkese selamlar iyi günler . 4 yıl önce iopyadan topladığım hazır sistem 2 3 yıldan beridir bana sıkıntı yaşatıyor . oyuna girdiğimde bilgisayar kendini kapatıyor fakat kasa ve klawye çalışıyordu. sorunun ekran kartında olduğunu anladım ve izlediğim videolar sayesinde amdnin uygulaması ile...
  5. Tysamo

Çözüldü✓ Ramlari maximum frekansına çekemiyorum sistem hata veriyor

bios ekranında maximum 2666 olmasına rağmen en fazla 2400e çekebiliyorum 2666 yaptığımda ise sistem yeniden başlatıldığında hata veriyor ne yapmalıyım ?
  6. Tysamo

Amd ekran kartı oyuna girince kapanma sorunu çözüm altta

Her oyuna girince pcnin kendini kapatmasi sorununu yillardır yaşıyordum ve sorun kısmen ekran kartının frekans ayarını düşürerek ve performans kaybı yaşayarak bazen çözülebiliyordu bugün yaptığım testlerde çözümün çok basit olduğunu anladım (gece saatlerinde bir kaç kez denedim ve bilgisayar...
  7. Tysamo

RX 6500xt oyuna girince pc kapanması ?

1 sene önce yaşamıştım bir şekilde çözdüm ama yine bu kronik hatayla yollarımız kesişti oyuna girince monitör kendini kapatıyor ama kasa çalışıyor amd uygulamasından strest testi yaptım ve ekran kartı sıcaklığı 49 derece iken sistem aynı şekilde kapandı artık oyun bile oynayamıyorum wattman...
  8. Tysamo

metro serisi previous launch was unsuccessful hatası çözümü

arama çubuğuna çalıştır yazıp %appdata% bunu yazın enter diyip üstteki dosya yolundan appdata ya tıklayın üstteki local a girin 4A games'e tıklayın ve metro 2033 klasorünün içindeki user dosyasını silin ve bu kadar
  9. Tysamo

Metin 2 dükkan oluyorum ??

oyunda fazla tecrübeli değilim dükkan kurarken bir anda kurduğum dükkana dönüşüyorum gördüğüm kadarıyla başka insanlarda yok bug mı ne olduğunu bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.
  10. Tysamo

Metin2 item kaç para eder?

Öncelikle merhaba, ticaretle pek alakam yok o yüzden kaç para eder bilemiyorum. Artı basmak istemedim yanabilir diye. İtem şu: şeytan kanadı çakram+3 seviye 75 saldırı değeri 110-119 saldırı hızı +%20 ortalama zarar %16 beceri hasarı %-6 ve pazara sadece bunu koysam alırlarmı ?
  11. Tysamo

binomo oynamayın oynatmayın

bulaşmamanızı tavsiye ederim karla çıkabileceğiniz bir uygulama asla değil şans oyunu gibimsi sistemle oynuyorlar sen aşağı yaparsan grafik yukarı sen yukarı yaparsan grafik aşağıya doğru ivmeleniyor para çekmede sıkıntı yok ama girmemenizi tavsiye ederim
  12. Tysamo

Ekran kartım devreden çıkıyor

ekran kartım son zamanlarda oyun oynarken devreden çıkmaya başladı rx6500xt ne yapmam lazım aygıt yöneticisinde düzgün çalışmıyor olarak gösteriyor
  13. Tysamo

Fm de oyuncu temsilcisi nasıl kovulur

merhaba fmde a class genç topcum var 50 m edecek oyuncuya temsilcisi 12m bedel koydurdu nasıl temsilcisini kovarım
Geri