Arama sonuçları: *

• Users: clowjobe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. clowjobe

OYUNLARDA DÜŞÜK CPU KULLANIMI !

Öncelikle Merhabalar, Ben Ryzen 5 5500 İşlemci ve Rx580 8gb Ekran kartı Kullanıyorum Fivem'de Düşük fps sorunu yaşıyorum Ve bu CS:GO gibi oyunlarda da Yaşıyorum Önceden böyle bir sorunum yoktu neden oldu bilmiyorum Öncede Fivem'de CPU Kullanımım %30 40 Arasında Gidip gelirken Şimdi %2 3...
  2. clowjobe

İşlemci Kullanımı Düşük

Öncelikle Merhabalar, Ben Ryzen 5 5500 İşlemci ve Rx580 8gb Ekran kartı Kullanıyorum Fivem'de Düşük fps sorunu yaşıyorum Ve bu CS:GO gibi oyunlarda da Yaşıyorum Önceden böyle bir sorunum yoktu neden oldu bilmiyorum Öncede Fivem'de CPU Kullanımım %30 40 Arasında Gidip gelirken Şimdi %2 3...
  3. clowjobe

BİOS SÜRÜMÜM GÜNCEL Mİ?

Öncelikle Merhabalar, Ben bilgisayarımı windows 11 yaptım ve valorant a girerken 9003VAN hatasıyla karşılaştım ve biostan secure boot açtığım zaman pc açılmıyor neyse onu geçtim başka ekran kartı kullanarak tekrar devre dışı bıraktım ve bilgisayarıma girdim ama dediğim gibi secure boot açınca...
  4. clowjobe

Windows 10 ve Windows 11

Bazı forumlarda yazana göre Windows 11 işletim sisteminde iyileştirilmeler Yapılmış Önceden olan hatalar Performans Sorunları Şuan yokmuş sanırım Bende Windows 10 Kullanıyorum ve Windows 11'e geçmeyi planlıyorum Geçme sebebim'de windows 11'in Win10'a göre daha hızlı olmasını düşünmem Doğru mudur...
  5. clowjobe

Fivem Araba FPS Drop

Öncelikle Merhabalar, Fivem de Sürekli Fps drop Yiyorum Çözümünü Bilen Birisi Yazarsa mutlu olurum. Sistemim: rx580 8gb Ekran Kartı, Ryzen 5 5500, 8gb 3600Mhz Ram, b450M K Anakart 120 GB SSD 500GB HHD. Not: GTA Harddisk'e kurulu, Fivem ise SSD'ye kurulu. Bu sadece roleplay sunucuları için...
Geri