Arama sonuçları: *

• Users: Thorwick
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Thorwick

20-30k arası iş için laptop önerileri

İşim Tarayıcı ve Microsoft programları ile ilgilidir. Oyun için el konsolum ps5 pro ve gameing masa üstüm var. Bu bilgisayarı sadece iş için kullanacam. Gameing gibi cafcaflı olmazsa sevinirim. Bu kriterlerde laptop önerir misiniz?
  2. Thorwick

Hangi Power Supply almalıyım.

https://www.incehesap.com/gamepower-axp-1200-14cm-80-platinum-atx3-0-pci-e5-0-1200w-power-supply-5-yil-garantili-fiyati-69516/ https://www.incehesap.com/bitfenix-bfg-gold-850w-80-gold-pcie-gen-5-0-atx-3-0-full-moduler-power-supply-fiyati-66233/ Bu iki Power Supply arasında kaldım. Power Supply...
  3. Thorwick

Yardım Asus ROG wireless en iyi kulaklık önerir misiniz?

Kendime yavaş yavş tamamı rog serisinden oluşacak bir setup kuruyorum. Şuan bir kulaklık alacam. Bütçe problem değil. Wireless kulaklık olmasını istiyorum. ASUS ROG DELTA II den daha iyi kulaklığı var mı?
  4. Thorwick

Mp3 İndirme programı

Uzun yola çok çıktığım için flaslara mp3 playlistler oluşturacam. Bunun için güvenilir mp3 indirme programı önerir misiniz. (uzun yola çıkanlar bilir. internet her yerde çekmez bunun için şart.)
  5. Thorwick

6.000 tl ye kadar mouse önerir misin?

Bütçem 6000 tl. Bana ve bu limite kadar parası olan kişilere mouse önerir misiniz? Razer DeathAdder V3 Pro - ASUS ROG CHAKRAM X Bu iki model arasında kaldım. Bu iki model olmak zorunda değil. Özellikle mouse tekerleği sağlam olan model önerirseniz sevinirim.
  6. Thorwick

Yuzu ile The Legend of Zelda nasıl açılır?

Yuzu ile The Legend of Zelda nasıl açılır? Yuzu yu indirdim ama oyunları nasıl indirecem bulamadım. Yardım edermisiniz.
  7. Thorwick

25.000 tl donanım önerme.(sadece kasa donanım bütçesi)

25.000 tl bütçem var.(sadece kasa için ayrılmış. Dış ekipmanlar için ek bütçem var. Kasa için 25000 tl bütçem var.) Oyun oynamak için donanım önerir misiniz?
  8. Thorwick

Öneri Arkadaşlar yeni modem alacam. Bütçe sınırı yok Önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar yeni modem alacam. Bütçe sınırı yok Önerilerinizi bekliyorum.
  9. Thorwick

Yardım 2200 TL bütçem var Modem önerir misiniz? 2024

1500 tl civarında olan modemleri önerir misiniz?
  10. Thorwick

Mass Effect legendary Edition inmiyor

Merhabalar Game pass de Mass Effect legendary Edition oynamak istedim ama indirme seçeneği 3 noktada kalıyor. EA uygulamasında da yükle seçeneği çıkmıyor nasıl çözebilirim.
  11. Thorwick

Ekranımdaki masaüstü resmi sürekli değişiyor.

Masaüstümdeki arka plan süreli gri bir ekranla değişiyor. Bununla ilgili değişim videosu nu youtube attım bakarsanız sevinirim.
  12. Thorwick

Aliexpress den ürün aldım bir türlü gelmiyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Merhabalar ağustos ayında aldığım ürünler gümrükte takıldı olarak gözüküyor. Gümrüğü aradığımda ise herhangi bir ulaşım sağlayamıyorum. Aliexpress de geri iade istediğimde kabul etmediler. [email protected] bu mail adresine yazdığımda ,Ordino belgesi almanız gerekmektedir. Her takip...
  13. Thorwick

10.000 tl ye en uygun leptop

10.000 tl limitim var leptap alacam çocuklarıma. Çocuklar biri 7. sınıf diğeri 4. sınıfa gidiyor. İşlerini görecek leptap önerir misiniz?.
  14. Thorwick

3500 limitim var hamur makinesi alacam önerileriniz.

3500 limitim var hamur makinesi alacam önerileriniz.
  15. Thorwick

disk boot failure insert system disk and press enter hatası

yeni ramler aldım taktım bios güncelledim disk boot failure insert system disk and press enter hatası almaya başladım.
  16. Thorwick

ga-h55m-s2 ana kartına yeni ram aldım açılmıyor.

ga-h55m-s2 ana kartında bios güncellemesi yapmama rağmen yeni aldığım 1600 mhz 2*8 ramlerle açılmıyor. 1680459940 Bu yazı çıkıyor sürekli
  17. Thorwick

600 TL'ye önerebileceğiniz rgb arkaplan ışıklandırma

yayın için arka plana rgb ışık almayı düşünüyorum bütçe 600 önerileriniz neler?
  18. Thorwick

HyperX QuadCast ve HyperX QuadCast S arasındaki fark nedir?

HyperX QuadCast ve HyperX QuadCast S arasındaki farkı bilen bir kişi bana anlatabilir mi? Yayın işine başlicam hangisini alayım
  19. Thorwick

12.000 tl apu sistem toplicam yardımcı olur musunuz. Monutör dahil

12.000 tl apu sistem toplicam yardımcı olur musunuz. Monutör dahil
  20. Thorwick

WinApp a benzeyen güzel müzik oynatıcı varmı ?

WinApp a benzeyen güzel müzik oynatıcı bilgisi olan paylaşabilir mi?
Geri